Mintegy 30 százalékos az MSZP elutasítottsága a lakosság körében Galló Béla kormányközeli politológus szerint.

Magas az MSZP elutasítottsága a magyar társadalomban, igaz, ez az arány akkor is 30 százalék körül volt, amikor a párt hatalmon volt – mondta Galló Béla politológus vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán. (Galló többször publikált az állami média egyik blogoldalán, erről bővebben itt olvashatnak.)

A politológus szerint a baloldali pártok harca most arról szól, ki marad nyeregben a 2018-as választások után.

Botka Lászlónak, az MSZP miniszterelnök-jelöltjének és Molnár Zsoltnak, a szocialista párt elnökségi tagjának a vitája kapcsán Galló Béla azt mondta, nehéz a párt belharcait logikusan elemezni, hiszen nem programok, koncepciók, hanem személyi ambíciók feszülnek egymásnak.

Ugyanakkor ezek a viták valószínűtlenné teszik, hogy az MSZP mögé felsorakozzon a többi baloldali ellenzéki párt – tette hozzá.

(MTI)

(Címlapi kép: Facebook/MSZP)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
És vajh mennyi a fityfasz elutasitottsága az ÉRTELMES emberek között???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
@Nessy: Örül az erzsébet-utalványnak, közben fel sem fogja ennek hányszorosával rövidítették meg, adóban, nyugdíjban, egészségügyi szolgáltatásban, a gazdaság lerablásából, korrupcióból, túlszámlázásokból egyéni gazdagodásokból, propaganda költségekből következő hátrányokról ne is beszéljünk.
Ennek ellenére a hogy másodhegedűs nertagságot bevállaló mszp elutasítottsága magas meg tudom érteni.
Hozzá kell tenni, hogy a Gorbán bandája által létrehozott jelen helyzetben nincs senki aki a tisztességes politizálást választaná, miközben lemond a ner által biztosított privilégiumokról, mint törvényen felüliség, korrupciós lehetőség pénzlenyúlás, stb.
egyvandor
@dr. prédikátor: És vajh mennyi a fityfasz elutasitottsága az ÉRTELMES emberek között?
... és el is mennek szavazni? ... és kontrollálni is akarják/tudják majd az új kormányt? ...Mert Gorbán és bandája nem azért tudta megtenni ezt az ámokfutást országgal mer olyan nagyon okos.
Nessy
@egyvandor: Sajnos volt közgazdász lévén, tudom, hogy az évek folyamán mennyivel lett kevesebb a nyugdíjak reál értéke a dajka mesék dacára!
Lehet, hogy az itthoni szavazók tudnának tenni a fidesz túlsúlya ellen, de a levelezőtagozatos határon túliak, megint hatalomban tartják őket!
Sajnos, őket tényleg "megvásárolják"
GeoCravker
A Fidesz elutasítottsága a választáskor 57% körül volt.
Desischado
Na ja, egy fideszes nem is mond mást. Én ezt viszont nem hiszem el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.