A magyar kormányt hiába szólították fel továbbra sem hajlandó javítani a menekültek helyzetén a határon. Egy menekült elmondása szerint volt, hogy kénytelen volt a szemetesből enni, mert már annyira éhes volt. Napi szinten alázzák meg az embereket köztük gyermekeket a tranzitzónákban, amik nem mások, mint fegyveresen őrzött börtönök.

Forrás: politico.eu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

119 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Akinek zavarodott az agya, zavarodott a véleménye is. Szó sem volt welness üdülésről, de ha idejöttek a hivatlanok, minimális emberi ellátásban részesüljenek.
Mondom, minimális, csakhogy ők még a minimálisat sem kapják meg.
Mit szólnátok hozzá, ha a mi fiainkkal így bánnának Londonban?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@gulyasgyula: igaz, majdnem mindennel egyetértek, de az amit elherdál a ti kormányotok az csupán egy minimális magyar adó a nagy része az a mi adonkból van. ezert nem tetszik.
libellle
@durbincs: kik löttek és hol. Vagy a te elképzeléseid szerint itt vadnyugat van. nos, itt be kell tartani a törvényeket és ezt minden normális polgár tudja. ugyanis a törvény keze elöbb-utobb utlér.
mackoka46
Ez a hatalom nem csak a menekültekkel bánik borzalmasan, hanem velünk is.
A kórházaktól a börtönökig mindenhol.A minap egyik honfitársunk nem élte túl a rendőri igazoltatást. Az állam bírságolási rendszere a maffiához hasonlatos, százezrekkel, milliókkal dobálóznak ők, hiszen pénzért még sohasem dolgoztak, hivatalosan lopnak.
mackoka46
@durbincs: Emberekkel emberségesen kell bánni, ez még itt Európa, még nem fertőződött teljesen be az 1/2 c.gány orbánctól.
libellle
@durbincs: miután Magyarország MÈG! Europának egy részén van igy bizony bizony nagy szégyen az ami ott történik. Es pont ezert brekegünk bele. A poliskát edd meg te mert más neked nem is való.
libellle
@durbincs: Igen ott arró laz országról van szó. ami MÈG !! Europa része. Nos lehet, hogy nemsokára a ruski-föderácio tagja lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.