A legenda szerint amikor Nostradamus még fiatal volt, és éppen dúlt a pestisjárvány a faluban, megjelent egy kóbor pap. Nostradamus leborult eléje a porba, megcsókolta a jövevény köpenyének alját és a jövendő PÁPÁJÁNAK nevezte. Jóslata, látomása bevált. Nem vagyok jövendőmondó, nem is borulok le senki előtt, de az ifjú GÁSPÁR atyát biztatni szeretném. ORBÁN GÁSPÁR, Te, ki a FELHÁZ nevű vallási közösségedet vezeted, és immár imával is gyógyítasz, hozzád fordulok azért, hogy nagyon sok emberen segíts. Kérlek, imádkozz: Azokért a szerencsétlen EMBEREKÉRT, akik az elmúlt hét év során elveszítették munkahelyüket, és még nem találtak másikat! – Azokért, akiket csak KÖZMUNKÁN foglalkoztatnak, mint egykoron a JOBBÁGYOKAT, és munkájukért csak filléreket, vagy sorsjegyet kapnak! – Azokért, akiket az egészségügy nem akar gyógyítani, mert a gyógykezelés költségei magasak. – Azokért, akiket az iskolában, óvodában szeretet teljes elkülönítésben részesítenek, keresztényi szegregációban kapnak...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@bencemacska: "Az orbán családban 4 férfi van."

Tévedsz. 4 hímnemű van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@quadrocopter: Ne feledjük, nem csak Rühelkét kell eltartanunk. Itt van még ifjú Gáspár szentegyháza is, hogy vakuljon a paraszt.
quadrocopter
@Eladott Ország: A vallásra hivatkozással elég szépen lehet lopni a közösből! Lásd a "kereszténymentés" című rezsim-mesét!
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 07:07
És ott van még a Sára, Róza, Flóra.
Őket mindet el kell tartanunk!!! JÓL!
Eladott Ország
@bencemacska: Jól nézünk ki, ha a gyerekek is olyan szaporák lesznek, mint a szülők.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 16:50
Vigasztaljon, hogy ifj. O. Győzőnek és O. Áronnak nincs gyereke.
Id. O. Győzőnek ebben a pillanatban OV ( és gyerekei) az egyetlen örököse.
Veleda
Lehet, hogy Gáspár atya szent áldása fogja ezt a családot a pokoltól megmenteni:))

Emlékszem, hogy mekkora gúny tárgya volt, amikor Gyurcsány fia az érettségi után fizikai munkát vállalt. Azóta van családja és szépen él a gyerekeivel együtt.
Kiváncsi vagyok, mi lesz a jövője Gáspár atyának?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.