A Fidesz-KDNP nem vesz részt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának hétfőre összehívott ülésén – közölte Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke vasárnap az MTI-nek.

Németh Szilárd – aki egyben a bizottság alelnöke is – azt mondta, a megjelölt témák alapján az ülést valójában Soros György hívatta össze, és a "napirendi rágalmak" a Soros-hálózat hazugságkampányán alapulnak. "A Fidesz nem asszisztál Soros bizottsági üléséhez és Magyarország megtámadásához" – fogalmazott Németh Szilárd.

A kormánypárt úgy látja – fűzte hozzá –, hogy a balliberális ellenzék a Jobbikkal egy húron pendülve, a FINA és a közönség által is minden idők legjobb vizes világbajnokságának nevezett sporteseménye ellen indított hazugságkampányt, és ehhez a parlament nemzetbiztonsági bizottságát is fel akarja használni.

Németh Szilárd megdöbbentőnek nevezte, hogy még egy ilyen sporteseményről is a politika jut eszébe az ellenzéknek, "valószínűleg azért, mert képtelenek a magyar sportolókkal és a szurkolókkal együtt örülni".

Hozzátette, az ellenzék nem tudja elfogadni, hogy minden erőlködésük ellenére az ország nemzetközi szinten is sikeres és biztonságos. Sőt, a sikerek ellen drukkolnak és hazug rágalmakkal akarják lejáratni az országot a nemzetközi közvélemény előtt.

A Fidesz nem fogja hagyni, hogy az ellenzék Soros megrendelései szerint rángassa a magyar emberek által megválasztott Országgyűlést és annak bizottságait

- hangsúlyozta. Szerinte a nemzetbiztonsági bizottságot a migráció okozta terrorveszély miatt kellene inkább összehívni.

Emlékeztetett: péntek délután Németországban egy szélsőséges iszlamista egy szupermarketben levett a polcról egy konyhakést, kibontotta a csomagolásából és vérengzésbe kezdett. Egy embert megölt, és a nyomozás új adatai szerint hét embert sebesített meg.

Ezzel kapcsolatban Németh Szilárd megjegyezte, az a migránspolitika, amit Soros György, Brüsszel és a hazai ellenzék is képvisel, egyre nagyobb veszélybe sodorja Európát, miközben őket nem érdekli sem a kontinens, sem a magyar emberek biztonsága.

Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke, Molnár Zsolt az MTI-t tájékoztatva korábban elmondta: a hétfőre összehívott ülésen többek között a vizes világbajnokság tapasztalatai, valamint az orosz, azeri wifi-ügy kerül napirendre. Emellett tájékoztatást kérnek a Politico című lapban megjelent információkról – amelyekre mások mellett Mirkóczki Ádám, a testület jobbikos tagja is felhívta a figyelmet –, miszerint Magyarország és a NATO között minimálisra szűkült az információáramlás az utóbbi bizalomhiánya révén.

(MTI)

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 4.0/Derzsi Elekes Andor)

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Jól van, lassan, de biztosan beleőrül Zsírtaréj Sorosba!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@magyarbakancs
..nekem a "SpongeBob" jut eszembe róla!
Az" ebadták" szerették nagyon,de kikérnék maguknak az összehasonlítást! :--)
percsi
Én szívesen megismerkednék Sorossal, hátha kiemelne engem is a putriból!
kukac50
Barom Németh Szilárd! Olyan ez a Sorosozás mintha foss folyna a szátokból!
Nem unjátok még? Beszéljetek a Magyar valóságról ne ellenségekről,hanem a napi terveitekről,mit tesztek a szegénység felszámolásáért?
Mikor adtok a fával fűtő családoknak rezsicsökkentést?
Adósak vagytok 2013 január elseje óta!!!
A szegényeknek nem jár?
A szegények a rokkantak a Ti ellenségeitek? nem Soros!!!
hetöndöe
@kukac50: Legfőbb ellenségük az őszinte igazság.
Yoda69
@kukac50: Rezsigeci csak azt mondja amit a fogeci a szajaba rag. Ez egy agyatlan bunko, annak viszont remekul bevalik. Mellesleg a fideSS politikusainak 99% ilyen alakokbol all. A valasztoikrol mar nem is beszelve.
kukac50
Igen a Soros hívta össze a Nemzetbiztonsági ülést.
Mivel a Fidesz kormány képtelen a Magyarok problémáival foglalkozni!
SOROS-nak biztosan szívügye a devizahitelesek kilakoltatása,azok problémájának megoldása.
A Fidesz a gazdagoknak 180 forintos áron váltotta a hitelüket, a szegényebb rétegtől meg uzsora kamattal.akarja visszavenni.
Szégyene a Fidesz -KDNP-nek,hogy idegen ember jobban szívén viseli a Magyar emberek sorsát mint a jelenlegi kormányon levő gecik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.