A legenda szerint amikor Nostradamus még fiatal volt, és éppen dúlt a pestisjárvány a faluban, megjelent egy kóbor pap. Nostradamus leborult eléje a porba, megcsókolta a jövevény köpenyének alját és a jövendő PÁPÁJÁNAK nevezte. Jóslata, látomása bevált. Nem vagyok jövendőmondó, nem is borulok le senki előtt, de az ifjú GÁSPÁR atyát biztatni szeretném. ORBÁN GÁSPÁR, Te, ki a FELHÁZ nevű vallási közösségedet vezeted, és immár imával is gyógyítasz, hozzád fordulok azért, hogy nagyon sok emberen segíts. Kérlek, imádkozz: Azokért a szerencsétlen EMBEREKÉRT, akik az elmúlt hét év során elveszítették munkahelyüket, és még nem találtak másikat! – Azokért, akiket csak KÖZMUNKÁN foglalkoztatnak, mint egykoron a JOBBÁGYOKAT, és munkájukért csak filléreket, vagy sorsjegyet kapnak! – Azokért, akiket az egészségügy nem akar gyógyítani, mert a gyógykezelés költségei magasak. – Azokért, akiket az iskolában, óvodában szeretet teljes elkülönítésben részesítenek, keresztényi szegregációban kapnak...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@bencemacska: "Az orbán családban 4 férfi van."

Tévedsz. 4 hímnemű van.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Egyszerubb volna, ha a Gazsi gyerek csak az apjaert imadkozna, hogy annak helyrebillenjen a nagypapa altal szetrugott agya, mert akkor ez a sok elmebeteg dontes meg sem szulethetett volna.
karma1
@Cefi: Neked is, Kedves, ... csak eppen joejt...:o)))
Clavigo
Ez is gyagyás...de legalább ártalmatlan.Apropó,,,remélem azért kap támogatást a szektája...Még ha idióta is,,.
peterkelemen
Tolvaj, lehúzós szektás agyhalott az egész Orbán pereputty.
bakegya
A CSALÁD NAGY GAZTETTEIRE NINCS ORVOSSÁG-Imádkozhat egész életében ez a Gazsi -mérgező szüleit és a Mészáros zsenijét nehéz lesz átmenteni a menyországba!!!
bakegya
@peterkelemen: a mentális problémáikkal mit kezdeni nem tudó ifjúság igen nagy hányada sülyed az ilyen "FELSŐBRENDŰ ÉRZELMEKKEL TÚLFŰTÖTT" szekták fogságába!Ami igen káros ebben az ,hogy a gyerekeik ki lesznek téve a kiszolgáltatottságnak ami ezzel jár-agyhalál-asztrofóbiások tömegét kell eltartani!
bencemacska
Az orbán családban 4 férfi van. Ebből kettő Győző, egy Viktor, egy Áron.
Hol is kezdődött - vagy folytatódott - a hatalom mánia???
Cefi
@bencemacska: "Az orbán családban 4 férfi van."

