Hiába itta meg Lázár János élete második pohár sörét a Csíki Sör gyárában? A vörös csillag győzedelmeskedett. Ünnepélyes kereteket között jelentette be a Ferencváros kedden, hogy augusztustól a Heineken gyártja a Fradi-sört. Új gyártó, új megjelenés, nagyobb elérés, írja a Nemzeti Sport. Az üveges kiszerelést a CBA-hálózat mellett a Heineken közel 1000 boltba is eljuttatja. "A Heinekennek is az a célja, hogy Magyarországon piacvezető legyen. Nekünk is az a célunk, hogy bajnokok legyünk," mondta Kubatov Gábor klubelnök a sajtótájékoztatón, majd koccintott José Matthijsse-vel, a sörgyár vezérigazgatójával.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
A Beszélő Disznósajt véleményére lennék kíváncsi...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Na es akkor most a Heineken raghatja a kormet, hogy mikor kerul ujra porondra a voros csillaganak a kerdese, vagy most mar hagyjak a francba?
Sok idiota mubalhes f@sz...
Clavigo
A Beszélő Disznósajt véleményére lennék kíváncsi...
lusta
@Clavigo: Mindent megpróbáltak, de Soros egyszerűen a Heinekennek is meg már a Fradinak is dirigál. Rzért kell a nagy nemzethy összefogás.
Ó-buda
@Clavigo: lehet hogy épp szalonnát abál valahol!
papa.49
A lényeg az hogy a Heineken elbocsájtotta a dolgozóit kb. 280 fő, és most már a logisztikát is megszünteti itt Martfűn, lebontják a gyárat !!!
Cserpákszarjankó ne gyere erre felé mert szét lesz baszva a tökfejed !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.