Emlékszünk az elemi erejű netadó-tüntetésekre? A hatalom akkor aknára lépett, és hatalmas robbanás rázta meg a rendszert. Megmozdult a nép néhány hónapja a CEU melletti demonstráción is. A kormány azonban semmit sem tanul: nemrég ismét ugyanabba a modern, nyitott, európai értékeket valló fiatalokból álló tömegbe kötött bele a hacker-botrányban.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Alapjában csak a nevek változtak, ma is a nyugat, a bankár, a külföld fenyegeti hazánkat. Ma is védjük a világot, mi vagyunk az "erős bástya".
És lehet, hogy nem sokára ismét jön: Éljen és virágozzék, az örök és megbonthatatlan orosz - magyar barátság!
Elvtársak, a helyzet fokozódik!
verőce21
"A kormány azonban semmit sem tanul"? - Ez hazugság. Nemhogy csak tanul ezekből, hanem sikeresen el is lopja mások propgramelemeit.
Továbbá ilyen és hasonló blogokon szondázza a népet. Építő kritikáitokkal hozzájárultok a kormány sikerességéhez. :)
nem tibi
@verőce21: A berögzött mindenki ellenség politikán , és ( brüsszel )nyugateurópa ellenes ,
globális tőke ellenes ideologián ) továbbá belföldön a ( mindenki gyanús aki él ) múltszázadi randa megszokásán és a meghatározott irányon nem változtat .
( Erre nincs hatással amit irogatunk itt )
kokopelli
@nem tibi: ...na erre fűzzél gyöngyöt! Legalább végre mgtudtad,hogy a kormány keze
ide is betette a lábát! :--)
Nessy
Alapjában csak a nevek változtak, ma is a nyugat, a bankár, a külföld fenyegeti hazánkat. Ma is védjük a világot, mi vagyunk az "erős bástya".
És lehet, hogy nem sokára ismét jön: Éljen és virágozzék, az örök és megbonthatatlan orosz - magyar barátság!
Elvtársak, a helyzet fokozódik!
nem tibi
Éljen és virágozzék, az örök és megbonthatatlan orosz - magyar konzerv ! :-) @Nessy:
karma1
Bizony, az emberi elme ugy van megszerkesztve, hogy hosszu ideig nem lehet felelemben tartani, mert az agy nem tud folyamatosan annyi adrenalint termelni, ami a felelem-erzetkor hirtelen megugrik... Az agy, a szervezetunk egyszercsak tudomasul veszi, hogy ijesztgetnek bennunket mindennel, migranssal, szupercellakkal, pirezekkel, es ezt elfogadja alaphelyzetnek, vagyis azt mondod : oke, ma bemegyek dolgozni, mint maskor, kurva kicsi annak a lehetosege, hogy a Bartok Bela uton - a munkahelyemen - 5 migrans akarna bombat robbantani, ha szupercella lesz, akkor tovabb maradok a melohelyemen, mig el nem mulik, es a pirezekkel majd szot ertek este a Tescoban - ha talalkozom veluk. Es innentol kezdve az atlagember bizony nagyivben leszarja a Tudod-e? es egyeb migrancsos plakatokat, rajon, hogy a 86 eves Soros Gyuri bacsi csak akkor kovetett el egyszer nagy hibat, amikor ennek a mocsadek bandanak osztondijat adott a tanulmanyaihoz, es szepen eli a polgar a hetkoznapjait.
Ez lesz a "tultolt bicikli esete", amikor annyira nyomatjak mar a felelemkeltest, hogy regen atestek a masik oldalra.
Csak ezt habony nem birja feldolgozni, mert ket feher csik kozott Ibizan ez a problema hatterbe szorul. Pedig ezek az otletek tulnyomoreszt tole, meg a tudorakos finkelsteintol jonnek...
orban meg magat a diktaturat is el tudja kurni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.