A magyar kormányt hiába szólították fel továbbra sem hajlandó javítani a menekültek helyzetén a határon. Egy menekült elmondása szerint volt, hogy kénytelen volt a szemetesből enni, mert már annyira éhes volt. Napi szinten alázzák meg az embereket köztük gyermekeket a tranzitzónákban, amik nem mások, mint fegyveresen őrzött börtönök.

Forrás: politico.eu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

119 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Akinek zavarodott az agya, zavarodott a véleménye is. Szó sem volt welness üdülésről, de ha idejöttek a hivatlanok, minimális emberi ellátásban részesüljenek.
Mondom, minimális, csakhogy ők még a minimálisat sem kapják meg.
Mit szólnátok hozzá, ha a mi fiainkkal így bánnának Londonban?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
...nyert választás utáni hordauralomban meg a magyarok kerülnek sorra, mert a sok lopáshoz felvett hiteleket valakiknek vissza kell fizetni, de az nem Mészáros lesz, az tuti!
Rockxy
Ez már aztán nagyon hűha és még rontombontom is.
Aztateremburáját.
Equus
Szaúd-Arábiában nem szaroznának ennyit velük...
wpym
Ezek a figurak km ezreken keresztul botorkaltak idaig. Akkor miert menekult???
Amelyik ennyit vandorol egy 3. allamig, az nem menekult, hanem gazdasagi bevandorlo, ennek megfeleloen kell kezelni. Pl. egy pakisztani nem lehet menekult Nemetorszagban, max. Indiaban, mivel azzal hataros(tobbek kozott); raadasul nem is jon mindegyik haborus zonabol. Ezek egyszeruen visszaelnek az unios menekultjoggal, amikor iratok nelkul Europaba ozonlenek. Meg ezzel sem lenne baj, ha a kontinens tengeri hatarainal visszaforditanak a bandat, abba a 2. orszagba, amely biztonsagos szamukra.
Finoman szolva nagyon furcsa, hogy a rengeteg afrikai es azsiai muzulmant Eurpaba engedik, ahelyett, hogy rogton visszaforditanak az Arab-felszigetre. Nyilvan a gazdag Obol-menti allamok nagyon nem orulnenek nekik (+ ott van a vallasi problema is, hiszen az iszlamnak tobb aga van), de ez legyen az o gondjuk.

Nem vagyok fideszes...
Pálinkás Pál
Jegyzem meg...Szerbia felé szabad az út libsikéim!!!Senki nem kérte őket hogy jőjjenek!!!
Csizmás Kond
@Horizont: és mond melyik jogszabály írja elő hogy hajókkal kell ideszállítani ?...mert itt mindenki a kerítés miatt nyavalyog te a tengeri átúsztatást még senki sem vállalta magára.
Pálinkás Pál
@Horizont: Hát például aki szimpatizál ezzel a hordával!!!Hogy gondolod te hogy "És a hatalomnak kutyakötelessége normálisan tartani azokat akik a táborokba kerültek."...idézet tőled...Hívta valaki ezt a szemét népséget???Te az én...a mi ,adófizetők pénzéből ne akarj welnesshotelt a sok majomnak!!!
Csizmás Kond
@Horizont: ..mert itt és most nem tudsz mit mondani...:)
Veleda
Akinek zavarodott az agya, zavarodott a véleménye is. Szó sem volt welness üdülésről, de ha idejöttek a hivatlanok, minimális emberi ellátásban részesüljenek.
Mondom, minimális, csakhogy ők még a minimálisat sem kapják meg.
Mit szólnátok hozzá, ha a mi fiainkkal így bánnának Londonban?
Equus
@Veleda: azok a mi fiaink nem élősködni mennek Londonba, hanem dolgozni és megeszik a kolbászos zsömlét is.
teuton
@Pálinkás Pál: Tenyleg ennyire hülye vagy? Nem ismered a törvenyeket? Azt sem tudod, hogy nem neked es az adofizetöknek kell a menekülteket fizetni, hanem az EU es UNHCR ad erte eruromilliardokat, amik aztan gumifalu villakka valtoznak??? Lattal mar egyaltalan egy menekültet, vagy beszeltel vele? Igaz, volt egy szir lany Pesten, aki az uszo-VB-n szerepelt. Nemetorszag befogadta, MO-nak nem kellett. Meg a fociedzö sem, mert szerintük terrorista volt. Erdekes, a spanyoloknak nem... Aztan most nekik hoznak dicsöseget! Nalunk a menekültek dolgoznak, az evi 1millio ellenere megis csökkent a munkanelküliseg, de nem a külföldre vandorlo gazdasagi menkültek miatt, mint MO-on... A gazdasag pedig vaoban dübörög, nem csak a kormanymediaban...
a helység kalapácsa
Ha ezek képesek békeidőben koncentrációs táborokat létrehozni, akkor mi lesz szeptembertől, amikor beindulnak, és elárasztják az egész országot az erőszakosságukkal - magyart magyar ellen fordítva?

Készülj!
Legyetek... maradjatok jók, ha tudtok.
A szó, a masszív anyázás, a vulgáris verbális elszáll, de ha megütsz valakit, annak nyoma marad, és nem csak az arcon, a testen...
Ne menj be a fidesz mocskos zsákutcájába, ne vedd fel a kesztyűt. Akkor maradsz erős, ha gyengének tűnsz, de hidd el, megszégyeníted őket keményen.
Tudod mekkora hatalma van egy néma tömegnek, amit vesznek a kamerák, és az egész világ látja?
Készülj!

www.youtube.com/watch?v=n_EPA2rhS5w
Veleda
@Equus: Tudom. Jó, oké, nem egyenlőek a feltételek és a lehetőségek ezt elismerem. De mint írtam, a minimális emberi körülményeket azért biztosítani kellene, azokból a milliárdos pénz összegekből, amit erre ez a kormány kap. Azért már ne a szemétből egyenek stb.
nevemnick
@Equus: aztán ki miatt mentek ki? Mit vársz attól a getzitől. aki a saját népét is külhonba üldözi?

