Közel 1 milliárd forintért rendelt meg netes tananyagokat a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) 2013-ban és 2015-ben is – szúrta ki a Közbeszerzési Értesítőben Hadházy Ákos, az LMP társelnöke. A dolog szépséghibája, hogy a képviselő szerint lényegében „ugyanazt a bóvlit vásárolták meg kétszer majd félmilliárd forintért”: egyszer 425 millió, másodszor 500 millió forintot fizettek a közlekedésbiztonsági, illetve KRESZ-felfrissítő tananyagokért. Hadházy szerint az az igazán bosszantó, hogy a tananyagok feltűnően hasonlítanak egymásra, ráadásul „semmitmondó, üres, igénytelen” anyagokról van szó. „Ezeket a fércmunkákat az egymilliárd töredékéből meg lehetett volna csinálni. Ha valaki ad mondjuk 20-20 milliót egy szövegírónak, egy grafikusnak és egy informatikusnak, akkor azok néhány hónap alatt ennél sokkal értelmesebb eredményt is kihozhattak volna” – jelentette ki az LMP-s politikus.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Itt a cél nem a tananyag volt, hanem valakinek így tudtak nagy pénzt adni. Ez már szokássá vált az Orbán kormány alatt.
papa.49
Megint kifizettünk néhány fodrász, meg műkörmös számlát ugye fiúk, hogy dögölnétek meg ott ahol vagytok !!!
quadrocopter
Akiknek nem jutott trafik, azokat is ki kell valahogy fizetni, hogy együtt bégessenek a csordával!
namihami
Akik valóban írtak (akármi) valamit, azoknak valójában nem jutott több, mint a Hadházy által jelzett 20 milla. A nagypénz azoknál landolt, akik a ""tanulmányokat"" megrendelték. Ők szerezték a melót, nekik is jár belőle egy kevés. Mondjuk az induló összeg töredéke, úgy cirka 950-960 millió.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.