Kedden sajtótájékoztatón jelentette be a Ferencváros, hogy mostantól a Heineken gyártja a Fradi sört, amely korábban a Pécsi Sörfőzde terméke volt, bár az utóbbi időben nem lehetett már kapni.

Kubatov Gábor, a klub elnöke és egyben a Fidesz alelnöke a sajtótájékoztatón elmondta, a klub címerével ellátott termékek forgalma évente 600 millió forint. Ezt az összeget emelheti, ha a fradisták mostantól még nagyobb mennyiségben fogyasztják a Fradi sört. Az italt a Fradi-shop mellett CBA-kban és országszerte mintegy ezer kiskereskedelmi árusítóhelyen lehet majd megvenni.

„Két, a maga területén rendkívül sikeres, elismert, népszerű és komoly hagyományokkal bíró és azokat ápoló fél talált egymásra. A Fradi sör a szurkolók söre. Olyan partnert kerestünk, amely a magas minőségi követelmények mellett segít bennünket abban is, hogy minél több fradistához eljusson a termék.” – mondta Kubatov a Nemzeti Sport tudósítása szerint.

A Heineken és az állami támogatásban fuldokló Fradi megállapodása annyiban mindenképp érdekes, hogy a kormány korábban szinte szabadságharcot vívott a vállalattal a Csíki sörátnevezése miatt, melyet a holland cég kényszerített ki. Még törvénytervezet is készült a vörös csillag betiltására. – emlékeztet a Magyar Nemzet.

(A címoldali illusztráció forrása: Youtube/Ferencvárosi Torna Club – FradiMédia)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Ha kérhetem: a Fradi sörön is legyen rajta a gyártó megjelölésénél a 3 vörös csillag a felirat mellett... mert hát ezek már "jócsillagok"!:))
eszegfu
Ha kérhetem: a Fradi sörön is legyen rajta a gyártó megjelölésénél a 3 vörös csillag a felirat mellett... mert hát ezek már "jócsillagok"!:))
sokanvagyunk
Nemzeti sport. Betiltjuk, majd - ez a hab rajta -, reklámozzuk a terméket.
Dupla haszon, reklámfelület a csillagosnak.
justhpeter
Végre ! Most ugatérozzanak a zOrbán hívek !
vadnarancs
Csak nem csúszott egy kis lóvé valamelyik nagyvezír zsebébe?
quadrocopter
Lézer patkány hol döglik ilyenkor? Csak a csíki echte lóhúgyost vedeli?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.