A kormány a következő években 387,5 millió forintot fordít a 2021-es vadászati világkiállítás megrendezésére – az erről szóló kormányhatározat hétfőn jelent meg a Magyar Közlönyben.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke tavaly februárban jelentette be, hogy – 1971 után – Magyarország 2021-ben ismét vadászati világkiállítást rendez.

A kormányhatározat szerint a kormány felhatalmazza a miniszterelnök általános helyettesét, Semjén Zsoltot, hogy a kormány képviseletében írja alá a megállapodást Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanáccsal augusztus 31-ig.

A világkiállítás megrendezésére idén 41,4 millió forintot, 2018-ban 61 millió, 2019-ben 72,4 millió, 2020-ban 93,6 millió, 2021-ben pedig 119,1 millió forintot, összesen 387,5 millió forintot fordítanak.

A határozat kitér arra is, hogy a vadászati világkiállítással egy időben megrendezik Magyarországon az európai lovas játékokat a Kincsem Parkban. A Magyar Lovassport Szövetség elnökét, Lázár Vilmost arra kérik, dolgozzák ki a rendezvény részletes programját.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
van itt pénz ájtatos manó hobbijára is... Alapnyugdíjat mikor emeltek, köcsögök?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@dr. prédikátor: Ahhoz minimum acélsodronyos hajókötél kéne.
CsipkeRózsa
Az európai lovas játékok megrendezése a Kincsem Parkban is elvisz néhány százmilliót. A "Magyar Lovassport Szövetség elnöke majd megmondja, mennyit kér.
Eladott Ország
Mára semmi nem maradt Magyarországon, ami után abban a tudatban lehetne adót fizetni, hogy az a pénz nem a szipákoló főzseni, a félanalfabéta mangalicaszerelő, vagy akármelyik másik kitartott takony bankszámláján landol. Ha nem a Szerencsejáték Zrt, akkor az MVM, vagy a harmadik, meg a negyedik állami vízfej, de lehetőleg mindegyik oda nyomja a pénzt, ahova a felsőbb utasítás szerint kell. És bár kevés olyan hely van a világon, ahol ezeknek az állami vállalatoknak a vezetői szabadlábon lehetnének, itt a nemzeti összetartozás napján és jegyében is nekik csicsereg a turulmadárka. Telibe van szarva a látszat is, de legalább egyre kapzsibbak a pénznyelő elvtársak, és jogosan játszanak arra, hogy a társadalom réges régen immúnissá vált ezekre a hírekre, nem érti a milliók és milliárdok nagyságrendjét, súlyát, a közpénz hűtlen kezelésével kapcsolatos aggályokról nem is beszélve.
justhpeter
@Nessy: Nyugi. Egy miskolci köteles cég bármikor - féláron - leszállítja.
justhpeter
Tudjátok meg igenis én is támogatom a vadászati világkiállítást - azzal a kikötéssel, ha a megnyitón Tömjén fővadász is terítékre kerül sortűz általi levadászás útján. A lovasbemutató utánra pedig egy speciális versenyt is javaslok: a puskagolyó gyorsabb vagy a fideSS-frakció ?
Eladott Ország
kep.cdn.index.hu/1/0/892/8929/89295/8929585_220349_d5c034daeda3a322ed7246daf8b29114_wm.jpg
Semjén Zsóti már nem csak a lovat, a gyöngytyúkot is meglovagolja. Ezt a nagyipari népbutítást soha a büdös életben nem lehet megbocsátani nektek.nekem erről az emberről legjobb indulataim mellett is a mérhetetlenül nyálas, szembeszökően irritáló Orbán-szerelem jut eszembe. Meg az, hogy akármihez nyúl(na) is, az automatikusan szarrá változik a keze alatt. Semjén Zsolt, egy társadalmi támogatás nélküli piócapárt elnöke, nemzetegyesítési vöröscsillagfelelős, atomügyi utazó nagykövet és szemforgató fővadász márpedig megint geci terveket sző. És igen, hozzányúlna. Nem az Iránnal folytatott kétoldalúan virágzó kapcsolatokhoz, nem a levadászható ártatlan állatok köréhez, hanem. A határon túli magyarok szavazásához a változatosság kedvéért, mert azt rég nem piszkálta meg ő ájtatossága.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.