Nem kell válaszolnod.
1magyar
Bárcsak a magyarországi hajléktalanoknak lenne ilyen sora! Konténerekben lakhatnának.
Azért ájvékoljatok már ne az idegen "katonákért"!
a helység kalapácsa
Hogy bánnak a határt őrző kivezényeltekkel (miért is nincs nincs határőrség?!)?
Nyáron megsülnek, télen fáznak, szar kajákat kapnak,, túldolgoztatják őket távol a családjuktól...
A "kurvaanyátok" fideszes vérprimitív szégyentelen tanult parasztok!

A magyar tanult parasztnál nincs aljasul primitívebb a világon.
Csizmás Kond
@Veleda: ..london...ott sem kellenek ezek az atyafiak...példa erre Calais..
Equus
@Veleda: 18.34 Te készpénznek veszed, amit egy kecskebaszó állít? Ha állította egyáltalán. Mert neve nincs, akár az újdondász is kitalálhatta, h volt egyszer egy...
Egyébként meg nem kötelező Mo-n lenni. Lehet visszamenni Szerbiába.
Peller Anikó
@Veleda: Hogy merészeled ezt a retkes gyilkos bandát a magyarokkal párhuzamba állítani?

A bankrablót vagy a pedofilt sem állíthatod példaképnek sem a magyarok elé de a londoniak elé sem (de még az arabok elé sem)

A magyarok dolgos, értelmes nép, nem gyilkolni mennek Londonba.
Veleda
@Equus: Na jó! a kolbászos zsömlémet én sem adnám oda, kiváltképp, ha van rajta főtt tojás és savanyú uborka.
Miért nem akarnak Szerbiába menni? Csak mondom, hogy csináltak ők 8 ezres tömegsírt is a délszláv háború idején.
kripton
Ezek nem menekültek, hanem élősködni akaró betolakodók! Menekült az, aki megáll ott ahol már nincs veszélyben. Ezek bevallottan Angliába, Svédországba, Norvégiába és Németországba akarnak "menekülni". Bangladesből, Afganisztánból, vannak akiket Kongóból esz ide a fene, pedig a közvetlen szomszédjaik valamelyikében már béke van (Jordánia, Izrael, Irán, Törökország, Türkmenisztán, Tadzsikisztán, Üzbegisztán, Pakisztán... És Miért nem Szaud-Arábiába. Kuvaitba, Dubaiba, Egyiptomba, Líbiába, Marokkóba, Algériába "menekülnek"?

Menekült az, aki közvetlenül háború sújtotta. vagy életét fenyegető területről érkezik, a hatóságoknál jelentkezik, azokkal együttműködve, magát azonosítva és a regisztrációnak alávetve lép az országba, menekülttáborokban maradva megvárja amíg döntés születik a befogadása helyéről. Ahogy az 56-os magyarok tették. Telepített akadályon átmászó, terményt dézsmáló, környezetet telepiszkító, törvényeket, szabályokat, szokásokat semmibe vevő, ordibáló, követ, molotov koktélt dobáló, késelő, kisfiúkat, nőket, pónilovakat(!!!) erőszakoló, követelőző primitív, állati színvonalú horda nem menekültekből, hanem kontinensfoglalókból áll!
Magyarországra pedig menekült nem is érkezhet, mert minden szomszédos országban béke van, biztonságukat ott semmi nem fenyegeti. De ezek Európa nyakára akarják erőszakolni magukat. MILLIÓ SZÁMRA!!! Nem lehet őket eléggé gyűlölni! és azokat sem, akik segítik őket!
gulyasgyula
@Veleda: ...Most is kellene csak most nagyobbat , vagy feltámasztani HITLERT félévre ...
Equus
@Veleda: @kripton helyettem is elmondta, amit gondolok.
Peller Anikó
@kripton: balfasz kecskebaszó simogatók, tudtok olvasni? Ja ez nem tetszett, értem.
desiro
@kripton: és mi a véleményed a kint élő és dolgozó magyarokról, nagyon fidióta vagy...
cikicakk55
@Veleda: Láttuk tavaly,mennyire éhesek voltak. A rengeteg becsomagolt szendvics a kukákban, a tízesével zsugorfóliázott ivóvíz kihajigálása a vonatból.A kekszek,ropik,zsemlék,kéz szendvicsek kidobálása szintén a vonatablakokból. Lehet,hogy azóta már nem annyit adnak nekik és nem olyan minőséget,mert nem futja,hisz hiába mehetnének szabadon vissza felé,csak ott nyomorognak a türelmi zónán. Én most is azt mondom,amit eddig mondtam,a tavalyi hatalmas dömpingnél. Családokat beengedni,az oké. Apa,anya,2-3 gyerek. Azokat a táborokba addig,ameddig eldöntik a sorsukat.Sokkal gyorsabban is haladna,mert családokból van a legkevesebb. A beözönlők 70%-ban életerős,nem a háborúban megrokkant,csontig lesoványodott emberek voltak.18-45 év közötti kifejezetten jó fizikummal rendelkező egészséges emberek. Ha tényleg a háború elől menekültek volna akkor lesülhetne a pofájukról a bőr.A hazájukat védjék,ott legyenek erősek.A koránjuk szerint úgy is a paradicsomba kötnek ki,ha embert ölnek.,vagy ez csak arra vonatkozik,hogy keresztény embert kell ölniük? Az az át kell jönni Európába és itt kell a hitetleneket öldösni? A keresztények is hisznek,miért lennének hitetlenek,csak a keresztények istene jobb isten,mert nem akarja,hogy hívei embert öljenek,csak azért,mert nem Őt,hanem egy másik Istent tisztelnek.Öngyilkos merényletet bátran vállalnak,de az országukban nem mernek a golyók elé állni. Allah,hogy fogadja el ezt a gyávaságot? Igaz,ezt is biztos betudják valahogy juttatni az elvakult elméjükbe. Láttam filmeket Moszulból és a szívem szakadt meg,mikor láttam,hogy az apa,vagy az anya a haldokló gyerekével próbált fedezéket találni.Ezeket az embereket egyből befogadnám.Ezek megszenvedték azt,hogy hűek akartak maradni a hazájukhoz. Ami a mi országunkban megy,az is egy ilyesmi háború. Itt a gazdagok a szegényeket irtják azzal,hogy nem telik nekik gyógyszerre,egészséges ételre, a gyerekek örülnek ha egyszer egy nap ehetnek,télen fáznak,mert még meleg ruhára sem futja.A Mészáros félék még csak nem...
Peller Anikó
@desiro: figyelj drágám, érted egyáltalán amit leírtál?

