A magyar külügyminiszter vasárnap a doppingügyekről és a magyar stadionexportról beszélgetett az orosz sportminiszterrel. A magyar külügyminiszter Pavel Kolobkov orosz sportminiszterrel találkozott a 17. vizes világbajnokság záróünnepsége előtt a Papp László Budapest Sportarénában. A kép alapján nehéz eldönteni, hogy a 2015-ös kazanyi vagy a budapesti világbajnoksággal voltak elégedettebbek. A találkozó után Szijjártó arról beszélt, hogy Magyarország a lehető leghatározottabban és a lehető legkeményebben harcol a dopping ellen a sport világában, de elutasítja a kollektív bűnösség elvét is. „A semleges zászló alatti részvételre való kényszerítése egyes országok sportolóinak a versenyeken szerintünk a nemzetek szuverenitását sérti. Ezért mi azt fogjuk pártolni, hogy minden doppingoló sportolóval szemben a nemzetközi szövetségek határozottan és keményen járjanak el, de azt soha nem fogjuk támogatni, hogy egyes doppingoló sportolók miatt az ő honfitársaikat is büntessék” - mondta...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
A teljes mondat:
Szijjártó Péter az orosz sportminiszterrel tett pontot a vizes vébére, és utána leszopták egymást, majd szijjártó egy borítékban átadta a baksist. Ami minimum egy új ct berendezés ára volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadnarancs
Csokis a szád tarajos! Ja nem! Le van szarva!
namihami
@vadnarancs: ""Peti, ne hagyd, hogy a Főnök a fejedre sz@rjon. Van neked szád is.""
tudode
Az is SOK LENNE, ha a POLITIKAI KALANDOR KORMÁNYÁBAN "csak" ez az egy LEJÁRT, A VIKI ÁLTAL ELHASZNÁLT LEMEZŰ FRAKCIÓVEZETŐ öregbítené "Magyarország " kormányát, de "NEM"
tudode
@tudode: Folytatás:
Olyanok ezek a KÖZSZOLGÁK, mint
EGY SZÁL HAJ FEJRE KEVÉS, LEVESBE SOK!
.
Sokkot lehet kapni ezektől a SZAKBARBÁR MUKIKTÓL A VEZÉRÜKKEL EGYÜTT!
.
De legalább az ALATTVALÓK JÓKAT SZÓRAKOZNAK azon, hogy MICSODA SZAKBARBÁROK VEZETŐK AZ ORSZÁGOT FÉLRE!!!
Nessy
Lényeg, hogy ők mindennel nagyon meg voltak elégedve! A költségek, a fenntartás, már részlet kérdések! Miután, az ördög, no meg a Soros a részletekben lakozik, ergo majd Rizsa Szilárd megoldja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.