Ellenzékben még tiltakozott a tízmilliós állami autók miatt a Fidesz, kormányon azonban már úgy látják: ez egyáltalán nem luxus. Miközben 2010 óta 11,3-ról 2016-ra 13,9 évre nőtt a hazai személygépkocsi-állomány életkora, vagyis egyre öregebb autókat hajtanak a magyarok, addig az Orbán-kormány illetékesei úgy vélik: ma már egyáltalán nem számít kirívónak egy 10-20 milliós állami szolgálati jármű. Ez derült ki legalábbis abból a válaszból, amit Bangóné Borbély Ildikó írásbeli kérdésére adott a Nemzetgazdasági Minisztérium. A MSZP-s országgyűlési képviselő arra várt választ: „Összesen mennyi luxusautót tart fenn a kormány?” A tárca azt közölte erre: „A Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság nem tart fenn és nem finanszíroz luxusautókat.”Nyilván nem luxus az sem, hogy a gyermekéhezés ellen két Audi A6-ossal száll harcba Orbán Viktor főtanácsadója. "Hegedűs Zsuzsa nagyjából tízmillió forintnyi benzint autókázott el, áldásos tevékenysége közben. További kérdésünk: hány gyerek lakott jól...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Akkoriban a 2 milliós fizetés is "pofátlannak" volt minősítve! Ma mennyi az annyi???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
CsipkeRózsa
" "Hegedűs Zsuzsa nagyjából tízmillió forintnyi benzint autókázott el, áldásos tevékenysége közben. További kérdésünk: hány gyerek lakott jól..."

Szerintem a gyerekek jóllakására nem jut akkora összeg, mint Hegedűs Zsuzsa éves fizetése és autókázása.
peterkelemen
Lopnak, csalnak, hazudnak. Tolvaj népnyúzó Orbánék már nem milliókat hanem milliárdokat lopnak el napi szinten,
eszegfu
@Rockxy: Igen, lehetne...csakhogy a "megbuvó szándék" -- hiába látni is véljük -- akkor is csupán egy feltételezés. Tényszerüen, számokkal ezzel és az ehhez hasonló cikkekkel lehet alátámasztani. Eszembe jut Ferenczi Krisztina könyve, mely a "hal fejéről" szól... és minden maradt a régiben..."folytatják"... legalábbis én ezt látom.
1magyar
Orbán anno azt mondta, hogy pofátlan a havi 2 milliós fizetés, most meg a máv-nál is és sok állami vezetőnek megvan 5 millió is havonta.
Na meg a pazarlás: bizony 10-szer annyit pazarolnak az állam fenntartására mint elődeik és 10-szer jobban nyúzzák a népet.
Rockxy
@eszegfu: A szándék csupán feltételezés?
Szándék nélkül az ember semmit sem tesz.
Szándék nélkül még a kocsmába sem lehet bemenni! :)
Ha most nincs szándékod válaszolni, akkor nem fogsz.
eszegfu
@Rockxy: tegnap 17:50 Frappáns válasz + egyet is értek vele! Csak annyit teszek hozzá, hogy saját szándékomat ismerem , de a másik emberét csak sejtem... nem lehet eldönteni, hogy milyen szándékkal cselekedett, mi volt a célja...szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.