A rendőrség – a BKV feljelentése nyomán – megindította a nyomozást a BKV fakocka-ügye miatt.

Egy fakocka akadályozta a hármas metró elindulását a múlt héten, a főpolgármester szabotázsra gyanakszik. Az atv.hu megtudta, hogy a rendőrség – a BKV feljelentése nyomán – megindította a nyomozást.

Múlt hét csütörtökön tartott sajtótájékoztatót Tarlós István főpolgármester, itt került szóba többek között az a fakocka is, ami a közlekedést megbénító ajtózáródási problémát okozott a hármas metrón.

A főpolgármester szerinte valaki két állomás között úgy tett, mintha a cipőfűzőjét kötné, miközben elhelyezte az idegen tárgyat az ajtónál.

Mindezt Tarlós arra alapozta, hogy a fakockát pontosan úgy helyezték el, „mintha odaöntötték volna”.

A főpolgármester úgy fogalmazott:

„A fakocka nem tréfadolog”

A főpolgármester és Bolla Tibor, a BKV elnök-vezérigazgatója azt is elmondták, hogy büntetőeljárás indul az ügyben.

Az atv.hu megtudta, hogy az eljárás megindult, az ügy nyomozati szakaszban van. A lap megkeresésére a BRFK közölte:

 „A Budapesti Rendőr-főkapitányság közérdekű üzem működésének megzavarása bűntett gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen a BKV Zrt. feljelentése alapján”

