Többen is féltik a lellei strandot, miután a jachkikötő kotrásából származó anyag oda folyt. A hatóság szerint nincs veszély, ez csak homok, majd elhordja az áramlat. A déli part meg amúgy is sekély.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mi ebben a probléma?
Nehogy már a gazdag fürdőző fontosabb legyen, mint az a szegény jachttulajdonos. Arról pedig végképp nem tehet a kotrócég,és az önkormányzat, hogy az a homok pont a strandra ment. És különben is, nehogy már homokpadra fusson az a szegény jacht. Akkor már inkább a fürdőző sétálgasson néhányszáz métert, ha nyakig szeretne az egyébként is ""az amúgy is sekély déli part"" vizében.
Azoknak a csóró és nyomorgó jachttulajdonosoknak is védi végre valaki az érdekeit. Nem a burzsuj strandolók a fontosak, hanem a szegény hajósok, ugyebár?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.