Ezúttal nem a közszolgáltatókat, hanem a piaci vállalatokat sikerült a csőd szélére a sodorni. Több hónapos csúszásban van az FM az elszámolással.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@nezelodo: Az 1990. óta regnáló kormány mind felelős ezekért, csak nem egyforma mértékben, de mind a mi zsebünkben kotorászott folyamatosan !!!
Ez a piszkos fütyisz bagázs meg az összes elődjét felülmúlva teszi ezt !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Ezek az idióták csak a lenyúláshoz értenek máshoz nem, az FM. meg különösen nagy balfasz, marha a fazékvas !!!
Tönkretesznek mindent mint az 5 éves gyerek amihez hozzáfér, RÁ KELL VERNI MÁR A MOCSKOS PRACLIJUKRA !!!
colibri
Száradjon rá a bőr arra, aki ezt az egészet kitalálta.
namihami
Ez is csak egy tétel az összes szolgáltatásból. Jönnek az elektromosok, gázosok, vizesek, szennyvizesek.
Egy ""jólsikerült"" 2018-as szavazással, többek között, ezt a lehetőséget is megadja nekik a rajongótábor. És a választási körülmények megfelelő alakításával a fiúk meg is teremtik az alkalmas feltételeket.
nezelodo
Szelektív az emberi emlékezet, engem már az felháborított, amikor ezek az enyveskezűék a saját kezűleg kiásott, és az építés költségeit az utolsó petákig kifizetett gáz és vízvezetéket lakosságtól ellopták, és díjat szednek a hálózat használatáért. Ezek mindegyike ez egyetemek tolvajtanszakán végzett? A jelek szerint igen, mert képtelenek leszokni a lopásról. Lopás csak az, ha ellopják a százlábú telefonját.
papa.49
@nezelodo: Pontosan ahogy mondod, a villanyhálózat az utcán 1981. ben 6000 Ft volt, a víz bevezetésért 11000 Ft. fizettünk 1985. a gázhálózat 56 Ft. volt az utcai 1995. ben, a csatorna további 1500000 Ft, 2000. körül. aztán egy huszáros vágással mindet elvették a községtől, és fizethetjük a hálózati díjakat!!!
nezelodo
@papa.49: Igy volt, ráadásul nálunk a mészkősziklában nekünk kellett kiásni a víz és gázvezeték árkát is, (a gáznál a gerincvezetékét is) még a szomszéd korpabáróét is, hogy elkészüljön. A csatornánál már nem ástunk, csak 250 000-et fizettünk bekötésenként. Aztán jött az Ali Baba, a megszámlálhatatlan rablójával, és elvette, és világ csúfjára még bérleti díjat is fizetünk érte. Mégis egy csomó birka elhiszi milyen marha jól járt a rezsicsökkentéssel. Szólhatna a dakota a nem pénztárosának, fizesse vissza amit ellopott.
1magyar
@nezelodo: Az alapdíjat mikortól vezették be? Melyik kormány adta el a franciáknak?
quadrocopter
Hahó, emberek, ott vannak a milliárdok Mészáros-Hulladékgyűjtő Lórincnél!
nezelodo
@1magyar:Ha jól tudom a villanyhálózatról beszélsz. Az is egy szép történet, és látni szeretném melyik nemzetmentő emelte fel a szavát a Horn kormány döntése ellen a parlamentben? Pedig akkor még liberálisnak, és tőkeellenesnek (ráadásul a klérus ellenfelének) hazudták magukat.
papa.49
@nezelodo: Az 1990. óta regnáló kormány mind felelős ezekért, csak nem egyforma mértékben, de mind a mi zsebünkben kotorászott folyamatosan !!!
Ez a piszkos fütyisz bagázs meg az összes elődjét felülmúlva teszi ezt !!!
CsipkeRózsa
Örüljünk a rezsicsökkentésnek! Mindent veszteségessé tettek, sehol nincs karbantartás, felújítás, végül a saját díjunkon kívül a közpénzből pótoljuk a veszteséget, és tartjuk jól az oda kinevezett vezetőket.
RezsiSzilárd ezeket a kellemetlen híreket miért nem közli velünk minden létező hírcsatornán?
1magyar
@nezelodo: Mert igencsak pofátlanság ha valaki nem használja a gázt, villanyt egyéb okból évekig és fizet érte.
Éppen olyan áru mint a kenyér, ha kell megvesszük. A pékek is kérhetnének alapdíjat mert rendelkezésre állnak és sütnek kenyeret?
nezelodo
@1magyar: Ismerős a történet, én is évi 20 m3 alatt vagyok, el is vitték egy karcolás miatt bevizsgálni az órát, a szakértő megállapította, érintetlen és jól mér, de 50 000, mert mérésre nem alkalmas már mert szétszedték. Kétszeri kiszállást kiszámláztak, le és felszerelést, nem igaz, cserélni jöttek, egyik kiszállás és külön szerelés nem volt.
Ismerek olyant akinél a légyszar megfúrást jelentett, és bevizsgálást. Na ez is szabadrablás, hiába a kormánytól látják, és ők is megteszik. Szemét egy banda.
1magyar
@nezelodo: A gázfogyasztás díja az alapdíjból, és a gázdíjból áll.

Az alapdíjat a szolgáltatás rendelkezésre állásáért kell fizetni, amely többek között tartalmazza

az elosztóhálózat- fenntartási
a gázhálózat ellenőrzési,
a fogyasztásmérő használati, selejtezési, felújítási,
a gázszámla kibocsátási költségeket.
Az alapdíjat ezért fizetjük, veled miért fizettették meg újra?
nezelodo
@1magyar: A legszebb az, amikor az a karcolás keletkezett a mérőn, kihívtam őket mérő ellenőrzésre, bizonylatot is kiállítottak róla, hogy rendben van, a cserekor aztán már nem számított a korábbi állapotrögzítés. A kiszámlázott összeg és a csekk megküldésének harmadnapján, amikor a fizetési határidő még öt nap múlva volt esedékes, megkaptam a felszólítást is a késedelmes fizetés miatt. Ennyire éhesek?
1magyar
@nezelodo: Kormányzati pofátlanság, hogy ezt megengedik nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.