„Mészáros most egy szép nagy házban él Felcsút szélén, őrbódé a kapunál, odabent drága kocsik sorakoznak. Végül az irodájában érjük utol. Az ötven év körüli, sápadt, kövérkés férfi éppen a folyosón található vécéből lép ki, amikor bejutunk. Menjenek innen - kiabálja, amikor rájön, hogy újságírók vagyunk. Mit csinálnak itt? Ez magánterület. Azonnal menjenek innen,nem nyilatkozom - mondja és becsapja az ajtót.” Ez a néhány sor a New Statesman magazin hosszú Magyarország cikkének első harmadában szerepel. A liberális lap írása részletesen zongorázza végig Orbán Viktor történetét a fiatal korától a miniszterelnökségig, és közben azt is megmutatja, hogy mi történt Magyarországgal ebben az időszakban. Újdonság, vagy nagy megfejtés nincs benne, de tényleg alapos munka, aki csak címszavakat hallott eddig Magyarországról, vagy hogy milyen problémák lehetnek az itteni demokráciával, annak átfogó képet ad.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
méhszaros zavarban volt... maszturbálás után nem mosott kezet
quadrocopter
Kimosdatott szaros, gumicsizmás "értelmiségi" feltshoothy színvonalon!
namihami
Hát igen, az évszázados családi műveltséget és az évtizedek során felszedett tudást nem lehet semmivé tenni. A jólneveltség és a kultúráltság előtör az álarc mögül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.