A hazai jobboldalnak semmi sem drága ha szavazatokra van szüksége. Szerencsére sok idős ember nem dől be a kormány szélhámosságának, ezért váltotaztatás nélkül közlünk egy nekik szánt nyílt levelet… A hazai jobboldalnak semmi sem drága ha szavazatokra van szüksége. Szerencsére sok idős ember nem dől be a kormány szélhámosságának, ezért váltotaztatás nélkül közlünk egy nekik szánt nyílt levelet. Tisztelt Fidesz Vezetők! Mi voltunk azok, akik a rendszerváltás hajnalán adtunk egy darabot a szívünkből nektek kedves egykori fiatal demokratáknak… Mi voltunk azok, akik a második világháború után felépítettük ezt az országot, miközben nehéz dolgokat kellett átélnünk… Maguk jobboldali vezetők ezért tanulhattak ingyen az egyetemen, de nem tanultak semmit abból, amit meg kellett volna tanulniuk. Mára a mi unokáinknak fizetniük kell azért, hogy tanulhassanak és unokáink nem kaland vágyból, hanem a jobboldali országrombolás (kormányzás) következtében menekülnek el, az...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"NEM LESZ NYUGDÍJAS POLGÁRHÁBORÚ TISZTELT ORBÁN VIKTOR, MERT BÉKÉT AKARUNK ÉS AZT, HOGY JÖVŐRE VÁLASZTÁSOK LEGYENEK, AMIKOR VISSZAJELZÉST KÜLDÜNK ÖNÖKNEK A HAZUGSÁGAIKRÓL, CSALÁSAIKRÓL ÉS ELKERGETJÜK ÖNÖKET A HATALOM KÖZELÉBŐL!"

Ámen!
papa.49
@quadrocopter: Nagyon jó írás, teljesen egyetértek vele !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.