Van humora a MGYOSZNAK is. A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége a nyugdíjasok mellett a cigányságban komoly potenciált lát. Az MGYOSZ szerint a problémára rövid távon a munkaerő-tartalékok (nyugdíjasok, cigány népesség) mozgósítása jelenthet megoldást, illetve a gazdasági szerkezet átalakítása, ugyanis a versenyszférához képest túl sok az állami alkalmazott.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@peterkelemen: 21.31 gondolom, egészen addig, míg a cigánygyerek nem szarik a vécé közepére, mint Dömsödön. Meg addig is, míg az anyja be nem megy a suliba, h pofánverje a tanárnőt...
Equus
@quadrocopter: 21.57 a járási hivatalok vezetőit ki ne hagyd!
peterkelemen
@Equus: Tolvaj magyarok vannak tömegével a magyar parlamentben. Azzal foglalkozzál többre mész vele minthogy ész nélkül cigányozol. Aki cigányozik az beteg és boldogtalan ember. Kivetíti a saját szerencsétlenségét és nem magában hanem más fajokra keni a saját bénaságát.
papa.49
Akik ezt kitalálták biztos, hogy nem dolgoztak a szocializmusban, mert ha igen tudnák a viccet...
A cigány az építkezésen dolgozik, ő a vízhordó, mikor a többiek megtudják, elkezdik nagyon sajnálni, hogy milyen sok vizet kell széthordania egy,egy nap, mire az emberünk kivágja, nem rossz az a meló.. Miért kérdik a többiek, erre elmondja,
ha van víz, nincs vödör,
ha van vödör, nincs víz,
ha mindkettő van, én éppen csúsztatok )))))))))))))
Equus
@peterkelemen: 22.49 ha tanácsra lesz szükségem, az elsők közt leszel. Addig is leszokhatnál az igazságosztásról, ha a zajló folyamatokról fingod sincsen vagy csak egyszerűen nem tetszik. Ha meg egy 600 éve beilleszkedésre képtelen nomád bűnöző horda szószólója vagy, akkor menj a farkas flórihoz énekelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.