Veszélyes baktériumot hordozhatnak, ezért júliusban és augusztusban a NAV a reptéren ellenőrzi a külföldről hazatérő utazók poggyászait.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Nem behozás. Ez az ország már beszarás.
Equus
a vizsgálat kiterjed a testüregekre is is. Székletmintát, vizeletmintát adni kötelező. Férifaknak spermavizsgálat. A náluk lévő adathordozók vírusmentességét is kötelező ellenőrizni, nehogy vmi kártékony vírust magukkal hozzanak.
Boldog Magyarország... az ellenőrzés tesz azzá.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...mongyuk neked nem...erre mondják, hogy szamárbőgés nem hallatszik a menyben...
dr. prédikátor
A nyaralásból hazatérők ne hozzanak haza magukkal se élő se döglött macskát!!!Fertőző agybetegségben szenvednek!!!
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Akkor védjük meg a magyar hungariumokat a külföldről behozott baktériumoktól, mert a haza fényre derül. Közben páter atya a korházakban irgalommal sterilizál és WC paírt és szappant kell bevinnni a betegeknek. Akkor nyissunk itt egy zárójelet, hogy lássuk, mennyire súlyos a helyzet. Ónodi-Szűcs nertárs a kórházi fertőzések kapcsán világított rá arra, hogy tulajdonképpen kicsoda is ő. Ennek árnyékában igazából teljesen fölösleges mélyebben megvizsgálni komplex életművét, mert a bizonyítványt már kiállította magáról. A parlament március 7-i plenáris ülésén téma volt az évente 99 ezer embert megbetegítő kórházi fertőzések ügye. Amely fertőzések számát az ÁNTSZ szerint 50-70 százalékkal minden bizonnyal csökkenteni lehetne, ha az 1000 betegnaponként átlag 6 liter alkoholos kézfertőtlenítő helyett a WHO által ajánlott 20 liter állna rendelkezésre. A kib*szott demagógiára oly érzékeny kormánypártiaknak mondom, beleértve a névtelen Ónodi-Szűcs Zoltánt is: lehet az olimpiára készülni, lehet Makovecz-típusú űrállomást és kacsalábon forgó stadionokat építeni a 120 fős településeken közvetlenül a disznóól mellé, meg lehet alázni a nyolc műszakban, pattanásig feszült idegekkel, elcsigázottan gyógyító egészségügyi dolgozókat, rá lehet kenni a vizsgálati felelősséget tetszőleges kórházakra, de az, akinek egy 20 éve a túlélés határán teljesítő rendszert úgy sikerült lerohasztani, hogy ráadásul a felelősséget is megpróbálja elsunyulni, annak nem lesz bocsánat. A lábszagúan elcseszett akciófilmek szellemében persze lehet operatív törzsnek öltözni és TEK parádét
kicsődíteni az ország kismillió pontjára megfélemlítésül, de ennek csúfos vége lesz. Ugyanis jelen állás szerint egészen biztosra vehető, hogy a magyar egészségügy több áldozatot
szed évente, mint a terror egész Európában. Márpedig ezért valakinek/valakiknek vállalniuk kell a felelősséget. És nem lesz elég annyi magyarázkodásul, hogy a világ számos más pontján is haltak meg már emberek.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: írhatnékod volt...mert értelme kevés.
Eladott Ország
@Csizmás Kond: Leszarlak te fideszes tetű.
Csizmás Kond
@Eladott Ország: ...te csak összeszarsz mindent ahol vagy...mert csak azt tudod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.