A Fidesz legokosabb embere megint megmondta, mi a helyzet. Közben meg füllentett is egy kicsit. Tegnap reggel volt a HETI Tv vendége Németh Szilárd, akinél jelenleg senki nem mutatja meg jobban, milyen szellemi állapotban is van a Fidesz. A Pirkadat című műsorban amúgy semmi igazán aktuálisat nem kérdeztek, pedig Németh Szilárd a napokban ismét emlékezetes „sajtótájékoztatót” eszközölt, ehhez képest ebben a 15 percben a HÉV-ről, az épülő csepeli birkózócsarnokról és a visegrádi négyekről kérdezték a mindig mindenhez értő politikust. Aki utóbbi kapcsán mégiscsak mondott egy érdekeset, pontosabban inkább olyasmit, ami megint jelzi, mit is próbál beadni a választóinak a Fidesz. Németh szerint ugyanis Orbán Viktor már nem csupán magyar miniszterelnökként, hanem a „V4-ek motorjaként” is megjelenik, túllépett azon, hogy Magyarország miniszterelnökeként kelljen csak fellépnie.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desiro
a csepelieket jól leszopatta ez a köcsög zsír disznó.
Clavigo
Muhahaha-ha-ha-ha...:)DD Kb. mint egy régi Dongó-motor...DD Emlékszik rá még valaki ?? A V-4-ek motorja...Muhahaha...Muhahaha...Egyenletesen recskázik,,és nyalja a száját...Oszt a "motor jelzőt" ki is merítettük...Már csak a Rezsibunkónak kéne letörölni a " paksi mogyorót " a szája széléről...
Nessy
" V4-k motorja" ? Három ütemű motor. Szív,szuszog és b@szik menni!
Nessy
@Clavigo: Arra mondták: Isten nem ver bottal, csak Dongó segédmotorral!
RonaGyuri
Orbán mentalitásában tényleg van valami motorikus! =))
Csizmás Kond
Német Szilárd...ha hülye miért kell hetente kétszer érdeklődni nála ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.