A magyarság egésze minden magyar emberért felelős, de minden magyar ember felelős a magyarság egészéért is – hangoztatta Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára szombaton a székelyföldi Nyergestetőn tartott megemlékezésen.

Forrás: hirstart.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@karma1: Mégiscsak onnét van meg a "kétharmad" ?!
karma1
Bocs a hirforrasert, de a cikkel kapcsolatban csak annyit szeretnek megtudni, hogy ki az Isten kuldi allandoan Romaniaba nyilatkozni MAGYAR ugyekrol, magyarsagrol - mint eleterzesrol - hazaszeretetrol papolni ezeket a szerencsetlen veglenyeket???
Mi van, otthon mar ennyire fosnak? Ne a romanoknak meg a szekelyeknek - akik szerint a magyarok ugy lettek, hogy a szekelyek kiszartak oket -, magyarazzon, hanem alljon ki a csepeli vagy az angyalfoldi melosok ele, vagy eppen a nyo'cker vegyesosszetetlu lakoi ele a rohadt nagy magyarkodasaval.
Idaig jutottak a sok felazsiaizassal...
Cefi
@karma1: Mégiscsak onnét van meg a "kétharmad" ?!
karma1
@Cefi: Tudod, en mar arra is gondoltam, hogy onnan SINCS meg a ketharmad, - az egesz levelbeli szavazas egy oriasi humbug. SOha senki nem latta, nem szamolta meg ezeket a szavazatokat az ellenzeki politikusokbol, ok kizarolag csak sajat maguktol mondjak, hogy Erdelybol "ennyien" szavaztak rajuk...(Kb, ugy, mint a regi viccben, amikor "mondj egy szamot - HAROM - Negy, en nyertem!" -et jatszanak, szoval mindegy, hogy mekkora a kotelezo szavazati minimum, annal egeszen biztosan minimum 2000-nel is tobben szavaztak tul Erdelybol. Olyanok ezek, mint az ertelmetlen konzultaciok, amik sohasem kerulnek ki a plebsz koze, nincsenek pontos szamok, de "minden idok legeredmenyesebb konzultaciojat bonyolitotta le a fidesz" cimmel jonnek a lelkendezo cikkek...
Cefi
@karma1: Tulajdonképpen semmi értelme a jövő évi választásoknak (sem). Az évtized vége előtt polgárháború lesz magyarországon, aminek nem lesz nyertese. Hogy ez véres, vagy "száraz" lesz, az tulajdonképpen mindegy. :-(
RonaGyuri
Bencus is „No Pasarán”-olgat

Mit mondjak a golgotavirág elég találó, hisz kellő szenvedés az értelem számára az ő hülyeségeit hallgatni

Tuzson Bence, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára szombaton a székelyföldi Nyergestetőn tartott megemlékezésen eresztette szabadjára a gondolatit. Állítólag – legalább is ő azt meséli (miért is pont ez ne lenne hazugság) – valamiféle rokonságban van a megemlékezés tárgyát képező esemény főhősével, aki ellenállt a túlerővel szemben. Valami hasonlóság feltétlenül felfedezhető benne is, hisz ártunk és qurmányunk potentátjaként szinte naponta áll ellen a józan ész követelményeinek, Ő az egyik leghangosabban visítozó az autópályán szembe közlekedők között! =))
A sok sületlenség között a gyöngyszem: „A magyarság egészét ma Magyarország testesíti meg, hiszen 2010 óta nem egy határok által körbezárt terület, hanem minden magyar közössége, hiszen minden magyar megkaphatja a magyar állampolgárságot. Magyarország immár nemcsak erkölcsileg, hanem jogilag is felelős minden magyar emberért”.
Én csak annyit tennék hozzá, hogy itt lenne az ideje, hogy ő és tettes-társai jogilag is feleljenek a tetteikért! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.