A Magyar Idők újságírója mélységesen kiakadt azon, ahogy Vágó István közösségi oldalán véleményt posztolt. A szó ezek szerint az ő olvasatukban is veszélyes fegyver, meg kellene tanulniuk bánni vele. A “kiváltó ok” Németh Szilárd birkózó és Fidesz-potentát alábbi sajtótájékoztatója, – meg persze az eddigi politikainak mondott pályafutása megnyilatkozásai – amit, ha megnéznek, kiderül, hogy Vágó igen visszafogottan írt róla.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
??? mióta dolgoznak a magyar időknél újságírók?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Vágó nagyon finom volt, és nagyon igaza van.
El lehetne rajta gondolkodni.
Vajon mit írtak volna helyette, hasonló esetben, fityisz firkászék???
Nessy
Vágó István most is úr maradt! A tisztelt jobboldali újságírók Bayer, Bencsik etc, milyen stílusban is írnak? Ki fröcsög? Ja, a Magyar idők, a 888, Origó (pedig valamikor értelmes volt! Béke poraira!)
bencemacska
A Tiszteletlen kormány és seggnyaló sajtója mindig másra keni a saját aljasságait!!!
Peller Anikó
"Az, hogy így néz ki, kellemetlen. Ahogy beszél, az bicskanyitogató. Hogy ez az ember ma országgyűlési képviselő lehet, az szégyenletes. Hogy ő egy párt alelnöke, az szinte megmagyarázhatatlan. Hogy ez a párt ma az ország kormánypártja, az szinte hihetetlen.
De a legszomorúbb az, hogy ennek a pártnak ma még mindig ekkora a támogatottsága.
Ez már kész tragédia.” Az.

De a magyarázat egyszerű, a gekkó hálás a beszélő disznósajtnak, mert a rezsicsökkentő kamut sikeresen lenyomta az ország torkán. Egyetemista fiatalok segítettek neki a szeretvetisztelt rezsicsökkentő vezírünk nyuggeróvó kampányában és ezt megette ez a szerencsétlen csekélyértelmű társadalom. Ez kell nekik.

Bokrost útálja mindenki, pedig nem lopott, csak rendbeszedte a gazdaságot.

Gyurcsányt utálja mindenki, mert megmondta az igazat és nem lopott.

Nekünk az kell aki nagyban hazudik és mindent lop. Megérdemeljük.
jancsipapa
Vágónak ( sajnos) igaza van . Csak azt felejti el ( nem akarja ) átgondolni , hogy nekik mennyi felelősségük van abban ,hogy ez az abszurd helyzet van nálunk . És abban hogy jelen állás szerint remény sincs ,arra sem ,hogy jövőre megváltozzon...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.