Most a gazdasági hatáselemzés elkészítésére kötött szerződést módosították. A Közbeszerzési Értesítőben csütörtökön közzétett dokumentum szerint az eredetileg 17,6 millióról szóló összeget 25,5 millióra módosították. Ennyit kap végül a KPMG Tanácsadó Kft. a világbajnokság gazdasági hatásairól készített elemzésért. Az ajánlatkérő, a KKBK Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. olyan átfogó tanulmányt várt a cégtől, amely "a jelenlegi tervek ismeretében, valamint a korábbi FINA-világbajnokságok és más hazai nagyrendezvények tapasztalatai alapján előrevetíti a 2017-es vb várható gazdasági hatásait. "

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ó, ez csak természetes, még ki sem nyomtatják a tervet, máris felével emelkedik az ár, különben nem lenne mit lenyulni - igaz, gecik?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Így a VB. vége után 1 héttel, ja az alvállakozókat már kifizette a kontár hivatal ???
Eladott Ország
@papa.49: Sajnos régi téma, hogy az építőipar a pártok kifizető helye, ezért az alvállalkozókat nem fizetik ki. Éhbérért kell dolgozni, az "eredmény" látható, de pártunk és kormányunk leszarja.
Kérdés, hogy ez az állapot meddig tartható.
papa.49
@Eladott Ország: Egészen addig amíg össze nem dől egy épület, szerintem már az sincs messze, viszont akkor a Soros lesz a hibás !!!
human
- 17 millióért megcsinálom.
- Ááá. Tudod mit? Legyen 25 millió és megfelezzük a különbséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.