Nem az önzetlenség vezette Orbánt és csapatát, amikor az étkezési utalványokból befolyó extraprofit átcsoportosításáról döntöttek. Előtte a mi pénzünkön lejáratott multinacionális vállalatoké volt a szektor és a haszon, a 200 milliárdos piac lenyúlása után maguk között osztoztak rajta. Ideológiában sem volt hiány: az Erzsébet-utalvány üzletből befolyó pénzt a szegény gyerekek és családok üdültetésére fordítják.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Akkor ezen az Erzsébeten hányszor fizetünk?
Egyszer, amikor a keletkező haszon saját zsebbe megy, másodszor, amikor az állami támogatást kifizetik a közpénzből támogatják az Üdülési Alapítványt. Aztán még egyszer, amikor az EU megítéli a kártérítést azoknak a cégeknek, akiktől elvették az üzletet.
Eladott Ország
Már megint megtámadták hazánkat.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/et-1024x749.jpg
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/06/mk.png
A kormány nem a rohadtmocskos multiktól vette el a pofátlan extraprofitot, hanem újraosztotta
a piacot. Olyan szabályozást léptetett életbe, ami lehetetlen helyzetbe hozta a versenytársakat,
így a három utalványkibocsátó cégből egyet bedöntött, kettőt majdnem. Tette ezt úgy, hogy a
Magyarország által elfogadott, aláírt uniós joggal semmi módon nem egyező lépésekről első
pillanattól fogva pontosan tudta, hogy per lesz belőle és azt a pert Magyarország el fogja
veszíteni. Az Unió több ízben felszólította Magyarországot a hatályos rendelkezések betartására, de Orbánék erre igen nagy ívben tettek. A helyzetbe hozott Erzsébet-utalvány köré egy nagyon nehezen átlátható cégháló épült és most felajánlom nyereményként a ballábas cipőmet egy fogadásra, hogy egészen jól ismert nevek bújnak meg az erőszakos piacfoglalásra kiépült cégek mögött. Orbánék legyilkolták, lényegében államosították, maguk között kiosztották (például nem egy üdülőt véletlenül éppen a felcsúti csoda-gázszerelő újíthatott fel), ráadásul remekül lehet hivatkozni a rászoruló magyar, kárpátaljai, fogyatékossággal élő gyerekekre, mert ettől azon nyomban meghatódunk. Tehát a jelenlegi kormány nem találta fel a passzát szelet, hanem egy már működő üdültetési rendszert nevezett át, egy meglévő és működő piacot kebelezett be és mindezt úgy próbálja eladni, mint Róbert bácsi a levesét.
quadrocopter
A nemzethyző nemzetietlen, hazaáruló rablóqrmány!

„A 2013 és a 2015 közötti években évente 130-150 milliárd forint értékben adtak el utalványokat, ez 10-11 milliárd forintos bevételt jelentett – évente. A nyugdíjasoknak kegyesen kipostázott tavaly karácsonyi Erzsébet-utalványok 207 milliárdos üzletet jelentettek, ezután 15 milliárdot lehetett számolni bevételnek”

Oszt' jó napot, büdös birkák!
kokopelli
Annyi esze lehetett volna a propelleres szerkesztőnek, hogy,nem
"eistandolt",hanem "EINSTANDOLT": Ei = tojás.. ein-...=be-.. :--)
csak úgy per tangente! :--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.