Facebookos kérdésekre válaszolt Puzsér Róbert egy beszélgetés során, amit az Egyenlítő blogos Németh Gáborral folytatott.

A kritikus 15+1 kérdésre adott választ, többek között megpróbálta körülírni, ki számít szerinte értelmiséginek, és arról is elmondta a véleményét, hogy lehet-e valaki diploma nélkül a véleménynyilvánító elit része.

A videó 31. perce körül érkezett az egyik legizgalmasabb kérdés: kire szavaznál, ha most lenne parlamenti választás?

Puzsér nem sokáig habo(nyo)zott:

Vagy a Momentumra, vagy az LMP-re. Szél Bernadettel kapcsolatban érzem azt, hogy ő egy alkalmas miniszterelnök lenne.

- válaszolt Puzsér, aki szerint Szél Vona Gábortól Gyurcsány Ferencen keresztül Botka Lászlóig képes lenne összefogni egy kormányváltó koalíciót. De azért a Momentum is szimpatikus neki – dacára a kissé félresikerült Origós akciójuknak.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Edmond Dantes
Ma ott tart az ország,hogy Orbánnal szemben már mindenki jobb.Senki sem tudna többet ártani,mint ez a gátlástalan politikai szélhámos.
division
Még szerencse hogy nem Puzsér dönt egyedül.
terlasz
Puzsér abból él, hogy nagyokat mond, hisztizik, feltűnősködik. Nem kell komolyan venni, még ha időnként a fejlett beszédközpontja értelmes mondatokat is képes produkálni.
dodóka
@Edmond Dantes: légyszives ne politikai szélhámosozd le a gecit !
patyuka
@Edmond Dantes: Így igaz, ám amennyiben a demokratikus ellenzékben valóban megvan a változtatás esélye, saját hibánkból ne essünk csöbörből vödörbe...

Meglátásom szerint ehhez egyrészt az szükséges, hogy minden változást akaró valóban elmenjen szavazni, ne csak morgolódjon; másrészt pedig, hogy ne szórjuk szét - szinte tudva/tudatosan, nyakas magyarként előítéletekhez, prekoncepciókhoz... 'csakazértis' ragaszkodva - értelmetlenül a voksainkat!

Azok a pártok(?)/konglomerátumok, amelyek nem demokrataként viselkednek, sőt eleve nem akként határozzák meg magukat ugyanúgy kikel, hogy essenek ebből a körből, mint azok, akik deklaráltan nem akarnak együttműködni a többiekkel!
Márpedig az utóbbi tekintetében éppen az LMP és a Momentum köztudottan ilyen, azaz mindkettő - akarva vagy akaratlan - esélyromboló torpedóalakulat! Bármily hangzatosan/mutatósan mondanak/tesznek bármit is, az általuk e vonatkozásban képviselt alapállás - még a legjobb indulattal is - tévút, zsákutca; de a keményebb indíték sem kizárható!
Fel nem foghatom tehát, mire számítanak azok, akik - még ha csupán a közvélemény-kutatások szintjén teszik is - őket választják...

De jelen attitűdjük alapján nem ígér többet az MSZP sem, mert mind az a mód, ahogyan B. L. bedobta (sic!) magát, mind az, ahogyan kínálják magukat, egyaránt antidemokratikus és stílusában erősen a regnálókra hajaz!
hetöndöe
Ma már nem az a kérdés,hogy kik nyerik a választást,hanem az,hogy Európaiak leszünk e,avagy Ázsiaiak.
Béla333
Igazat adok Puzsérnak! Nekem is az LMP vagy a Momentum tűnik a legjobb választásnak és valóban Széll Bernadett a legjobb miniszterelnök jelölt!
Na ilyen is van!
Foxley
@Béla333: Ketfarku kutyapart. Absolut favorit.
Béla333
@Foxley: tegnap 22.53
Ha neked az jön be, szavazz rájuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.