Eddig nem lenne meglepő a történet, hiszen ez a hangnem nem áll távol a ballib oldaltól. De ezúttal a szerző visszataszító módon történelmi köntösbe öltöztette a gyűlöletet. Érdekes módon a cikk az újságban még: A király ereklyéje címet viselte, de az online verzióra már egy keményebb cím dukált: Szenzációs lelet? Bocs, a kormány most a gyűlöletre játszik. Hamvay uszítás és a gyűlölködés legitimálásául kutatókat szólaltatott meg, akik nem sejtve a cikk eredeti célját készségesen beszéltek munkájukról, a magyar történelem szent ereklyéiről és a Szent László kutatás részleteiről. A cikkben megszólaló interjúalanyok nyilván azt sem gondolták, hogy magvas szakmai mondanivalójuk ilyen negatív szövegkörnyezetben jelenik majd meg. Ismét bizonyságot nyert: a ballib oldalon kóros mértéket öltött az Orbán-fóbia. Már egyáltalán nem válogatnak az eszközökben: gyűlölet, hazugság, uszítás, etikátlanság. Hol a pofátlanság határa?

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"...a ballib oldalon kóros mértéket öltött az Orbán-fóbia". A tálib oldalon meg a Sorosbotkagyurcsányfóbia.:D:D:D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ismerd az adjon isten és a fogadj isten esetét???
simmering73
"...a ballib oldalon kóros mértéket öltött az Orbán-fóbia". A tálib oldalon meg a Sorosbotkagyurcsányfóbia.:D:D:D
quadrocopter
Brühühühü...báncsák Orbán basit, Orbán ducét, Orbán Führert, a Fidesz Központi Bizoccságának vezetőjét, a Fidesz Adminisztratív - és Propaganda Osztályának vezetőjét, az egyszemélyes kormányt, Putyin csicskáját, Erdogán legyezőjét, Európa tálibját és szaros alfelét!
Jozefina
Van aki orbánt gyülöli, van akiket orbán gyűlöl!!! Melyik oldalon vannak többen??!!
peterkelemen
Orbánnak a pöcegödörben a helye és a követőinek is. Ott fogják végezni annak is a a legalján.
kokopelli
@quadrocopter: (16:13)
eccóval a csuti füstöst :--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.