Ezért kell körbe nézni, mielőtt kinyitjuk a kocsiajtót. A 2015 augusztusában történt balesetben a balesetet szenvedő biciklis bordatörést szenvedett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...a biciklisnek nem szólt a piros lámpa ?
Kádár János
Ez itt a nagy gond - a KRESZ is liberális lett! Előzhet jobbról egy nyomon haladó jármű!
namihami
@Csizmás Kond: Hát az tény, hogy a biciklisek 99,9 %-a színtévesztő. Cseréli a pirosat a zölddel, de meglepő módon ez kizárólag csak a jelzőlámpára igaz. Kuriózum az a biciklis, amelyik nem megy át a piroson.
@Kádár János: A Thököly úton biciklisáv van kijelölve. Másrészt nem tudjuk, hogy az ajtót kicsapó hányadik volt a piros lámpánál állóknál. Mert ez a ""szabálytalan előzés"" kizárólag akkor igaz, ha elsőként állt a lámpánál. A többi autót a biciklisávon szabályosan előzhette volna meg.
És ha elsőként állnak mindketten és az autó kanyarodni akarna, akkor is a biciklisnek van elsőbbsége.
sokanvagyunk
A bicajosok elvárják az egyméteres távolságtartást az autósoktól - a viszonosság be nem tartása bordatörést eredményezett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.