"Molnár a repülőn felejtette a laptopját, amit a madridi nagykövetség segítségével szereztek vissza. Mi következik ebből? Hogy eddig nyilvánvalóan többek között ezzel a laptop történettel zsarolták Molnárt"

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Rezsi Szilárd állatorvosi lova

A párt központi napilapja előadásában

Az az igazság, hogy ez egy másik irkodmányukhoz tartozik, de nagyon ideillik a főoldali kínálóból: „VÁGÓ ISTVÁN NAGYON MÉLYRE SÜLLYEDT, SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE Ennél lejjebb már nem nagyon van.”.
Nos, hogy Szemán László János - Bákonyi Ádám párosnak és az ő Rezsi Szilárjuknak mire van szüksége azt döntsd el magad.
Azzal indítanak, hogy „Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke állítja: nem volt minősített tartalom a repülőgépen felejtett hivatali laptopján. Az adatokat biztonsági okokból azonban vélhetően lemásolták, és elemzéssel a politikus gyenge pontjait is feltérképezhetik, így Molnár támadhatóvá válhat.”
Majdnem azt mondtam, hogy – túl azon, hogy hivatali laptopra illik vigyázni – ha nem is okkal és joggal, de miért ne ezzel valóban lehet fikázni az „elkövetőt”. Sőt, ha nem gondolsz utána, vagy más valóság mentén teszed még indokoltnak is tűnhet. Azonban a derék szerzők belengették a bizottság fideszes elnökének szavait: „A bizottsági ülésről senki nem vihet ki minősített iratot, csak betekinthet; ha ez esetben mégis ez történt, és Molnár laptopján államtitkok voltak, az önmagában bűncselekmény”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.