A GYSEV arról tájékoztatott, hogy a hőségriadó elrendelésre miatt hétfőtől ismét vizet oszt a nagyobb állomásokon, így Szombathelyen és Sopronban is. A vasúttársaság naponta 10 és 17 óra között nyom palackot az utasok kezébe. Várhatóan péntekig tart a hőség és ezzel együtt a vizes akció, ám ha szükséges lesz, akkor természetesen ezt meg hosszabbítják. Bár a közleményből nem derült ki, de mi azért rákérdeztünk, hogy pontosan milyen vizet kapnak a szomjasak? Egészen pontosan félliteres, szénsavmentes Vivien márkájú ásványvizet osztanak az utazóknak. A Viviven ásványvíz Mészáros Lőrincz tulajdona, eddig pedig a MÁV rendelt tőle nagy tételben vizet, most úgy látszik a felcsúti polgármesternek sikerült teljesen lefednie a magyar vasúti piacot. Érdekesség, hogy nemrég a Vivien víz arca lett Király Gábor a Szombathelyi Haladás rekord válogatottságot elért kapusa.

Forrás: nyugat.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ez a Mészáros Lőrinc-gázszerelő létére-hazatolhatja a fél Magyarországot???-és mindenkinek meg van mindene,minden faxán működik-senkinek nem hiányzik semmije-akkor a másik felét is haza fogják tolni az orbán maffiával közösbe-aztán a saját vizeletét ihatja minden magyar vissza,mert ezeknek a fityiSS állkeresztényeknek minden kell-és kell!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
Ez a Mészáros Lőrinc-gázszerelő létére-hazatolhatja a fél Magyarországot???-és mindenkinek meg van mindene,minden faxán működik-senkinek nem hiányzik semmije-akkor a másik felét is haza fogják tolni az orbán maffiával közösbe-aztán a saját vizeletét ihatja minden magyar vissza,mert ezeknek a fityiSS állkeresztényeknek minden kell-és kell!!!
division
Ha én vasúton közlekednék autó helyett és nem lenne nálam víz a francokat sem érdekelne honnan van. Üzenem akinél nincs és nagyon szomjas hogy el ne fogadja mert Mészárosnak köze van hozzá, inkább pusztuljon szomjan!
bakegya
@division: a lexuszodba piszkíts ne ide-már megint kiengedtek!-nagy hiba volt.
division
@bakegya: Te meg ki a fene vagy hogy csak így leugatsz, plusz még marhaságokat is írsz? Piszkíts te oda ahová szokás.
division
@Szeparepa2: Nem a középkorban vagyunk hogy bárkit felhúzzanak. Ha bukik a Fidesz és vizsgálat indul ami bizonyítékokkal támasztja alá ki mit követett el, akkor majd lehet börtön, de nem akasztás. Habár nálunk minden politikus ártatlan, sem Gyurcsány, sem Bajnai, sem Horn nem ült (igaz ő már fekszik) még egy percet sem.
bakegya
@division: ,..végre bekerültem a gyűjteményedbe!!!
Csizmás Kond
..nehogy valaki megigya mert rögtön meg fog halni...inkább haljon szomjan.
kokopelli
@division:(00:34)
...kissé tévedésben vagy !Ha csak egy személytől kaphatnál vizet,és a konkurencia
hiányában annyiért adná mint a sört vagy a fröccsöt,akkor te is elgondolkodnál,hogy
a fizetés után belegyalogolj-e a szemétládába! ...Remélem nem voltam durva? :--)
kokopelli
@division: 17:33
A Budai Gyula nagyon nekiugrott a "hullás-szekrénynek",de besokalt,holott az egész
"erőszakszervezet az ököljogászokkal" rendelkezésére állt!Több mint 1000 esetből ke-
vesebb mint 10 került a kádi elé! Az ő személyes "parasztátverési-és lakásakciója" ecce-
rűen fűtőtest mögé estek? A "nokiás dobozba" sem fértek bele a 100 milliók!Talán a
háború utáni "ötvenmillió billpengős" bankjegyekkel kellett volna neki próbálkoznia! :--)
yazo64
Csak a (puffin) Vivien víz adhat erőt és mindent legyőző akaratot:)
simmering73
Aki a Vivien vizet issza, Lölő vizét issza vissza.
division
@kokopelli: Ha jól olvastam nem kell érte fizetni az utasoknak.
namihami
@division: Az utasoknak nem, az állami költségvetésnek, magyarul mindenkinek (neked is, nekem is), igen. Mert a Pénztáros ugyebár ingyen adja, NEM? És a GySEV pedig költségként elszámolja és csökkenti az adóalapját. Ergo: csökken az állami bevétel.
Nincs ingyenebéd.--miként a nagy klasszikus mondá...
kokopelli
@division: "rosszul értetted ,de mindegy!"
... a konkurencia kizárásáról van szó,hogy ívóvíz,vagy ipari az tök mindegy!
A csókos megkapja az egyedüli jogot,oszt annyi! Mindegy mire,de megkapja!
Egyébként mindenkinek joga félreérteni azt amit akar,akár a párthűség bizo-
nyítására is! Egyébként úgy ß@rom le az egész csuti bandát,ahogy van! Csak
a rossz dumát rühellem ami minden mocskosságukat megmagyaráz! :--(
kokopelli
@namihami: Ha meglátom a Railjet-en a vizet elordítom magam németül,hogy
"ezt a szar fertőzött vizet igya meg annak az anyja, aki palackoztatta!!" :--)
Jogom van rá! :--) "Vivien" ? csekkkk!
kokopelli
@simmering73: (18:53)
"Aki a Vivien vizet issza,
az a saját vizét issza vissza!"...elnézést de a Dagály-ra emlékeztem! :--(
namihami
@kokopelli: Mivel erősen necces, hogy Lőrié lesz az új pancsolda, komoly esély van rá, hogy a leeresztendő víz, persze csak, hogy ne vesszen kárba, a Lőri újonnan alapított palackozóján keresztül, de racionális felhasználásra fog kerülni. Hiszen az édesvíz nagy kincs, minden cseppjéért kár. A tisztítás is megoldott, már a strand területén.
Medence, palackozó, vonatutas. Íme a természetes körforgás. Természetesen az utasoké kárbavész, de a strandlátogatók mindezt tudják pótolni.
bakegya
@namihami: ma, holnap a Balaton vizét is bepalackoztatja az orbán orsos győzi,mint ahogy az idegenforgalmilag legjelentősebb szállodákat,kempingeket lenyúlta a maffia-a révfülöp9 parti sávot már meg se lehet közelíteni.A vasút mögötti közutat a kemping parkoló autói mindkét oldalon leszükítik...az úttesten is lakóautók parkolnak.A RENDŐRÖKNEK NYOMA SINCS-pedig az év 10-hónapjában itt szondáztatják a helyi lakosokat!HA-HA-HA...most nyilván a migriket kergetik a negyven fokban...
bakegya
index.hu/gazdasag/2017/08/03/meszaros_tiborcz_balaton_kemping/-mindent viszaz orbán maffia raktárosa és tiborc pityu egyetlen szezonban-ILYEN LÁTVÁNYOSAN HARÁCSOLNI LOPNI,CSALNI HAZUDNI MÉG NEM VOLT BÁTORSÁGA EGYETLEN MINISZTERELNOKNEKJ SEM MAGYARORSZÁGON!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.