Namármost! Volna egy javaslatom! Tessék szépen felállni. Ha leengedi az ég felé felrántott orrát, és vízszintesen balra sandít, akkor talán még látja a szeme sarkából azokat, akik talán követnék. Remek! Most kellene egy 90 fokos fordulatot tenni jobb felé. Tudom, hogy ezzel a háta mögött érezné a baloldalt, és nem tudná állandóan rajta tartani a szemét a sok potenciálisan hátba támadó galádokon. De hát ez van. Bizalom nélkül nincs bizalom! Ugyanakkor most tessék erőteljesen előre nézni. Meg egy kicsit jobb felé. Ott fogja látni Fideszt. Annak jobb széle felé sasszézva Orbán Viktort. Amint lassan araszol a szélsőjobb felé. Na, kérem! A választási ellenfelek ők lennének. Nem az MSZP-t kell leváltania! Nem is Gyurcsány Ferencet kell a választásokon kihívnia. A többiek is el lesznek valahogy úgy, hogy nem akarja megmondani, hogy miképp kúszhatnak el a fenekéig. Na, kérem! Az, hogy én nem szavazok Önre, az egyre inkább faktum. De talán az unokáknak nem lenne mégis jobb azt mesélnie...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
a helység kalapácsa
MSZP-nek annyi!
A DK-nak is annyi!
A múltnak annyi!
Nekem egyre jobban teszik a Jobbik, meg az LMP, meg az összes kis párt összefogása.

Új kell!
Máshogy kell!

Én már mindenképpen elmegyek innen, de vannak az ittmaradott barátaim, ismerőseim, akik sokat dolgoznak - látástól mikulásig -, akik többet érdemelnének.

Magyarország csak a katasztrófaturistáknak célpont.
Cefi
Én továbbra is azt mondom: botka fideszes, orbán embere.
karma1
Szomoru, hogy mar az ertelmes, gondolkodo emberek is igy latjak: mindenkivel csak botkaval nem,... Talan meg az elejen, ha kompromisszumkepes, ha targyalhato lett volna, akkor igen... Akkor meglenne annak a lehetosege, hogy MINDENKI osszefogjon a "sok lud disznot gyoz" mondast igazolva...
Hat nem...
Ugy latszik, Magyarorszag vegkepp a hulyek orszaga lehet, meg az ilyen egoista akarnokoke, mint botka...
GeoCravker
@Cefi: Majdnem biztos, hogy Szegeden megtörtént a kiegyezés. A választások előtt 3/4 évvel itt tartani azt jelentené különben, hogy Botka idióta. Viszont polgiként bizonyított: nem az.
GeoCravker
@karma1: Nekem is az a bajom (visszaolvasható, hogy nem csak most), hogy a kezdetektől kellett volna egy kompromisszumos programot képviselnie egy ellenzéki "nagykoalíciónak", választási pártnak.
bencemacska
Én tartom magam ahhoz az elképzelésemhez, hogy pártok feletti SZAKÉRTŐ ME és kormány kell, nem Botka!
Egyetértek ezekkel a mondatokkal, amelyek az "összefogásra" vonatkoznak:
"A többiek is el lesznek valahogy úgy, hogy nem akarja megmondani, hogy miképp kúszhatnak el a fenekéig.
Na, kérem! Az, hogy én nem szavazok Önre, az egyre inkább faktum."
Eladott Ország
Demokratikus úton azonban Orbánt leváltani nem lehet, annál az egyszerű oknál fogva, hogy Magyarországon 2010 óta nincsenek demokratikus választások, és nem is lesznek, amíg Orbán rendszere fennáll. Ez mindjárt elvezet ahhoz a kérdéshez, hogy a rendszert kell megdönteni előbb vagy a kormányt kell leváltani. Nyilvánvaló, ha a rendszer teszi lehetetlenné még a kormányváltást is, akkor a rendszert kell előbb megdönteni, és utána lehet demokratikus választásokat tartani. Botka nem néz szembe azzal a ténnyel, hogy a jelenlegi választási rendszerben Orbán – függetlenül attól, hogy mekkora a támogatottsága – akkora többséggel nyer, amekkorával akar. Az átrajzolt választói kerületek, a közmédia kisajátítása, a külföldi magyarok szavazatai és még sok más összetevő alapján Orbán leválthatatlan. Akkorára állítja be a győzelmét, amekkorára akarja. Botka még azt sem fogta fel, hogy Orbán lefoglalja magának a kétharmados parlamenti többséget, és az álellenzéki pártok a maradékon osztozhatnak meg. Ha együtt indulnak a választáson, akkor fehér asztal mellett elosztják a mandátumokat, és azt a pénzt, amiért ezt a hazudozást folytatják és amiért a hazaárulást elkövetik. Ha külön indulnak, akkor a kollaboránsok számára a választásnak az a tétje, hogy az Orbán által nekik meghagyott egyharmadból ki hogyan részesül.
GeoCravker
@bencemacska: Bőven kellene egy szakértő kormány. Fel lehetett volna állítani egy szakértőkből álló árnyékkormányt Nem most, hanem a 2014-es zakó után. Folyamatosan kommunikálva, hogy mit akarnak hogyan másként mint Orbán. 1-2 év alatt átvitte volna az ingerküszöböt.
Valójában azonban most sem tudható, hogy mit akarnak. Csak az, hogy botka mit nem akar
bencemacska
Egyetértek veled.
Szerintem már 2014-ben is lehetett volna szekértői kormány Bajnai vezetésével, ha az MSZP nem köp bele Mesterházyval!
Most megint az MSZP-nek ment el az esze egy még rosszabb akarnokkal!
Még most is össze akar fogni az LMP-vel, mikor már kétszer kikosarazták, viszont tárgyalnak Gémesi pártjával. Nyilván szükségük van a vidéki hálózatukra a Bp-i bázisuk kiegészítésére!
Kíváncsi vagyok Botka árnyékkormányára!
Lehet, hogy Gyurcsány államtitkáraiból áll???
GeoCravker
@bencemacska: Szerintem ha Botkának valóban lenne jövőképe és árnyékkormánya, akkor már rég előállt volna vele. Önös érdekből. Mert minden izom-vád leperegne róla abban a pillanatban. De valószínűleg pont azért akar izomból megoldani mindent, mert IQ-ból nem meg.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...a bajok ott kezdődnek amikor a tét csak a választásmegnyerés...és persze a hatalom.. mögötte meg semmi.
Mióta Orbánt le akarják váltani egyetlen józan, gazdaságfejlesztő, országvédő, haladástmotiváló gondolat nem hangzott el, csak az a bunkó el kell kergetni, be kell zárni, meg kell buktatni paraszti beszédet folytatják amit a zuniós elvtársaik is kikiböknek napi pöffeszkedő mámorukba.
...szégyen hogy a magyar társadalom csak ilyen egylövetű pankrátorokkal tud csak előállni.
GeoCravker
@Csizmás Kond: "Mióta Orbánt le akarják váltani egyetlen józan, gazdaságfejlesztő, országvédő, haladástmotiváló gondolat nem hangzott el, csak az a bunkó el kell kergetni, be kell zárni, meg kell buktatni "