(A címoldali illusztráció forrása: atv.hu)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem akarok besúgni, de az egyik asztalosüzem dugig van fakockákkal...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Nem akarok besúgni, de az egyik asztalosüzem dugig van fakockákkal...
Eladott Ország
Még mielőtt teljesen meghatódnék , visszazökkenek ennek a teljesen átlagos mai napnak (reggel 8 óráig Mészároslölö még nem vásárolt harácsolt semmit) a felfejtésébe. Kezdeném is a tegnapi nap egyik hírével: megtalálták és meg is nevezték a nemzeti konzultációs oldalra tök véletlenül felkerült Yandex nevű orosz kódért felelőst. Megnyugodhatunk: nem Rogán az. És nem is a miniszterelnöki kabinetirodának csúfolt részleg. Ők nem tudtak semmiről, nem tehetnek semmiről. A honlapot készítő cég munkatársának szakmai hibája, gondatlansága
okozta a problémát. Sőt, ha engem kérdeznek, nem is volt probléma. Az egyedüli probléma az
volt, hogy kiderült. A BKK-nál sem vonható felelősségre senki, amiért emberek ezreinek adatai
kerültek nyilvánosságra és 50 forintért lehetett bérletet vásárolni. Igaz, hogy pont tegnap derült
ki, állampolgárok személyes adatainak kiszivárgása miatt két minisztert leváltanak. Nyugi,
Svédországban. Szerencsére ez velünk nem fordulhat elő. De minden erkölcsi alapunk megvan ahhoz, hogy leginkább erkölcsi alapon üssük-vágjuk a hanyatló Nyugatot.Közben Tarlós Fakocka István főbunkó főpolgármester, akinek nyilván esze ágában nincs kirúgni a gyalázatos botrányba keveredett BKK igazgatóját tegnap nem először tahóskodott a 3-as metró akadálymentesítése kapcsán.Még emlékszünk az áprilisban kirabolt letelepedési kötvényekkel foglalkozó cégre, ahonnan félmilliárd forintnyi készpénzt és egy szervert is elloptak? Akkor jó. Újabb csodával határos fejlemény derült ki, azon kívül, hogy mintegy ezer embert kihallgattak nem tudjuk milyen eredménnyel. Az Arton Capital Hungary Kft. jogi ügyeit ugyanaz a Kosik Kristóf intézi, aki rendszeresen dolgozik Rogán Bűnöző Antalnak és Habony Munkanélküli Árpádnak is, és akinek ügyvédi irodája fejenként 5 ezer eurót kaszált minden kínai letelepedési kötvényes ügyfélen. Ilyen gátlástalan, hányadék, korrupt, elitnek nevezett bűnbanda nem került még soha a közpénzes vályú köré. Tudom, hogy tudjuk, de időnként feltör belőlem az elkeseredés.
CsipkeRózsa
A fakocka mérete éppen beleillett az ajtórésbe. Egy egyszerű utas nem tudhatta a méretet, csak az, aki ezen a munkaterületen dolgozik.
Hellcat
Na elmentek ám a kurva anyátokba, minden szart visszadobnak amikor a fideszt jelentgetik fel ez maitt meg majd megint a jön a fakocka DNS elemzése is gondolom...
simmering73
Valaki látta Soros Gyuri bácsit, ahogy játszik egy fakockával a metrón, majd hirtelen lehajolt és a cipőfűzőjét kezdte babrálni. Lehet, hogy véletlen egybeesés, de sem a fakocka, sem Soros Gyuri bácsi nem tréfadolog.
dr. prédikátor
Nekem meg hiányzik egy ilyen fakocka a készletemből!!!
kokopelli
@Hellcat: lehet hgy kemény fába vágják a fej...üket? :--)
Equus
én tom, ki volt az... Rubik Ernő... kiesett egy darab a bűvös kockából
Rózsika Hatházi
Első számú szabotőrt, F. Kockát elkapták. Most faragnak egy botot, hogy legyen mivel ütni a többi szabotőr nyomát. :)))
Dr plágium
Tarlósnak pedig elgurult a gyógyszere :)
Pálinkafőző Rézüst
Spongya Bob elszabadult, és ámokfut... Tarhás és a műanyag fegyverekre vetődő tek már a nyomában van... Mindenki nyugodjon le a pichába... :)) Jut eszembe, az andivajnánál is vannak kockák...
justhpeter
Igazatok van ! Ebben az országban már mindenki bolond - csak nem mindenki főpolgármester. Lehet, hogy a meleg teszi ? Lehet, hogy ősszel kigyógyulnak ?
nezelodo
Hú, csak nehogy az legyen mint amikor összeszedték a stencilgépeket, meg a rádiókat! Lehet, hogy most a tükefűrészek, a dekopír toló és lukfűrészek, toló és merülőfűrészek, körfűrészek, és asztali fűrészek kerülnek sorra, de még a hetvenéves üzemképtelen tajga fűrész is gyanúba kerül, hogy fakockát fűrészelt. De honnan vesznek olyan szakembert aki mindezeket felismeri? Csak a dolgozni tudó ember tudja, hogy mi az. a Fideszben vajon találnak ilyen eltévelyedettet?
Nessy
jelentem, hogy a szomszéd 3 éves kisfiának egész doboz fakockája van.
Van amelyiken képek is vannak.
Remélem, sikerült DNS -t venni a corpus delictiről!
Lehet, hogy ama ominózus "elvetett kocka" kelt ki, és fakockát termett?
Ebben a melegben én is mondhatok ostobaságokat.
Pálinkafőző Rézüst
