"Sok barátunkat, akikkel hasonlóan gondolkodunk a migráció kérdéséről, Ferenc pápa megnyilatkozásai csendes fejcsóválásra vagy dühös kifakadásra késztetnek" – mondta a gondola.hu-nak Harrach Péter a KDNP frakcióvezetője, majd így folytatta:"Magam katolikus vagyok, tehát tisztelem a mindenkori pápát, annak a közösségnek a fejét, amihez tartozom, és amit szeretek. Ferenc pápa gondolatainak többségét örömmel hallgatom, migrációs kijelentéseinek motívumait is értem, de ebben a kérdésben másként gondolkodom. Ettől még katolikus vagyok, ő pedig tiszteletre méltó egyházfő. "Ők viszont a kettős felelősség elvét vallják: segítés és önvédelem. Azt szerinte mindenkinek el kell ismernie, hogy a beáramló tömegek igen nagy veszélyt jelentenek Európára. Amíg pedig a problémát kezelik,"addig is segítenünk kell azoknak, akik kultúránkhoz legalább egy szálon, kereszténységükön keresztül kötődnek. Arról nem is beszélve, hogy ők valóban üldözöttek. "

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ki az a Harrach Péter ? Keresztény ? Úgy mint az emberminiszter Balog !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Erős magyarázkodásnak tűnik Harrach elvtársból kiesett pár mondat, szarba vannak a csordában, hisz maga a Szentatya nem osztja a csicskapárt nézeteit, ugyanakkor a csorda meg akar felelni A "magyar beteg" elvárásainak is!
dr. prédikátor
A geci harach meg a keresztényi értékek??!!! ne röhögtess már vén buzi!!!
Nessy
Drága jó Harrach elvtárs/úr! El tudja mondani kapásból a X parancsolatot, és hogy abból mennyit tart be e fene nagy státusz keresztény pártunk és kormányunk, meg a hívei???
volvós
Az orális " szertartáson " meséld ezt el
vén pedofil köcsög !!! Amugy meg aqrwanyádat !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.