Dolgozó. Érted?
Magyarok. Érted?

Nem gyilkos, hanem dolgozó. Beilleszkedő, igyekvő. Adózó. A magyar nem azért ment oda hogy ott kinn boldogan a tömegbe hajtson kamionnal.

Van még kérdésed?
Veleda
@cikicakk55: Apukám, ezt én mindet tudom, elég tájékozott vagyok a világ dolgaiban. nem kell engem meggyőzni semmiről sem. És éppen elégszer kitárgyaltuk már.
Apatszerek
Ingyen élni akarás az a borzalmas, és ez mind borzalmasat akar.
Equus
@Apatszerek: két lábon járó sáskák. Szúnyoghálót és Chemotoxot nekik!
lusta
A felét kívánom az itteni hozzászólóknak, majd akkor megtudjuk, ő mit is akar egy 3. országban.
libellle
@wpym: Miert nem teszitek azt. Visszafordithatjátok öket ki van az ellen???
libellle
@Horizont: Azt a jogszabályt amit Magyarország is aláirt. Ellenben amiot ott kaos van senki nem törödik semmivel. Ugyanis a kormány kiirta magát és sajnos a magyar nemzetet is a kulturalt népek köréböl.
kripton
@desiro: Azonos kultúrkör, legális ottlét, munkából és nem segélyezésből élnek, nem gyilkolnak, erőszakoskodnak...
Nagyon kimosták az agyad.
libellle
@1magyar: A hajléktalanokrol a kormányodnak lenne kötelessége gondoskodni. Ellenben kivonult a szozális gondoskodásból igy nem teszi azt. A menkülteket pedig az EU fizeti. Oriási a külömbség, ellenben a probléma az. hogy a kormányod tagjai még ezt a pénzt is ellopják.
libellle
@Peller Anikó: te pedig paradé példás hülye vagy!!!
Grafix69
Szemernyi kétségem sincs , hogy a magyarok nem csak az idegenekkel bánnak így , hanem a saját nemzetükkel is , a saját népükkel is.
libellle
@Peller Anikó: Dolgozó. Érted?
Magyarok. Érted?

"Nem gyilkos, hanem dolgozó. Beilleszkedő, igyekvő. Adózó. A magyar nem azért ment oda hogy ott kinn boldogan a tömegbe hajtson kamionnal."
legközelebb amikor ilyen baromságot leirsz elötte informálódj!!!
kripton
@libellle: Az EU fizeti??? Ezt az ökörséget Soros melyik ujjából szoptad? De ha így lenne, akkor lopják csak el!
libellle
@kripton: Az nem stimmel ugyanis akkor nagyon hasonlitanék rád. Es ez definitiv nem igy van én sokkal de sokkal szebb vagyok ugyanis a jó isten a saját arculatara teremtett és kereszténynek. Van még kérdésed?
libellle
@kripton: " Azonos kultúrkör, legális ottlét, munkából és nem segélyezésből élnek, nem gyilkolnak, erőszakoskodnak..."
Ilyenkor szokták mondani, életed legnagyobb tévedése. De valószinü nem érted.
1magyar
@libellle: Mondod te hogy ellopják, a kormány meg hogy nem is kaptak.
libellle
@kripton: Beteg agy a fejed a orbán valagában van de mélyen mert mindenhol sorost látsz. Soros ùr csak nevet ennyi elmebetegen.
libellle
@durbincs: bussis én nem puliskát szoktam vacsorázni hanem lazacot. van még kérdés hase?
libellle
@1magyar: a te kormányod hahahah. A napokban mondta hangosan!! a néppárt vezetöje, hogy orbán hazudik!! na bussis álmodj valami kellemeset ne legyenek továbbra ilyen rémalmaid.
libellle
@Horizont: De én irok neked, mégpedig azt, hogy egyetértek!
kripton
@Horizont: Dehogynem érdekel! Ha nem így lenne, nem lennél itt!
kripton
@Horizont: Be szép is a női szerelem! :-)
kripton
@libellle: Szokták hát! tele van a világ ostobával,megvásárolttal, sterilizált agyúval...
bakegya
Szégyen-és ezt a mi országunk neveziik vendégszeretőnek!
Az a 39-ezer gazdag álompolgár persze akik a Rogán-Habony műveknek fizettek az állampolgárságért azok a jó arab Pharanonnal közösben jól beilleszthetők voltak az orsos vicctor BIRODALOMBA!A Kínai is jöhet-mert ugye azok is jól tejelnek a Szíjgyártó petike kereskedő házában.
cikicakk55
@Veleda: Elnézést nem is konkrétan neked szólt csak.Mellékesen megjegyezném,hogy esetleg " anyukád* lehetnék,mivel nő vagyok és 62 éves.
cikicakk55
Veleda: Még annyit,hogy pont te reklamáltál elsőnek18:19- kor,hogy mit szólnánk hozzá ha a mi fiainkkal bánnának így Londonban
Pálinkás Pál
@Horizont: ".te csak a ló két oldalát ismered? "...szintén tőled...nem...képzeld nem fekete fehérben látom a világot...de ebben a kérdésben nnincs helye mérlegelésnek...ez a félanalfabéta horda nem való civilizált világba!!!Tökömet sem érdekli ha halomra ölik egymást a sivatagban...de az európai civilitációban nincs helye ilyen barbár hordának...meg azoknak sem akik pártolják őket!!!
Kookas
@gulyasgyula: csak hogy tudd!!!őt már feltámastotta a cideszes horda.
eszegfu
@gulyasgyula: tegnap 19:27 Ezt nem kellett volna... :(
eszegfu
Tényleg megérdemeljük O.V-t és a Fideszt! A "normálisan" gondolkodó emberekben is ekkora gyülöletet gerjeszt és fenntart a menekültekkel kapcsolatban... lehet rettegni tőlük. És közben nem vesszük észre, hogy mindezek "csak" a belső szennyesük takargatása, feledtetése... érdekes módon ekkora vehemenciával ezekről még nem olvastam kommenteket.
gulyasgyula
Hölgyek Urak nap mint nap 100--val ezrével jönnek a bevándorlók a világ minden tájáról és nem tesz ellene Brüsszel semmit ..Hol van a vége ?? Európa el tudja tartani a sok milliós bevándolót ...KI TUDJA HÁNYAN JÖNNEK ??? SENKI !!! Még csak megbecsülni se lehet ..Mi lesz azokkal a volt szocialista államokkal ahol egyébként is alacsony az életszinvonal ::??.A nyomorra még több élősködőt ??? Én is sajnálom őket de van nekünk ép elég szegény sorstársunk és nem az a megoldás hogy még több szegényt tarsunk el ..Ki tudja a jó megoldást ?? Majd ha a Ti gyerekeitek kezéből veszik ki a kenyeret , mikor a állam szerint tul nagy lakásodba betelipenek a szomszéd szobába néhány idegent mert nekik is tető kell a fejük fölé , mert ha így folytatódik minden elő fordulhat , akkor jusson eszetekben a mostani véleményetek ..
quadrocopter
@kripton: Mentsd el magadnak!