Tévedsz. 4 hímnemű van.
Eladott Ország
A családi maffia vezére mára elhitte, hogy kizárólag a lopásra kapott felhatalmazást zsinórban kétszer egymás után.Napról napra egyre világosabb, hogy ez a hányingerkeltő nyitott könyv, ez a plebejus, vagyontalan isten átka, akit agyba-főbe vert az apja gyerekkorában (akit szintén Győzőnek hívnak), örökös frusztrációjában elveszítette azt a mércét, ami megálljt parancsolhatna minden napra jutó aljasságainak. Ennek az egész családja közpénzből él, az európai támogatások úgy ömlenek hozzájuk, mintha nem lenne holnap, minél hangosabban ócsárolja Viktor a kizsákmányoló Uniót, annál kövérebbre hízik a családi kassza. Az egy Viktorra jutó két Győző lassan kevés ahhoz, hogy hordják, lapátolják, vasvillával forgassák a milliókat, százmilliókat, milliárdokat. Ha ezek 13-an lennének testvérek, akkor annyi a háttérben meghúzódó senkiházinak kellene vállalkozás, föld, kastély, jacht, összkomfortos, kacsalábon forgó palota. A műkincseket hagyjuk, az erdőszéli putri faláról nem ragadt rájuk semmiféle kultúra iránti igény. Ahogyan a vagyontárgyai révén a Viktorral semmiféle közvetlen kapcsolatban nem álló Mészáros Lölö téeszelnökből kiskirállyá avanzsált, Gáspár atyának is csak ezek az első bizonytalan lépései a konszolidálódás felé.Az viszont eléggé cáfolhatatlan tény, hogy a maffiafőnök rokonsága semmiben nem szenvedhet hiányt. Az imperialista karvalytőke nem szipolyozhatja ki most már soha kis hazánkat, inkább az Orbán-klán ellopja előle.
Eladott Ország
@Cefi: A hatalommániás főgeci (by Simicska), a kockásinges szotyolazabáló, a történelem lapjaira vágyó eszelős szabadságharcos és néphülyítő szakzseni, a küldetéstudat által hajtott bomlott elme szerintem sejti, hogy egyszer mindennek vége szakad. Miközben Lölö, a
mangalicaszerelő polihisztor lassan összeroppan a tehetsége által bevonzott milliárdok súlya
alatt, az ideológus, a saját funkciójától megrészegült személyiségzavaros kínosan próbál nem
gyűjtögetni, mert a gyógyszerek hatására ő is tudja, hogy bármilyen elszámoltatáson a fene eszi meg őt.Az, hogy ezekre a hírekre már fel sem emeli a fejét a minimálbéren tengődő keményen szopó kisember perverz, de megingathatatlan önigazolást nyújt a Viktoroknak, Győzőknek és azoknak, akik fenntartás nélkül asszisztálnak ehhez a játszmához és/vagy profitálnak belőle. Amíg van ember, aki elhiszi, hogy érte lopnak, hogy rendben van, hogy mindig ugyanazok nyernek, hogy a nemzet felemelkedését szolgálja, hogy Orbán Viktor rokonai állnak még az egymásra halmozott csemegekukorica konzervek mögött is, és hogy egy országot igenis nemzeti megfontolásokból térdre lehet kényszeríteni egy pofátlan família gazdagodása érdekében, addig ez lesz. Hol egy Anikó, hol egy idősebb Győző, egy fiatalabb Győzike, vagy egy sajátlábas Ráhel, most meg az agyhugyköves Gáspár atya . És nem fogják abbahagyni. Soha. Önszántukból a büdös életben soha. Én úgy hívom a Viktort, hogy a Kárpátok II. Géniusza és azután azt kívánom neki, hogy mihamarabb úgy végezze mint az első! (megvan a videofelvételem arról a tárgyalásról, majd a kivégzésről és szeretném a következőt is rögzíteni az utókor tanulására!)
bakegya
@Eladott Ország: csakkk hogy a magyarok nem szeretnek tanulni semmiből-lopni ,csalni,hazudni viszont folyékonyan képesek,mint ez a családi maffia is példaértéktelenséggel képes kifosztani a magyarok államát is!!!A MAGYAROK NEVÉBEN...TRAGÉDIA AMIT EZ A FELCSUTKÁN BEFÉSZKELŐDÖTT BŰNBANDA MŰVEL MÁR NEM CSAKKK MAGYARORSZÁG -DE A VILÁG VEZETŐ HATALMAINAK KI ÉS FELHASZNÁLÁSÁVAL IS!!!
papa.49
Egy valamit azért ne feledjünk a Simicskának MÚLHATATLAN ÉRDEMEI vannak, hogy ez a görénybanda idáig jutott !!!
Aki Én
Sokat nem találni erről a ,,kicsitfura" társaságról, de valamiért ezt a kisfilmet tudnám nekik ajánlani. Talán ha felvállalják (felvállalhatják) identitásukat, lehet belőlük értékes, becsületes ember. Ha csak távolról figyelhetik azokat, akik felvállalják magukat, akkor frusztráltak, gonoszok és bosszúállók lesznek.
Tetszik vagy nem, ez természetes dolog. Ezt az ember nem választja, hanem kéretlenül kapja.
Mondhatnám: Isten teremtette a melegeket is.
zarojel.hu/elso-rajzfilm-egy-meleg-kisfiurol/
eszegfu
@Aki Én: Kösz.! Nagyon jó a kisfilm!
nezelodo
Hát rendesen el van az a nagy família látva retardáltakkal, akikben egy szemernyi együttérzés sincs a szerencsétlen sorsúak iránt, akiket a szerencsétlenségük alattvalóikká tett. Ezért szemrebbenés nélkül rúgják vissza az árokba őket, ha netán megpróbálnak a NER sima útjára kikapaszkodni.
peterkelemen
FideSS szekta. Csupa álszent tolvajokból és népnyúzókból tevődik össze. Ki kell vágni őket a magyar nemzet testéből, mert ott élősködnek a magyarok vérén és verejtékén.
bencemacska
@Cefi: ma, 04:46
Igazad van. Én hibáztam, mert nem tettem ki az idézőjelet.
Ugyanis nem az én megállapításom.
Cefi
@bencemacska: Értem én, értem. De be kell látnod, ilyen magas labdát muszáj lecsapnom. Már csak a gonosz májam miatt is... :-)))
bencemacska
@Cefi: ma. 11:53
Én meg óvatos vagyok, csak olyan negatív megállapítást közlök erről a klánról, amely nyomtatásban megjelent és még nem peresítették!
Ezért illett volna idézőjelbe tennem!
nemkati
Hát valaki már imádkozhatna azért a felemelkedésért, mert 0rbán a sárga földig lezüllesztette az országot.
CsipkeRózsa
Orbán Viktor és a családtagok mindegyike Gáspár atyának szólítja Gazsit?
quadrocopter
A Felház még nem kapott pár milliárdot közpénzből? Majd fog!
solidedge
Orbán Gáspár megtagadta az ország felemelkedéséért az imát. Kijelentette, hogy az apja haláláért nem imádkozik.
Eladott Ország
@quadrocopter: Ne feledjük, nem csak Rühelkét kell eltartanunk. Itt van még ifjú Gáspár szentegyháza is, hogy vakuljon a paraszt.
quadrocopter
@Eladott Ország: A vallásra hivatkozással elég szépen lehet lopni a közösből! Lásd a "kereszténymentés" című rezsim-mesét!
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 07:07
És ott van még a Sára, Róza, Flóra.
Őket mindet el kell tartanunk!!! JÓL!
Eladott Ország
@bencemacska: Jól nézünk ki, ha a gyerekek is olyan szaporák lesznek, mint a szülők.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 16:50
Vigasztaljon, hogy ifj. O. Győzőnek és O. Áronnak nincs gyereke.
Id. O. Győzőnek ebben a pillanatban OV ( és gyerekei) az egyetlen örököse.
Veleda
Lehet, hogy Gáspár atya szent áldása fogja ezt a családot a pokoltól megmenteni:))

Emlékszem, hogy mekkora gúny tárgya volt, amikor Gyurcsány fia az érettségi után fizikai munkát vállalt. Azóta van családja és szépen él a gyerekeivel együtt.
Kiváncsi vagyok, mi lesz a jövője Gáspár atyának?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.