A munkaerőhiánynál csak a vállalkozók kreativitása nagyobb a magyar tengernél. A Balatonnál minden eddiginél nagyobb munkaerőhiányról közöl összeállítást a HVG e heti száma, amelyből többek között kiderül, hogy a Kelet-Magyarországról, esetleg Erdélyből vagy Szerbiából érkező szakembereknek nehéz megadni az általuk elvárt béreket, de talán még nehezebb szállást biztosítani nekik. A vendéglősök átalakítják a garázst, a pajtát vagy segítséget kérnek a helyi önkormányzatoktól, de gyakran a közeli kempingben próbálják elhelyezni az alkalmi dolgozóikat.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A magyar vendéglátósok is elmennek a sunyi picsába hisz már réges-régen csak a bőrt húzzák le a sajátjaikról miközben ők jól élnek és ki tudja hanyadik ingatlanjukat vásárolgatják. Tiszta szégyen, ami Magyarországon zajlik már régóta.
division
@peterkelemen: Fektess be te is egy nagy volumenű vállalkozásba, alkalmazz embereket, hozd vissza a befektetett pénzt, majd élj luxus módon úgy hogy a tied az összes felelősség is. Ez cirka pár év mire sikerülhet. Utána foglalkozhatsz komolyabban a bérekkel is, de odáig először el is kell jutni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.