Van humora a MGYOSZNAK is. A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége a nyugdíjasok mellett a cigányságban komoly potenciált lát. Az MGYOSZ szerint a problémára rövid távon a munkaerő-tartalékok (nyugdíjasok, cigány népesség) mozgósítása jelenthet megoldást, illetve a gazdasági szerkezet átalakítása, ugyanis a versenyszférához képest túl sok az állami alkalmazott.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
az lesz a nagy nap Mo történetében, amikor a cigány informatikusok sztrájkja miatt gond lesz a NAV-nál, a közlekedésben, a postánál, MÁV-nál, főként, ha a cigány busz- és kamionsofőrök is szolidaritást vállalnak.
wagabund
..."A cigányság enyhíthetne a munkaerőhiányon"...

ha ez igaz lenne, akkor már enyhítve lenne...de nem lesz.

én szóltam.
peterkelemen
@Horizont: Magyarország vezetőinek meg több diplomájuk van és úgy baszták tönkre az országot. Abszolút nem iskolai végzettség a lényeg hanem a szakma elsajátítása és a tapasztalat.
peterkelemen
@Horizont: Miből gondolod, hogy minden cigány putri sorban lakik? Ez már eleve téveszme. Igen sokuk ott lakik, de közel sem az összes. Ráadásul a putrisor nemhogy már azt jelentse, hogy ott kell meghalnia anélkül, hogy esélyt kapna.
peterkelemen
Kerítésléccel támadt az RTL Híradó operatőrére egy mélykúti állatkínzó, aki nem cigány hanem MAGYAR BUNKÓ, AGRESSZÍV PARASZT! hvg.hu/itthon/20170731_megdobalta_az_rtl_hirado_opertoret_egy_melykuti_allatkinzo

A cigányozók figyelmébe ajánlom, hogy a videón is jól látható: az állatkínzó ez esetben egy nagy darab bunkó, agresszív magyar paraszt! Erről beszéltem, hogy a bűn az bűn. Nem bőrszín alapján kell megítélni az embereket. Aki faji alapon ítélkezik az egy beteg és aljas gazember. Ja és még egy adalék az állatmentő hölgy pedig cigány származású. Lehúzhatjátok magatokat a vécén rasszista kis férgek!
Mézike
@peterkelemen: nehéz kitörni a putriból de nem lehetetlen.
peterkelemen
@Horizont: Tanfolyamok elvégzésével magyarok tömkelegei nem találnak megfelelő állást maguknak, mivel a piac egészen másképp működik. Ezeknek a tanfolyamoknak a 99%-a szart sem ér, mivel nem a piacra képzik ki őket.
peterkelemen
@Horizont: Miért kell állandóan kiindulni abból, hogy egy cigány nem tud írni és olvasni és bűnözik. Igen vannak ilyenek is köztük is és a magyarok között is. Ne negatívummal állj hozzá hanem pozítívan a dolgokhoz úgy ahogy például azt nyugaton is teszik. Lásd Finnország ahol kurvára leszarják milyen a bőrszíne valakinek éppen úgy kezelik, mint egy hófehér finn gyermeket és kiválóan kijönnek egymással.
wagabund
@peterkelemen: 21.29 ...ez sajnos igaz.
Equus
@peterkelemen: miről beszélsz? Hordákba verődő olaszliszkai, piricsei magyarokról? Kórházakba rendseresen lopni járó magyarokról, besurranó, terménylopó, markecoló magyarokról? Kölyökként időseket kirabló magyarokról? 8 gyerekes, segíjbűl élő magyarokról, ahol a higiénia ott kezdődik, hogy a gyerek a nyílászáróktól, padlóburkalattól fosztott lakás közepére hugyozik? Azokról a magyarokról, akik semmi szabályt nem ismerve hordákban vonulnak az úton, a munkát ívben kerülik és ha valami oldható kötéssel van csak rögzítve és 1 Ft-tól többet ér már vihetőnek tekintik? A győzikeféle magyarokról, akik életükben nem dolgoztak egy percet sem, de kilószám van aranyuk?
Bújj a seggükbe.
szep napot
Teljesen igaza van. Mennyivel tobb biztonsagi ajtot, lakatot, riasztot kell gyartani a ciganyok miatt. Mennyivel tobb biztonsagi or kell. Koszonjuk ciganyok.
simmering73
Nem pofázni kell, hanem megfogni a kezüket és bevezetni őket a munka világába. A siker garantált. Nem is értem, hogy ez a sok szájtáti, ingyenélő politikai prostituált élükön a pléhbánossal miért nem jutott még erre a zseniális felfedezésre. Ez az ország tényleg egy tébolyda.
quadrocopter
"..a versenyszférához képest túl sok az állami alkalmazott."

Az elmeroggyant szarházi Geci tépte a mocskos, hazug pofáját, hogy parlamenti létszámcsökkentés lesz, csak azt nem tette hozzá, hogy a parlamentből kieső csordatagokból államtiktár, miniszteri piszkos, miniszterelnöki meghízott lesz, összesen 183 darab!
Equus
@peterkelemen: 21.31 gondolom, egészen addig, míg a cigánygyerek nem szarik a vécé közepére, mint Dömsödön. Meg addig is, míg az anyja be nem megy a suliba, h pofánverje a tanárnőt...
Equus
@quadrocopter: 21.57 a járási hivatalok vezetőit ki ne hagyd!
peterkelemen
@Equus: Tolvaj magyarok vannak tömegével a magyar parlamentben. Azzal foglalkozzál többre mész vele minthogy ész nélkül cigányozol. Aki cigányozik az beteg és boldogtalan ember. Kivetíti a saját szerencsétlenségét és nem magában hanem más fajokra keni a saját bénaságát.
papa.49
Akik ezt kitalálták biztos, hogy nem dolgoztak a szocializmusban, mert ha igen tudnák a viccet...
A cigány az építkezésen dolgozik, ő a vízhordó, mikor a többiek megtudják, elkezdik nagyon sajnálni, hogy milyen sok vizet kell széthordania egy,egy nap, mire az emberünk kivágja, nem rossz az a meló.. Miért kérdik a többiek, erre elmondja,
ha van víz, nincs vödör,
ha van vödör, nincs víz,
ha mindkettő van, én éppen csúsztatok )))))))))))))
Equus
@peterkelemen: 22.49 ha tanácsra lesz szükségem, az elsők közt leszel. Addig is leszokhatnál az igazságosztásról, ha a zajló folyamatokról fingod sincsen vagy csak egyszerűen nem tetszik. Ha meg egy 600 éve beilleszkedésre képtelen nomád bűnöző horda szószólója vagy, akkor menj a farkas flórihoz énekelni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.