Budai Gyula újra csatasorba állt, teszi amihez ért, alaptalanul vádaskodik. A direkt erre tartott fideszest a választási csatamezőre rendelték, hiszen újra indul az elrettentés, a vezetőszíjon elvezetés ideje.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Lovat szopott a törpepatkány!

"Vagyis a Budai által feltett kérdésre, miszerint miért nem kapták meg a gyerekek az őket megillető pénzt, a válasz: mert a rendőrség zárolta a számlát, ahonnan kifizethetnék. Ennyire egyszerű."

Az ügyvédi iroda ( Budai és Kovács Ügyvédi Iroda) magánokirat-hamisítási ügybe is keveredett (előnytelen földtulajdon-adás-vételi csereszerződés), mely színlelt szerződéseket Budai ellenjegyezte, a Pest Megyei Főügyészség 2010 novemberi döntése alapján azonban az elévülési idő letelte miatt vádemelésre nem kerülhetett sor. Budai azzal hárította el a Parlamentben feltett újságírói kérdést, hogy nem politikusként, közszereplőként, hanem ügyvédként végezte a tevékenységét az ügyben, bíróság pedig nem állapította meg a szerződések színleltségét."

Így van, de nem azélrt nem állapította meg, mert nem köbvetett el bűncselekményt, hanem mert elévült! Erkölcsileg elítélhető!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Orbán csak hazug emberekkel veszi magát körbe. Buda a csaló okirat hamisító jól tud hazudni ezért kell a hazugovics mellé.
justhpeter
Budai, mint törpepatkány ?
A törpepatkányok nevében tiltakozom, hogy ezt a korhadék-és rohadéklakót a törpepatkányok közé sorolhatja bárki.
A korhadék-és rohadéklakók még nem határolódtak el.
volvós
a budaigyyuszika egy homokos ... ge.i !!!
Clavigo
Gusztustalan " dinnye-pásztor ""...Ez a Patkány is épp úgy ért mindenhez,,mint a Beszélő Ökör nevű fitymasz-alelnök...oszt jó napot.
tudode
A rendszerváltás reménysége megint előkapta jobb híján a PAPAGÁJ KOMMANDÓ lejárt lemezű acsarkodóját, több ezer ember életének megrontóját,
PEDIG NORMÁLIS ORSZÁGBAN HAMIS VÁD ELKÖVETÉSE MIATT több életre való büntit érdemelt volna a HATÓSÁG, ÉS EGYÉB SZERVEK FÉLREVEZETÉSE miatt.
-
De ezekre még a Btk sem alkalmazható, mert ORBÁN VIKTOR, ÉS A JÓISTEN A BARÁTJUK, vagy kitartójuk, VAGY MI???!!!
.
Btk. 268. § Hamis vád
buntetojog.info/kulonos-resz/btk-268-%C2%A7-hamis-vad/
.
Ha a NAGYBETŰS NÉP elzavarta "volna" őket, akkor is KÉSŐ LENNE, mert évtizedekig fogja nyögni az ország ennek a Fidesz szektának az "ÁLDÁSOS HATÁSÁT"!!
.
A szakemberek szerint is úgy elszemtelenedtek EZEK, hogy
.
""""Ami 2016 és 2018 között történik Magyarországon, az nem csupán a következő 10 évre határozza meg Magyarország és a magyarok sorsát, de kihat a következő 100 évre is. Az Orbán-kormány 2016 és 2018 közötti döntéseinek következményeit áldják vagy átkozzák rajtunk kívül az utánunk jövő generációk is.."""
.
Minősíthetetlen bagázs!
.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.