Ezért ugattam, elég sokszor, hogy egy pozitív üzenetű program, illetve tiltakozás kellene. Ha lenne, Orbán menne.Vagy korbáccsal kergetnék el.
Az Orbántakarogy üzenete semmivel nem komolyabb a korábbi Gyurcsánytakarogynál.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...korbács...hát ez a baj...aki így gondolkodik, arra én nem szavaznék...
és gyurcsánytakarodj...őkegyelme rászolgált..öszöddel meg a kordonnal.
Amikor Orbán is olyant csinál akkor nyugodtan lehet rá is kiáltani...de csak azért mert hangzatos nem érdemes
Peller Anikó
Botka azonnal kérj bocsánatot a Gyurcsánytól, azonnal. AZONNAL.

Nem kérünk a tetves stadionból amit Szegedre igért a geci, sem semmi másból sem kérünk amit Szegedre ígért a geci. Nem lehetsz olyan mocsok, hogy beállsz az orbmány mögé.

Az elempé nehezen állna rá a szövetségre mert büszkék a saját hülyeségükre. A fiatalok felfuvalkodottak nehéz lenne nekik bármit is nyújtani egy semmihez nem értő emeszpének.

A jobbik egyedül akar kormányozni röhögnöm kell. Ki van még, az Együtt nem akar együtt.

A Te faladatod Botka Laci ezen a szemétdombon választási szövetséget kovácsolni.

A hatalmat majd meg csak elosztjátok valahogy ha már csak ez lesz az egyetlen probléma.

