Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke az Országgyűlés csütörtöki nemzetbiztonsági bizottság ülése után tartott sajtótájékoztatót, amelyen újra elmondta, amit a Zárójel megírt, hogy a hétfői bizottsági ülést – amelyet a kormánypárt bojkottált – valójában Soros György hívta össze.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Németh Szilárd Orbán rendszerének mintapéldája. Ahogy a magyar sajtónak "mintapéldája" az, aki bármiről megkérdezi. mert ha nem kérdezné őt senki, akkor Németh Szilárd pont olyan senki lenne, mint ami egyéniségéből, jelleméből fakad.
quadrocopter
@justhpeter: Nem is érdemes kérdezni, egyrészt, mert buta, primitív, szervilis csicska- állattól mit várunk, mésrészt egyik mancsában az Orbán-összest szorongatja, a másikban meg a Grimm legszebb meséi c. kötetet!
justhpeter
@quadrocopter: Tud olvasni ??? Azt hittem csak bemagoltatják vele a sok hülyeséget, aztán csak potyog belőle mint tehénből a ganaj.
kokopelli
@quadrocopter: Igazad van! Nem kell kérdezni,sőt még a foglalkozás vele is egy bizonyos
szint után felesleges! A tőszavak elegek,mert ő nem tudja elképzelni azt,
hogy egy bukta után,az utcán az köpheti le őt,aki éppen akarja!Egy senki
lesz,akit még a yard sem fog megvédeni,a TEK-nek meg lehet,hogy csak
egy no-name lesz, akin csak éppen röhögTEK,és az nem esemény nekik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.