Almádiban, Akalin, Badacsonyörsöns Kenesén Orbán barátjánál, Fonyódon és Keszthelyen pedig Orbán vejének ismerőseinél lehet megszállni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
imgfrm.index.hu/imgfrm/6/0/0/4/BIG_0014196004.jpg
Együtt lopták szét az országot.
uploads.disquscdn.com/images/238ab05e56354b1322acb82f9aeae9a1a33da5080b59fe7f1077e1f2b6ca129c.png?w=600&h=556
uploads.disquscdn.com/images/f251314579f336b6263c1fa914c4d1ab208194871466311f54eb2c005bf4000c.png?w=600&h=556
A cégháló alapján kicsit nehéz meghatározni , hogy hol is vásárolsz.
Milyen jó is lesz majd hazalátogatni családegyesítésre a Balaton-partra.
Ülünk a sátor mellett Mészáros kempingjében, hallgatjuk a Mészárosné rádióján a Puskás Akadémia meccset, isszuk a Mészáros ásványvizét vagy a Matolcsy-rokonok sörét, vagy a Csányi borát, nézzük a kempingben a kék plakátokat, és nosztalgiázunk. Leugrunk a Tiborcz strandjára, eszünk egy kis mangalicakolbászt vagy leülünk Áder mellé horgászni a stégre.
namihami
Ennek a brutális harácsolásnak azért van egy pozitív oldala is. Ha (mondom ha) sikerülne a sok otthonülőt megmozdítani és jövőre leszavazni a Viktor-fanokat, akkor legalább ezeket a cuccokat, amit nem pénzben raboltak össze, na ezeket a cuccokat vissza lehet venni tőlük. Mert a pénzeket és EU-s támogatásokat már sikerült a Fáraóbácsi segítségével elvinni előlünk. Arra már keresztet vethetünk. Ez legalább szem előtt van. Meggyőződésem,hogy ha mindezeket összeszedjük tőlük, ez akkor is csak a rabolt vagyon max. 5 (öt) százaléka. A többi már halott pénz nekünk.
Eladott Ország
Mert ebben a kurva országban rajtuk kívül senki nem ért semmihez, és ameddig az egész haza nem kerül a klán kezére, nincs megállás. Az Orbán-família és a haveri kör újdonsült kempingtulajdonos csatolt részei nem azért harácsolnak, mert csak. Hanem azért, mert a jövőben állami támogatásokat húzhatnak be ezzel a manőverrel: egy tavalyi kormányhatározat szerint kempingfejlesztésre 5 milliárd, minőségi szálláshelyek építésére 6 milliárd, foglalkoztatásra és energetikai korszerűsítésre pedig összesen 11 milliárd forintot akar a
kormány szétszórni a Balaton körül. A hülyének is megéri, nem? Ahogy a kastélyok, paloták és
egyéb ingatlanok esetében is történt. Azokat sem névtelenek szokták megkaparintani.
Eladott Ország
@namihami: Még a bankszámlákat is zárolni kell!
namihami
@Eladott Ország: Félek tőle, hogy az már veszett fejsze. Nem véletlenül volt az a nagy haverkodás a Fáraóbácsival. Azok az arab és egyéb keleti bankok (igaz, nagyobb sápért), de nem adnak ki semmilyen adatot. Akkor utazgatott fel-alá Magyarország és Svájc között a Gazda, amikor kiderült, hogy Doxáék bizonyos esetben hajlandóak kiadni a banktitkokat. A hazai bankok a pénzük nagyon nagy töredékét birtokolják.
Még arra se tennék egy forintot se, hogy Fáraóbácsi nem héderezik-e, persze a haverja tudtával és beleegyezésével, abban a Cinege utcai vityillóban, mert ugye az a duma jött le, hogy meghalt..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.