Pedig a bíróság is kimondta, a cég hibájából kaptak ételmérgezést a gyerekek. Hiába mondta ki jogerős ítéletében a bíróság, hogy ételmérgezés történt tavaly áprilisban az óbudai menzákon, az önkormányzat nem bont szerződést az étkeztető Gyermekmenza Kft.-vel, írja a Magyar Nemzet. A fideszes Bús Balázs vezette III. kerületi önkormányzat a bírósági ítélet megszületéséig nem akart dönteni, azonban végül – a vállalat részletes tájékoztatása és a hatósági határozatok „alapos áttanulmányozása” után – arra jutott, hogy kitartanak a Hungast-csoporthoz tartozó Gyermekmenza Kft. mellett. A cég okozta ételmérgezés miatt több száz gyerek lett rosszul, a legtöbben hasmenésre, néhányan hányásra panaszkodtak. A tüneteket a lap szerint az okozta, hogy a gyerekeknek feltálalt hús nem volt megfelelően átsütve. A Gyermekmenza Kft. a rosszullétek ellenére vitatta az ételmérgezést. A cég szerint

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az eszem megall! Nem a Gyermekmenza kft kovette el a hibat, hanem a kajaban voltak bakteriumok, amik a hasmenest, hanyast okoztak.
Tobb szaz megbetegedes, birosagi ugy ennek a bus diszfasznak nem eleg Obudan...
Hiaba, csak a fidesz...
Ez varhato, ha a fidesz marad tovabbra is uralmon...Szarnak az emberek fejere, meg ha azok gyerekek is...(Legalabb idoben megtanuljak, hogy ki az ur)
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Lehet, hogy eppen asszonypajtase...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.