Mert Hidvéghi Balázs a lelkükbe lát. A Fidesz a leghatározottabban visszautasítja azokat a Magyarországgal kapcsolatos durva kijelentéseket és fenyegetéseket, amelyeket a "Soros-terv" nyugat-európai balliberális támogatói, Martin Schulz német szociáldemokrata kancellárjelölt és Christian Kern osztrák szociáldemokrata kancellár tett az elmúlt napokban - jelentette ki Hidvéghi Balázs keddi budapesti sajtótájékoztatóján, majd felhívta a figyelmet arra, hogy mindkét országban választási kampány zajlik, Németországban szeptemberben, Ausztriában pedig októberben lesznek választások, és egyik országban sem állnak jól a baloldali erők. Úgy vélte: talán ezt a politikai sikertelenséget és frusztráltságot akarják úgy levezetni vagy kompenzálni, hogy Magyarország ellen durva támadásokat intéznek.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ja, meg még az időjárás is közrehat, hoigy egy tetű, hatalommániás elmehibbantat reguláznak!
Hellcat
A fidesz másra mutogatása állandó...csak az változik akire mutogat...
bencemacska
De hogy kerül a csizma az asztalra???
Ezek nemcsak paranoiásak, hanem nagyképűek is.
Pont egy-két elmeháborodott magyar fidesznyik emlegetésével szereznek szavazatokat???
tudode
Borzasztó, hogy ezeket a POLITIKAI KALANDOROKAT mindenki támadja annak ellenére, hogy olyan BRILIÁNSAN MŰKÖDIK a Petyával a felcsútias, kurucos, paranoiás DIPLOMÁCIÁJUK!
.
Repkednek ide, oda és MÁR BE IS KÉPZELIK, hogy az EGÉSZ VILÁG ŐKET UTÁNOZZA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.