Ha a kocka valóban bűnjel, akkor miért nem a yard bűnügyi raktárában van, mit keres a tarhás ragacsos kezében, aki még lóbálja is... Olyan átlátszó, sunyi kis történetecske ez elvtársak... :)))
quadrocopter
@dr. prédikátor: Időben nyiss akjtót a TEK-nek, nehogy lerombolják a bejáratot! Ha mázlid van, akkor ismét a szomszédba törk be az ajtót!
staro2
Egyesíteni kéne az ügyet a rachel telefonjának eltűnésével.
Semi értelme,de nagyon ütős főcím lenne belőle valahol a jobbszélen és a beszélő disznósajt szép sajtótájékoztatón savazhatná Sorost.
Pálinkafőző Rézüst
@staro2: majd elsatótájékoztatja, hogy a Soros egy fakocka, és a Gyúrcsány faragta... :))
quadrocopter
Na most, ha hordatagtól származik a fakocka, akkor sűrű bocsika kérés és bcs.-hiányos megszüntetés, ha egy "magyar embertől" vagy "keményen dolgozó kisembertől" akkor átminősítik terrorcselekménnyé ls minden fakocka közbiztonságra veszélyes eszköz lesz!
staro2
@Pálinkafőző Rézüst: "a a Soros egy fakocka, és a Gyúrcsány faragta"
Erre a versikére ákos zenét fog szerezni.
Pálinkafőző Rézüst
@staro2: az állami pénzből koncertező Kossuth-díjas?? Neki nem adom a megzenésítési jogot! :)
human
De szorgosak. Polt Péter lánya a Quaestor vezér titkárával járt. Polt Péter nem is hallgattatta ki lánya barátját a Quaestor ügyben. Mert mit is tudhat egy titkár a főnöke ügyeiről, ugye.
egyvandor
Ez már közel olyan sulyú bűncselekmény mint a récsöl gondatlanul otthagyott mobiljának az esete.
egyember
@justhpeter: Az ilyen típusú hülyeség GYÓGYÍTHATATLAN! Általában nem veleszületett, (többnyire) nem halálos, a tüneteket (soxor) mérsékelni lehet, általában PÉNZZEL, hatalmi pozícióval.
egyember
@Nessy: Nana!
Manapság ott is lehet találni valamit (sokat is!), ahol semmi nincs. Erről sokat mesél(hetné)nek az illetékes elvtársak.(rendőrség, ügyészség, NAV stb.)
egyvandor
@dr. prédikátor: "Nekem meg hiányzik egy ilyen fakocka a készletemből!!!" Gondoltam hogy valami nemzeth-áruló lehetett.
Kookas
@szép új világ: az ss már csak ilyen a taplós és a többi fő hülye ezzel dobjon hatost!
Nessy
@Kookas: Vajna kaszinójában még ez is előfordulhat. Fideszes kézben még a kapanyél is elsülhet, hát még egy fakocka!
Yoda69
Erre vazze van ember es penz.
Az ugyben miert nem nyomoznak miert kerult tobbe a ruszki ramaty metro mint egy vadi uj francia (klimaval)?
Equus
@Yoda69: mert a bolond gallok nem osztanak vissza...
kokopelli
@Dr plágium: , hát éppen ez a trükk benne! Egyet fából, nem forgathatóra csináltak,
és nem is szinesre! !Magasabb CIS-Bp csel! :--)
Kookas
@Nessy: jó jó de ez a fakocka csak egy fadarab.
karma1
@quadrocopter: Egyaltalan: Te hiszel abban, hogy letezik egy ilyen fakocka? Tudod, mi volt az? Valamibol letorhetett egy splint, egy nagyobb szalka, akar a szerelveny takaritasakor is odakerulhetett veletlenul... Csak meg akarjak lovagolni a dolgot, es valakire rakenni. (Soros a soros mumus, persze),...
Maskepp ugyanis nem tudnam elkepzelni, hogy valaki odament egy sublerrel, hogy a nut belso meretet pontosan megmerje es egy abba illo fadarabot gyartson, majd visszajojjon, es valamelyik jaraton elhelyezze. Egyebkent sem muxik a dolog, mert hogy elobb ki kell nyilnia az ajtoknak, es akkor, abban a rovid idoben kell kitamasztani a kis fadarabbal - de SEMMIKEPPEN KOCKA ALAKUVAL! - az ajtot, hogy ne tudjon becsukodni...(A kocka alaku fadarabot siman eltolna az ajto maga elott, ugyhogy ezt a "fakocka" format egesz nyugodtan el lehetne felejteni.)
Tenyleg, miert nem adtak kozre errol meg egyetlen fotot, kepet sem? Mert NEM LETEZIK, ha pedig fakockarol beszelnek, az nevetseges, es nem okoz semmilyen fennakadast...
De a magyaridok okos nepe tovig beszopja ezt az infot, csak sokat kell ismetelgetnie a fotahonak ...
Eladott Ország
@karma1: Azt tesztelik, mennyire lehet hülyére venni a jónépet. Csak egyszer betelik a pohár és csúnya világ jön el a szarházi, tróger zsiványok számára. És van még bőr a pofájukon, jópofáskodni!
karma1
@Mirabilis: A szambol vetted ki a szot! Sehol nincsen egyetlen foto sem az esetrol, csak "valaki" allitja, hogy egy fakocka volt. (A kocka alak eleve nem alkalmas arra, hogy beakadjon, csak az ek alaku fadarab tudna ilyen kart okozni...)
Eladott Ország
@karma1: tegnap, 23:52 De ezek, az egyszerű éknél is hülyébbek.
Jozefina
Ez tarlóstól gurult el!!!??? Azután miért nem nyomoznak, hogy a horror összegért felújított metrókban miért nincs klima és meg lehet dögleni benne???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.