- hvg.hu/itthon/20150130_Magyarorszag_a_lepattant_alagut__a_korma (Itthon: Az EU ad pénzt a menekültek ellátására - HVG.hu

-Megmutatjuk, melyik ország mennyit költ a menekültekre - Blikk.hu
www.blikk.hu/aktualis/penz/megmutatjuk-melyik-orszag...menekultekre/wvvd318
2015. okt. 15. - A táborokban ellátás és zsebpénz is jár a migránsoknak/Fotók: Fusze

- Belföld: Mire költötték Orbánék a migránsokra kapott EU-pénzt? - NOL ...
nol.hu/belfold/mire-koltottek-orbanek-a-migransokra-kapott-eu-penzt-1556539
2015. aug. 10. - Miközben a Magyarországra érkező menekültek ellátását döntő többségében az EU finanszírozza, a magyar-szerb határon épülő kerítést ...

- Mire költhetjük a menekültekre kapott brüsszeli támogatást? Euronews
hu.euronews.com › Hírek › Világ
2015. aug. 11. - Az Európai Unió további 2,4 milliárd eurót hagyott jóvá a a migrációs ... 27 százalékot a menekültek ellátására, és 30-at a hazájukba visszatérő ...

- Ezt tette az EU menekültügyben - Napi.hu
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ezt_tette_az_eu_menekultugyben.643361.html

- A valóság a menekültfronton – avagy miben mond igazat a ...
igyirnankmi.atlatszo.hu/.../a-valosag-a-menekultfronton-avagy-miben-mond-igazat-a-...

Néhány primkónál élénken él a "piréz effektus"! Ugye, tudjuk mi az?
Pálinkás Pál
@teuton: Aha...szóval te is kintről osztod az észt mi??? Akkor te is gazdasági migráns vagy ezek szerint???Mellesleg...szerinted Brüsszel nyomtatja a pénzt??? Az európai emberek befizetett adóibol finanszírozza ennek a szemét hordának az eltartását!!Kicsit gondolkodj mielőtt marhaságokat írsz!!
kripton
@quadrocopter: Kúúúrrrva gyengeeee, kúúúrrrva sunyi!
Az EU, az INFRASTRUKTÚRA fejlesztésére, a parazita állománnyal foglalkozók képzésére,
ad pénzt. Vagyis arra, hogy minél nagyobb számban tudjuk befogadni a rohadékokat. Ellátásra csak a MENEKÜLT státuszt elnyertekre ad pénzt. Mi pedig nem ismerjük el menekülteknek ezt a hordát, tehát az ellátásukra nem kapunk egy fityinget sem.
A migránsokat pedig abba az országba kell visszatoloncolni, amelyikben az EU területére léptek, mert ott kell(ett volna) regisztráltatniuk magukat. Ezt Görögország sunyi módon elbliccelte. Mi pótoltuk ezt a jogi mulasztást. Aztán kiderült, hogy a Nyugat ezzel aljas módon vissza akar élni. Coki nekik!