Lesz a lófaszt, lenne. Csak lenne már.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Orbán bőven rászolgált a rákiabálásra. Csak szegényenk még jobban remegne a szája széle, és össze is csinálná magát :-)
Csizmás Kond
@GeoCravker: Ki amire rászolgál azt meg is kapja...
GeoCravker
@Csizmás Kond: Úgy, hogy maga hozza hozzáa törvényeket, ami alapján semmiért nem felelős és semmiben nem bűnös?
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...maga hozza...ki kéne ?...amúgy az a maga nem egymaga...
GeoCravker
@Csizmás Kond: Tekintettel arra, hogy a Fideszben 10+ éve gyakorlatilag személyi kultusz van, de igen.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Persze. Elvégre adiktátoroknak is szoktak sokan tapsolni. A legyeknek is lehet igazuk.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...és miből gondolod hogy nem te vagy a légy ?
GeoCravker
@Csizmás Kond: Igyekszem elkerülni a trágyát akkor is, ha Orbán, és akkor is ha Botka teszi a tányérra. Valamint igyekszem elkerülni, hogy hülyes érvekkel fűszerezve lenyomják a torkomon.

De természtesen ettől még lehet, hogy egy hitbizományos légynek lát a Fidesz táborából. Egyéni szoc probléma.
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...te sosem tagadod meg önmagadat...
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...épp ezért nem szerettem soha azzal befejezni valamit hogy a másikat elkezdjem nevezgetni...mint ahogy te már számtalanszor megtetted.
...ezek elég önmagáért beszélő tények...
GeoCravker
@Csizmás Kond: A Te ingeidért Te vagy felelős.
Eladott Ország
@GeoCravker: Megvették kilóra Botkát, mint egy hízott libát.
Eladott Ország
@Cefi: tegnap, 05:59; nepszava.us/a-kamikaze-botka/
A kamikaze Botka. az MSZP hajójának vitorláit olyan erős és tartós fideszes szél feszítette, amelyet a vitorlába fogva simán fel lehetett volna fedezni újra Amerikát, feltéve, ha a hajónak van kormányosa és vitorlamestere, vagyis szélirányban tudják tartani. Csakhogy a személyzet nem csak az útirányt volt képtelen helyesen kijelölni, de semmilyen irány tartására nem volt alkalmas, mivel az ideje jó részét a hajófenéken töltötte a rumkészletek és az útra faszolt ellátmány folyamatos megdézsmálásával. Amit viccesen a párt finanszírozásának neveztek el, és amiben az olyanok vitték a prímet, mint a már említett Puch elvtárs, aki – az anyagmegmaradás elvét nap mint nap meghazudtolva – képes volt mindig többet kivenni a pártkasszából, mint amennyit oda betettek. Így semmi megdöbbentő nincs abban, és ez – kivételesen nem Orbán Viktor vagy a Fidesz bűne – a pártot sikerült eszmeileg, erkölcsileg és anyagilag is a végletekig amortizálni. Vegyük tudomásul, hogy Magyarországnak – ahogy nincs egy valódi, értékteremtő és értéket megtartó jobboldali konzervatív pártja – úgy baloldali pártja sincs. Az MSZP, a magyar baloldal számára a 2018-as választás nem az újjászületés, hanem a bukás sötét napja lesz.
GeoCravker
@Eladott Ország: Sajnos benne van a pakliban, ahogy cefi is írta. Ezért lett volna jó, ha Szegeden nem fülbegyónásos a találkozó, hanem újságírói/lakossági fórum keretében zajlik.

Igaz, Orbán akkor gyáva lett volna odamenni.
dr. prédikátor
Nekem is az a véleményem hogy ez a fasz botka a viktor szopkin embere! Megvette kilóra mint egy hízott disznyót!!!
nusika
@dr. prédikátor: ...volt-e a találkozóról valami közlemény, mert én, legalábbis nem olvastam. Nekem nagyon gyanús az egész találkozó. A vezető MSZP politikusok nem kíváncsiak ? ...vagy Botka titkolja!
bencemacska
@nusika: ma, 12:07
Lehet, hogy az a belháború oka, hogy valaki kíváncsi volt?!
nevemnick
Botka ugyanolyan diktatórikus hajlamú mint a mostani ,,vezír".
Annyiban különböznek, hogy botocskának még nem remeg a szája széle, és nem mond (még) annyi hülyeséget. Amennyiben hatalomra kerülne (amit kétlek) nagyobb gondot okozna az országnak, mint az eddigi összes suttyó.
Eladott Ország
@bodorandras: ..."nyelni fog" , de a butykosa sosem fogy ki. Duplán látja majd a lorex órát, elég az neki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.