A köztársasági elnök tiszteletdíját bármikor fel lehet emelni a többszörösére, és akkor népszavazással szentesítve lehet fenntartani a jelenleg kifogásolt nagyságú béreket. A népszavazás önmagában azt indukálja, hogy legalább másfél millió legyen az érintettek bére. A népszavazást kezdeményezők szerint Magyarország fő problémája az állami kéményseprő cég vezérének fizetése és nem az, hogy megszűnt a demokrácia, Orbán kivezet minket az EU-ból, az országot szélvész tempóban Mészáros Lőrinc, Garancsi István, Tiborc István, Andy Vajna és társaik, illetve rajtuk keresztül az Orbán-család nevére írják. Csak eltereli a figyelmet arról, hogy az ellenzéknek se programja, se ötlete, se pénze, de szándéka sincs, hogy jövőre választás nyerjen, leváltsa a Fidesz-kormányt, még kevésbé, hogy a NER rendszere helyett visszaállítsa a polgári demokráciát Magyarországon. Miközben naponta forint milliárdok közpénz jellege szűnik meg és százmilliárdok vándorolnak magánzsebekbe, az uniós...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Nincsenek ellenzékiek Magyarországon csak olyan pártok, akik bebetonozták Orbánt a hatalomba azzal, hogy ott csücsülnek azaz legitimálják a jelenlétükkel ezt a velejéig romlott, hazug, tolvaj és aljas rezsimet. Miközben semmit nem tesznek azonkívül, hogy piti ügyekkel foglalkoznak miközben lebontották a demokráciát és a jogállamot. Ilyen durva húzásokért sőt nevezzük nevén állam ellenes bűncselekmények elkövetése után, amit Orbánék véghezvittek külföldön már az összes ellenzéki párt határozottan felszólította volna a népet és kivitték volna őket országszerte az utcákra. Nem előre bejelentett tüntikézésekre és bohóckodásokra hanem totális ellenállásra és kitartóan akár a végsőkig. A pénzükön kellett volna szállítani akár vidékről is az embereket Budapestre és természetesen minden nagy városban totális ellenállásra felszólítani az embereket. A tagjaiknak meg pláne kötelező jelleggel ott kellene lenniük az utcákon egymást váltva. Oda kell csődíteni a külföldi médiát is. Megtették? Nem. Helyette egymással acsarkodnak az Orbántól odadobott alamizsnákon és pozíciókon vitázgatnak és természetesen ők is a nép pénzén élősködnek. Magyarul ezzel a hozzáállásukkal Orbán cinkostársaivá züllöttek ha akarják ha nem. Orbánt és bűnbandáját kizárólag erőszakkal lehet kirobbantani a hatalomból azaz a nép erejével ehhez pedig gyáva volt az ellenzék holott ez lenne a dolguk már régóta. Én szervezzem meg helyettük? Nem én kapom az ellenzéknek szánt pénzeket. Ez elsősorban az ő dolguk és kötelességük lenne.
Lepényleső
Asszisztálásnak viszont kiváló? Azzal,hogy visszaállítjuk a parlamenti demokráciát;még
senki nem jött elő. Ez sokadrendű feladat,vagy nem is az?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.