Egyébként coki az egész EU-nak! Európa ötven éven belül muszlim gyarmat lesz. Ki innen, amíg nem késő!!! Az EU-mániások persze szopni fognak, de a többség jól jár. Oroszország szankcióktól mentes piaca, Kína, India...
"DRANG NACHT OSTEN"
eszegfu
@gulyasgyula: 9:29 Nagy a fantáziád, hogy mi minden előfordulhat a jövőben. Pl. az "állam szerint tul nagy lakásodba betelepitenek...stb." Egyrészt réges régen nincs már társbérlet, másrészt ilyenről szó sincs, nem tudom honnan szeded? Harmadsorban: annak idején, amikor létrehozták Iváncsán a "görög falut" a menekülteknek, mi bajod lett, vagy mi baja lett az országnak ezektől a menekültektől? Aztán meg ott van, hogy jelenleg a mi szánkból veszi ki a "vajas kenyeret" a saját kormányunk és mindezt a menekültek nélkül kisvasutra, focipályára, a saját zsebükre, stb. A menekültek ellátására pénzt kap a magyar kormány is, tehát nem mi magyarok tartjuk el őket. Vagyis a menekültek nem osztanak, szoroznak a magyarok "nyomorában"... csak arra jó, hogy a hiszékeny embereket "beülteti az etetőszékbe" és jól megeteti olyannal, amit más emberek nem képesek lenyelni. És ha már ennyire félsz, talán az utcára sem kellene kimenned...sőt nem kellene a másikra is "ráragasztanod". Nem ártana egy kis pozitiv gondolkodás sem, mert aki negativan gondolkodik, előbb-utóbb olyanná is válik.
kripton
@Horizont: Szerintem meg te. Csak ideböfögöd a butuskaságaidat, mindenféle érvelés,nélkül Csupa érzelem, semmi értelem.
Már bocs'
kripton
@eszegfu: EZ AZ!!! Pozitív gondolkozás! És hogy mi a pozitív, azt persze ti mondjátok meg! :-)
Veleda
@gulyasgyula: tegnap 19.27. Gyuluska! előre bocsátom, hogy én nem azért jövök a propira, hogy személyeskedjek, leírom a véleményemet és slussz! Akit arra érdemesre találok, válaszolok neki.
Téged nem tartalak arra érdemesre, mert annyira sötét vagy, és a fejed helyén egy sütőtök van.
Hogyan hozhatod ide Hitlert? Ember! te tudod, hogy mit beszélsz???
Neked tömegsírok kellenek? Nem vagy eszednél az biztos.
Na meg a Pálinkás se. már a neve is jelzi, hogy idült alkoholistával van dolgunk.
quadrocopter
@kripton: Mi a sunyi, hülyegyerek, csak nem ez?
"Menekültválság: ennyi pénzt kap Magyarország Brüsszeltől"
www.napi.hu/magyar_gazdasag/menekultvalsag_ennyi_penzt_kap_magyarorszag_brusszeltol.609063.html

Index - Belföld - Az EU újabb 19 milliárdos támogatást ad ...
index.hu/.../egyre_kevesbe_igazak_a_kormany_menekultellenes_szolamai_az_eu/
2015. aug. 10. - Az EU újabb 19 milliárdos támogatást ad Magyarországnak a menekültekre - Eddig is inkább EU-s pénzből költöttünk.

Mire költhetjük a menekültekre kapott brüsszeli támogatást? Euronews
hu.euronews.com › Hírek › Világ

Rendkívüli támogatást ad az EU Magyarországnak a menekültek miatt ...
vs.hu/.../rendkivuli-tamogatast-ad-az-eu-magyarorszagnak-a-menekultek-miatt...
2015. jún. 25. - Februárban a Bizottság 1,2 millió euró rendkívüli támogatást folyósított Magyarországnak a Menekültügyi, Migrációs és Integrációs Alapból ...

tenytar.hu/hantameter/nem_kapunk_tamogatast_az_eu_tol_menekultugyben#.WX2gQxXyjDc

Mennyi kell még, hogy eljusson a szűk agyadig?
quadrocopter
@kripton: Méh ezt is beléd tolom:

