Az MSZP a héten a teljes összeomlás szélére navigálta magát. Mint arról a Zárójel beszámolt, két napja Botka Lászlónál szakadt el a cérna, pénteken pedig a megvádolt, Molnár Zsolt vágott vissza. Hogy melyikük Orbán ember az nem tiszta, de nagy a gáz a szocialistáknál. Orbán közben már kikérte a szimpláját.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Nessy: Ha egyaltalan eljutnak a valasztasokig. Johet meg osszel az onpuccs, a la erdogan receptre, es a szuksegallapotban nincs valasztas, gyulekezes, vagyis orban automatice orokli a tront meg egy 4 eves idoszakra. Felek, jovore erre fog tendalni az egesz... Ne legyen igazam!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@karma1: tegnap, 23:08
Azért szerepel elnökként Molnár, mert az elnököt is Molnárnak hívják , és ő is büfögött tegnap valami érthetetlen dolgot!
karma1
@bencemacska: Igen, de az egyik (az igazi elnok) az Molnar Gyula, o meg Molnar Zsolt, es eletkorban is van koztuk kb. 10 ev Zsolt javara...
bencemacska
@karma1: tegnap, 23:10
Igen, de amikor trehányságból az író nem ír keresztnevet, vagy egyéb megkülönböztető jelzőt, gondolkodni kell, hogy ő melyikre gondolt!!!
karma1
@bencemacska: En errol a latens elnevezesrol beszelek (ez a fenti cikkben talalhato, ha megnyitod a teljes cikket).
"Botka László, az MSZP elnöke nyíltan nekirontott párttársának, Molnár Zsoltnak, majd azon nyomban szabadságra is ment. Az indulatok természetesen a várt módon elszabadultak, a pártban „polgárháborús” a helyzet."

Figyeled? botka, mint az mszp ELNOKE...
bencemacska
@karma1: ma, 23:36
Ezt én már korábban olvastam, és megdöbbentem, rajta.
Most a HVG-n lehet olvasni egy részletes cikket, de nem lesz okosabb az ember.
Engem főleg a kongresszusi 98%-os szavazás lebonyolításáról szóló vélemény lepett meg.
(Állítólag titkos szavazás egy jelölttel, a nem szavazathoz át kell húzni a nevet, de toll nincs a fülkében, azt kérni kell!???)
A lényeg : én úgy éreztem már a 168 óra cikkénél is, hogy nem egy úriember nyilatkozik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.