Az LMP csatlakozott az MSZP kezdeményezéséhez, hogy tartson az Országgyűlés rendkívüli ülést nyáron. A Fidesz-KDNP képviselőcsoportja azonnal reagált: nem mennek el a Soros által összehívott ülésre. A szocialisták annak érdekében kezdeményezték a rendkívüli parlamenti ülés összehívását július közepén, hogy módosítsák a felsőoktatási törvényt, miután az Európai Bizottság (EB) újabb szakaszba léptette az ügyben Magyarország ellen megindított kötelezettségszegési eljárást.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A parlamenti képviselők ilyen játékot nem művelhetnek, ezután minden alkalommal azt fogják mondani, hogy Soros hívta össze az ülést. Mindenki tudja, még ők is, hogy hülyeséget beszélnek! Találjanak ki mást kifogást, ez már felháborító, azt képzelik mindent megtehetnek! Próbáljanak úgy viselkedni, mintha valóban képviselők lennének, kötelességük!
Macskaszem
Ha valamihez nem fűlik a foguk, akkor Soros, oszt jónapot.
Yoda69
@CsipkeRózsa: Sajnos barmit megtehetnek. Ezzel nem Sorost kopik szemen hanem a magyar embereket. Csak sajnos a birkak begetnek.
cs.n.
Bizottsági ülés után már parlamenti ülést is Soros akar összehívatni, mert őt aztán marhára érdekli, mikor üléseznek a magyar parlamenti politikusok. Ezzel kel, ezzel fekszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.