Új uniós kvótarendszer: háromszázhét menekültet kell befogadnunk ...
mandiner.hu/.../20150513_uj_unios_kvotarendszer_307_menekultet_kell_befogadnu...
libellle
@durbincs: szivike, a sáskákat a legnagyobb saska mégpedig a te miniszterelnököd akikek a lábát is rágod küldte ránk mégpedig 450 ezret. Atverve Merkelt és Faymannt, ugyanis csupán a 3000 ezer fogvatartott állomási menekülteröl volt szó. Erre a maffiozi elinditotta buszok és vonatok százait a határotok irányában. Milyen nagy kár, hogy nem tényekröl beszélsz hanem mesélsz.
libellle
@Pálinkás Pál: brüssel nem nyomtatja a pénz az abból van amit a nyugati polgárok mint adót tisztessegen és becsületesen befizetnek. èrted? Nem, de ez nem problemeaugyanis nem tudod mi az a szó hogy adó becsület tisztesseg. Neked is szép napot. Bizonyár ottt is süt a napocska menjél és napozz egy keveset.
eszegfu
@kripton: 10:35 Természetesen én nem vindikáltam magamnak sem azt a jogot, hogy megmondjam: mi is a pozitiv gondolkodás! De ugye nem akarod ezzel azt mondani, hogy az ugy általában pozitiv, ha állandóan ijesztgetünk, rémisztgetünk valakit/valakiket, ráadásul olyannal, ami nem is történt meg, csak elképzelitek: mi lenne, ha?! Sajnálattal kell megállapitanom, hogy a Te gunyolódó mondatod legalább annyira tükrözi a "csupa érzelem, semmi értelem" gondolatodat, melyet másoknál hiányolsz. Ha nem tudsz személyeskedés nélkül válaszolni, akkor inkább ne tegyed... kösz.
peterkelemen
@wpym: A magyarok sem Ausztriába maradtak sokuk Amerikába menekült, de ne zavarjon.
peterkelemen
Migránshisztária keltés = Orbán egyik álcája, hogy elterelje a kormányzásra képtelen politikájáról a figyelmet. Magyarország egyre süllyed. Már minden ország lehagyta. Most cirka Bulgáriával egy színvonalon azaz a béka segge alatt. Sok fideSS agyhalottat ez nem érdekel, hogy közben nyomorognak a magyarok sőt ezrével halnak meg a kórházakban miközben tapsikolnak a magyar sportolóknak holott milliárdokat basztak el Orbán korrupt vizes VBjére. Ez nem nemzeti kormány hanem nemzet ellenes kormány. Akasztófára érettek egytől-egyig.
kripton
@eszegfu: Nem, nem akarom azt mondani. Azt akarom mondani, hogy a valós, már látható és kikövetkeztethető veszély tagadása önveszélyes magatartás. Semmiképpen és semmilyen vonatkozásban nem pozitív dolog.
Tudok, és szeretek személyeskedés nélkül vitázni, de itt csak ritkán van rá mód. Mert a személyeskedőknek személyeskedés jár.
Szívesen.
eszegfu
@kripton: 11:58 Nem értek egyet a meghatározásoddal. Az MTA 2015 évi elemzése szerint az Európában élők közül a más földrészen születettek + a már Európában menedéket kapó emberek száma össz. 84,9 millió, Európa össz lakossága pedig 740 millió. Tehát a legrosszabb esetben is csupán 11,48 %-uk "idegen". A Migráció Kutató Inézet 2017. évi jelentésében pedig az "idegeneket" 65 millióra becsülték, ami pedig 8,79 %. Ennek alapján én egyáltalán nem látom a saját "önveszélyes" magatartásomat. De talán Te olvastál valamilyen statisztikát, tanulmányt, mely szerint ez "valós, már látható és kikövetkeztethető veszély"? Mert ugye elsődlegesen a létszámuk erőteljes növekedése esetén lehetne arról beszélni, hogy akár népi szokásokat, vagy vallást Európára rá tudna kényszeriteni... nem? Vagy inkább képzeljem ugy el az idegenek többségét, mint M.o-n a Fidesz többséget? Egyébként belőlem "kiverni" a pozitiv gondolkodást, szinte lehetetlen és ez az életem minden területére érvényes!
qxy
ez a hír kacsa. amúgy meg bízzák rám az ellátásukat egy hét és egy migráncs sem akarna Magyarországon át menni.
desiro
@Peller Anikó: Ők sem gyilkosok vazze, csak ő közöttük is van olyan idióta mint te.
Tegnap vásároltam egy török boltjában jobban beszéltek magyarul mint te.
peterkelemen
Orbán kerítéseket húz egy szakaszon, ami senkit nem véd meg senkitől, mert csempészek segítségével már régen más útvonalakon mennek át. Ráadásul, ami az egészben egy vicc és közbotrány, hogy akinek van pénze az Orbánéktól állampolgárságot vehet. Nem beszélve arról, hogy Varga Misi nemrég nyilatkozott a munkaerőhiány miatt (értsd ezalatt azt, hogy menekülnek a magyarok Orbán népnyúzó nyomor-államából) már ázsiából, ukrajnából hozatnak munkaerőt, de ezek hamar rájönnek, hogy érdemes nyugatra távozniuk ugyanis ott még többet kereshetnek. Ez annyit jelent, hogy lassan, de biztosan kezd összeomlani Orbán velejéig romlott aljas állama.
Pálinkás Pál
@libellle: "brüssel nem nyomtatja a pénz az abból van amit a nyugati polgárok mint adót tisztessegen és becsületesen befizetnek. èrted? " idézet tőled...mintha én is pont ezt írtam volna...és az a pénz nem arra van hogy a migráns söpredék jól éljen belőle!!! Szövegértelmezésed nulla??
Pálinkás Pál
@Horizont: Sorold,mi nem igaz abból amit leírtam? Ha nem tudsz ilyet mondani akkor fogd be a csacsogódat!!
kripton
@eszegfu: Tanulmányokat olvasok, mert azok többnyire ostoba emberek okoskodásai. Szebben mondva más emberek gondolatai. Híreket olvasok, és nyitott szemmel járok. Mecsetek, Európa városaiban, seggüket az égnek mutatva imádkozó, erőszakoskodó, allahakbarozva késelő muszlimok. Köln, Nizza, Párizs, London, Hamburg
És te értük, mellettük érvelsz. Vagy gyáva, vagy ostoba vagy gyűlölni őket. Százalékot számolsz! Ó szent együgyűség!!!
Nagyanyám paraszti bölcsességét juttatod eszembe. "Akármilyen nagy kondér levest tönkretesz egy kiskanálnyi szar."

Belőled nem lehet "kiverni" a pozitív gondolkozást, mert olyan benned nincs. Olyan bennem van!
(Na most ezt ki dönti el?)
kripton
@kripton: Javítás: Tanulmányokat NEM olvasok, mert azok...
wpym
@peterkelemen: Es az USA-ban ugyanugy nem menekult, csak gazdasagi bevandorlo. Amennyiben ebben partner Amerika, am legyen, az az o gondjuk, nekunk semmi kozunk hozza. Lehet Amerikaval es '56-al peldalozni (mert ezt is szeretik felhozni), de nincs jelentosege...
Akinek szuksege van ezekre a nogyulolo, kecskezabalo, muzulman figurakra, huzzon Azsiaba vagy Afrikaba es lakjon veluk, legyen humanus es empatikus ott es ne itt partolja oket azok kontojara, akik nem kernek beloluk.

