Már hozzánk súlyos pszichés állapotban érkeznek, mondja a pszichológus, a traumák miatt válnak agresszívvé és depresszióssá.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
a 70.000 Ft-ból kínlódó nyugdíjas lelki problémáira mikor lesz kaváncsi vki? A devizahitelesek lelki gondjait ki istápolja?
Sziszifusz
@Equus: 07:12
Az aki a menekültekét. Senki !
Equus
@Sziszifusz: Érdekes következtetésekre adna okot, ha az utóbbi 10 év öngyilkosságainak motivációit vizsgálná vki. De úgy tűnik, ettől minden fontosabb. Stadionok kellenek, úszó VB, ami a faszomat sem érdekli. Hegedűs Zsuzsa banya kell, farkas flóri kell, a pórnép meg rohadjon meg.
Peller Anikó
Annyira aggódom a sivatag elől menekülők lelki problémái miatt. Eggyel több ok, hogy nem szabad beengedni őket. Ha a yugók beengedték őket, az legyen az ő bajuk. Ott már biztonságban vannak, mondjuk egymástól azért nem.
Csizmás Kond
Szégyellje magár minden nyavajgó migráncsbabusgató állam rendszer vagy szervezet. Körbe bömbölik a világot hogy mennyire sajnálják a menekülteket de hagyják hogy azok magukat kóboroljanak hosszan a világba. Akinek kell az miért nem megy direkt utánuk,helybe, hogy ne kelljen szenvedjenek ? ...úgy is bebizonyosodott hogy szervezetten segítik, hát tegyék nyíltan és ne szenvedtessék .
szaboria1
M1 mai hír a Szlovákok a Görögöktől vesznek át menekülteket.
szaboria1
Így fog felbomlani a V4 is Orbán marad egyedül.
Equus
@szaboria1: ő lesz a V(iktor)4 egyedül!
Pálinkás Pál
Ez így nettó hazugság...még hogy itt lett depressziós...haha,akkor otthon miért gyilkolásszák egymást??És mielőtt valami migránsvédő vakkantana...vedd elő a térképet,nézd meg hol vannak a világ gennyes gócpontjai...aztán sorold ebből hány helyen él fehér ember!!!És libsik,ti ezt a fertőt akarjátok importálni!!!
magyarbakancs
"Már hozzánk súlyos pszichés állapotban érkeznek, mondja a pszichológus, a traumák miatt válnak agresszívvé és depresszióssá."
Az igen, és ezt kit érdekel.
Itt is van elég sok depis ,reménytelen ,kilátástalanságban vergődő ember.
Agresszivitásból sincs hiány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.