Kik és miért lennének magyarországi nemzetiség, ha speciel nem Magyarországon élnek, ellenben magyarok? Radikális rafinéria egy bizarr kezdeményezés mögött.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mit akarnak? Teljesen fölösleges ezt annyi szóval körülírni.
Elég erre egy: POTYAPÉNZT.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
"most össze kell gyűjteni ezer érvényes támogató aláírást," Kiktől? Józsi bácsi Mari nénivel egy este összehoz ennyit.
1ébként semmi nem jár furfangos székely agyukban, csak az, h miként lehetne minél több pénzt lehúzni a bamba anyaországtól.
elnyomott
No, Orbánnak megint sikerült szétugrasztani a magyart a magyarral.
Gyalázatos nép vagyunk, pénzért, politikáért, fanatizmusét megtagadja magyar a magyart.
Megértünk a pusztulásra.
peterkelemen
Oda kell deportálni Orbánt és bűnbandáját.
Nessy
A székelyek, ha itt kellene élniük és "élvezni" Orbanisztánt, nem tudom mennyire lelkesednének! Akkor mást találnának ki némi juti pénzért!
karma1
@Fradigege: 20.09-re: Igen, meg kunok, jaszok, totok, svabok, de az Isten szerelmere, ezek MIND Magyarorszagon elnek, es van sajat nyelvuk is! A szekelyeknek meg a magyaron kivul nincs mas nyelvuk, viszont nem elnek Magyarorszagon, de nem is akarnak Magyarorszagra jonni elni. Csak a nyugdij meg az ingyenes orvosi ellatas kene nekik, potyara...
hogy volt pofaja kijelenteni Andras Mihalynak, hogy a magyarok nem is torodnek Szekelyfolddel? 50 milliard forint az smafu nekik? 150 templom felujitasa szinten?
Ha az az 50 milliard forint mondjuk a magyar egeszsegugyre forditodik, akkor mar egy csomo egeto kerdes megoldodhatna otthon, de nem, ez a love megy a szekelyeknek a szavazatukert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.