Tehat nem zavar. lol

Meg valami, de ne zavarjon komam?
peterkelemen
@wpym: Rossz a kiindulási pontod. Azért rossz és helytelen, mert kollektív ítélkezel és kijelented, hogy az összes menekült kecskezabáló és terrorista holott ez így egy nagy butaság. Ha például a magyaroknak menekülnie kellene, akkor logikus, hogy köztünk is tele lenne bűnözőkkel és stb. Az illegális bevándorlást meg már senki se támogatja így Orbán és sleppje hazugságokkal tömi az eszeteket. Magyarország problémája maga Orbán, aki meglopja, nyúzza és irtja a magyarokat. Tőle kell megvédeni az országot és a magyar népet.
wpym
@peterkelemen: Mondandod utolso reszevel teljesen egyetertek, orban az orszag rakja.
Ami az elso felet illeti: nem mondasz hulyeseget, mert valoban altalanositok, am ez nem baj, hiszen ezek a figurak nem a kereszteny EU-ba valok, sokkal inkabb az Arab-fsz-re.
gulyasgyula
@Veleda: ...Ne személyeskedj én se teszem ..Én nem írom le hogy kinek mi van a feje helyén de ..Neked csak egy egyszerü kérdést .Honnan veszed hogy 1 forintot is kapunk a bevándorlók után ??? Ha ez igaz lenne Brüsszel naponta szajkózná ..Most az a baj hogy még az Olaszok se kapnak sőt a Török se kapja a beigért összeget mert nincs ilyen keret Brüsszelbe ..Innen onnan veszik el a pénzt ..@eszegfu: minden kedves véleményt író társamnak ...Mennyien fognak még jönni a világ minden tájáról és mi lesz velük ki gondoskodik róluk , Hogy melyik országba ki lopja el a pénz , nem sorolom fel egy biztos van elég szegény sorban élő Európai is akiről gondoskodni kellene nem hiányzik még a világ más tájainak nyomorgói ..Örömmel várom a személyeskedéstől mentes válaszokat ..
gulyasgyula
@gulyasgyula: ...Bocs a Hitler-ért de egyszer valakinek be kell vállalni a bevándorlás megállítását mert a végtelenségig nem mehet így ..Gondold bele magad a helyzetükben ..Jönni fognak míg erőszakkal meg nem állítják őket ..A helyükben mi is azt tennénk ..Szép szóval nem fognak meg állni ..Így meg nem maradhat ..MI A MEGOLDÁS ???
Pálinkás Pál
@Horizont: Te kinek képzeled magad majomparádé???Nagy a pofád büdösparaszt...böfögésed minősít!!!
eszegfu
@kripton: tegnap 14:56 Idézek Tőled: "...Tudok, és szeretek személyeskedés nélkül vitázni, de itt csak ritkán van rá mód. Mert a személyeskedőknek személyeskedés jár."
Nem vagy képes "betartani"...pedig én csak az aktuális dologról irtam, nem kritizáltalak... ennyi...
eszegfu
@gulyasgyula: tegnap 18:00 Kedves Gyula! Nem akarom ujra leirni a 10:32-kor irt válaszomat, melyre egyáltalán nem reagáltál, nem cáfoltad... illetve ujabb kérdéseket teszel fel... ezeket engedelmeddel most "kihagyom"...
kripton
@eszegfu: 1. Tudod aranyom, teszek az olyanok önérzetére, akik gyilkosokat, rablókat, erőszakoskosó, primitív élősködőket akarnak szabadítani az országra! Ehhez képest a személyeskedésnek vett jellemzés kutyafüle.

2. A görögök hétezren voltak. Kerezstények, beilleszkedtek, szorgalmasan dolgoztak. (Voltak görög munkatársaim. Még oktatóm is.) Nem követelték meg, hogy öltözködjünk, viselkedjünk az ő elvárásaik szerint. Azt hogy nem tömegmészároltak kamionokkal, nem dobáltak kövekkel, nem erőszakoltak meg mindent amin valahol lyuk van, már szóra sem érdemes...
Széchenyi István gróf: "...ha például én egy palack tintát töltök egy nagy tóba, azért annak a vize nem romlik el és mindenki ártalom nélkül megihatja... ...De ha a magyar levesbe az ember egy palack tintát önt, megromlik a leves és azt nem eheti meg az ember."

3. Azt írod: "a menekültek nem osztanak, szoroznak a magyarok "nyomorában"... csak arra jó, hogy a hiszékeny embereket "beülteti az etetőszékbe" és jól megeteti olyannal, amit más emberek nem képesek lenyelni. És ha már ennyire félsz, talán az utcára sem kellene kimenned...sőt nem kellene a másikra is "ráragasztanod". Nem ártana egy kis pozitiv gondolkodás sem, mert aki negativan gondolkodik, előbb-utóbb olyanná is válik.

Ez pedig bizony személyeskedés, és rám is vonatkozik. Mellesleg nem is igaz.

Az EU, az INFRASTRUKTÚRA fejlesztésére, a parazita állománnyal foglalkozók képzésére, ad pénzt. Vagyis arra, hogy minél nagyobb számban tudjuk befogadni a rohadékokat. Ellátásra csak a MENEKÜLT státuszt elnyertekre ad pénzt. Mi pedig nem ismerjük el menekülteknek ezt a hordát, tehát az ellátásukra nem kapunk egy fityinget sem.

Ennyi.
gulyasgyula
@kripton: ... Nagyon korrekt írás ..Ennél érthetőben már nem kell--lehet megfogalmazni ..Ezt csak az nem érti aki nem akarja ..
gulyasgyula
@eszegfu: ...Ne haragudj hogy nem válaszoltam a 10:32-es írásodra de annyi elfoglaltságom van a családi cégbe hogy nem mindig jut időm ilyen meddő vitára ..Igazad van egyelőre csak fantázia a betelepítés de volt már ilyen a történelembe a valóságban is és most is megérhetjük ha ilyen tempóba jönnek Afrikából a menekültek ..Igaz ahhoz képest hogy nyomorban élnek nagyrészük igen jó kondiba van , nem úgy néznek ki mint az éhezők ..Hogy Orbán mennyit költ stadionra , sportra , kisvasutra ez nekem se tetszik de ha még a bevándorlókat is beengedné az lenne a csúcs ..Brüsszeltől meg egy petákot se kapunk a bavándorlókra még a Görögök , Törökök ,Olaszok akik a teher nagyrészét viselik se annyit kapnak amit igértek nekik ..Brüsszelbe se számítottak ilyen tömegre és nincs a költségvetésbe ilyen keret innen --onnan csipentenek el ..Tudom nem fogsz velem egyet érteni amit elfogadok és tiszteletben tartok de én sok más társammal bevándolás ellenes vagyok ..Ami a legrosszabb hogy a világon senki nem tudja hogy hol a vége ..Hány millióra kell számítani és amíg erőszakkal nem állítják meg őket addig jönni fognak ...
kripton
@gulyasgyula: Te racionálisan, ésszerűen gondolkozol. De vannak akiket az érzelmeik vezetnek, és ezt elnevezik "POZITÍV" gondolkozásnak. :-)
kripton
@gulyasgyula: 09:06
És vannak, akik bármennyire is akarnák, akkor sem tudnák érteni.
libellle
@Pálinkás Pál: a migránsoknak külön ad. a kormány pedig ellopja. egyébként még a sok magyar migráns akik itt nyugaton vannak és sokan a segélyböl élnek. na ahhoz mit szólsz a penz az ugye azert van, hogy a magyar kormány ellopja.
eszegfu
@gulyasgyula: Semmi baj... de egyben tökéletesen egyetértünk: "meddő vita".
Pálinkás Pál
@libellle: egyet árulj el nekem...miért kéne nekünk eltartani ezt a hordát???És ne gyere azzal hogy menekült,mert azt a státuszt már törökországban elveszti,onnan ő csak migráns!!! És tudomásul kéne vennetek hogy az európai ember nem szereti ezeket a félanalfabéta véglényeket...ha tetszik nektek,ha nem...!
csa-csa
@Pálinkás Pál: a számból vetted ki!
libellle
@Pálinkás Pál: ti miota tartotok el valakiket. Már pardon, de az ország saját magát nem tudja eltartani. EU-s pénzek nélkül nem kapna levegöt sem nem pedig valakiket eltartani. Egyébként analfabétákat találsz elegendöt hazádban is.
Pálinkás Pál
@libellle: Pontosan ...igazad van ..itt is van bőven belőlük...akik erősen hasonlítanak a pátyolgatottjaidra..,ők is migránsok,csak hatszáz évvel ezelőtt ette ide őket a fene!!!Pont ezért nem kell nekünk több belőlük...!
libellle
@gulyasgyula: ezenkivül ki akar ott maradni nállatok? 1300 ugy kb. De azokat akik orbánék offshor számlaíra fizetik a 300 ezer € letelepedési tralalat azok is idejönnek, nem maradnak ott. Itt nyugaton üzik gazemberségeiket, akkor mit pofázik az a mocskos orbán a menekültekröl. Befoghatja a mocskos hazug dagadt pofáját mert egy ott még mindig vannak olyan felazsiaik ( oh schwer) akik mindezt a borzalmas hüyleséget elhiszik A legnagyobb problema, hogy ezek még csak kortrolálva sincsennek akik fizetnek csak jönnek IDE!!! nem oda!!!
libellle
@durbincs: csak semmi panik gyilkolnak itt magyarok is, hát még ott!!. kb 4 hónappal ezelött kaptak el 70 bandát nagy részük magyarok bolgárok, románok és lengyelek voltak. Szervezett betöréseket hónapokon keresztül hajtottak végre.
gulyasgyula
@libellle: ...Felőlem Orbánt úgy minősíted ahogy akarod nem vagyok fideszes de remélem tudod mi a letelepedési kötvény ..A félvilág kormányai használják hitel felvétel helyett ..Akinek ilyenre van pénze az nem az adófizetők pénzéért kuncsorog cigivel a szájában és okostelefonnal a kezében .Az nem élősködni jön hanem befektet ..Hogy Orbán vagy a világ többi politikusa mikor mit hazudik azt az átlag ember csak sejti de nem tudja ..A bevándorlók nem azért maradnának nállunk mert itt olyan jó hanem mert nem fogadják őket be nállunk gazdagabb országba ..És ha LÓ NINCS SZAMÁR IS JÓ ...Remélem nem bántottalak meg a véleményemmel ..
libellle
@gulyasgyula: A letelepedési kötvényröl mindenki tudja, hogy minden állam él ilyen joggal. Ugy 99 %-ban azert mert a személy akinek ezt kiadják befektetni kiván valamilyen vállalkozásba. A problema ott kezdödik a ti országotokban, hogy valamilyen adóparadicsomokban nyitott offshor számlákra történik a befizetés. Ezek a pénzek mind az orbán és maffioziai számláira megy Schweizba. Ezeket az összegeket lejártával + 7-13 % kamattal nektek kell visszafizetni. A különbség csupán annyi, hogy minden mas demokratikus és liberalisan törvények betartásával vezetett országban az összegek a közösbe mennek nem pedig valakik privát számláira.
libellle
@durbincs: Horda volt 56-ban és nem mond, hogy hagyjuk már az 56-ot, nem nem hagyjuk hiszen nem ilyen hanem ettöl nagyobb borzalmak történtek akkor és azokat magyarok követték el.
gulyasgyula
@libellle: ...Egyet azért megírhatnál ..Miért fáj az neked hogy mit , miért fizetnek a Magyar adófizetők pénzéből .??? Miért nem sajnálod az USa-ban élő több mint 10 millió hajléktalan , orvosi ellátásra nem jogosultat ...Ha bejön TRump terve ebből a 10 millióból állítólag 23 millió lesz ..Miért nem ezeket sajnálod ???,Minket nem kell sajnálni egy külföldön élőnek itt kolbászból van a kerités az Orbán kisvasutján mindenki vonatozhat , lehet járni stadionokba van belőlük bőven , tel vagyunk 2 ballábas futbalistával ..Mi KELL MÉG ???
libellle
@gulyasgyula: igaz, majdnem mindennel egyetértek, de az amit elherdál a ti kormányotok az csupán egy minimális magyar adó a nagy része az a mi adonkból van. ezert nem tetszik.
libellle
@durbincs: kik löttek és hol. Vagy a te elképzeléseid szerint itt vadnyugat van. nos, itt be kell tartani a törvényeket és ezt minden normális polgár tudja. ugyanis a törvény keze elöbb-utobb utlér.
mackoka46
Ez a hatalom nem csak a menekültekkel bánik borzalmasan, hanem velünk is.
A kórházaktól a börtönökig mindenhol.A minap egyik honfitársunk nem élte túl a rendőri igazoltatást. Az állam bírságolási rendszere a maffiához hasonlatos, százezrekkel, milliókkal dobálóznak ők, hiszen pénzért még sohasem dolgoztak, hivatalosan lopnak.
mackoka46
@durbincs: Emberekkel emberségesen kell bánni, ez még itt Európa, még nem fertőződött teljesen be az 1/2 c.gány orbánctól.
libellle
@durbincs: miután Magyarország MÈG! Europának egy részén van igy bizony bizony nagy szégyen az ami ott történik. Es pont ezert brekegünk bele. A poliskát edd meg te mert más neked nem is való.
libellle
@durbincs: Igen ott arró laz országról van szó. ami MÈG !! Europa része. Nos lehet, hogy nemsokára a ruski-föderácio tagja lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.