Megálljt parancsolt Botka egyszemélyi diktatúrájának a budapesti MSZP. A Kunhalmi Ágnes vezette testület szerdán délután ült össze, és a párt alapszabályának megfelelően Kunhalmit magát, mint elnököt jelölték a fővárosi választási bizottság élére, míg Őrsi Gergely ügyvezető alelnököt kampányfőnöknek. A feladatok kiosztásában egyáltalán nem szerepel a Botka által kijelölt Tóth József neve, bár a döntést még jóvá kell hagynia a budapesti párttanácsnak is. A lap azt írja: Botka kirekesztő stratégiájával szemben, a budapesti MSZP továbbra is nagyon határozottan kitart amellett, hogy teljes körű összefogásra van szükség. Kudarcosnak tartanák, ha a DK-val nem lenne megállapodás és egymás ellen indulnának, mert akkor röhögő harmadikként a Fidesz nyerné meg a budapesti egyéni választókerületeket.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@division: Pedig a kovetkezo szavazas akar akarod, akar nem, errol fog szolni.
Mindegy, hogy ki, csak ne orban es a sleppje...
Ha meg van normalisan gondolkodo ember Magyarorszagon...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Peller Anikó: Sajnos én is úgy látom a hazugovics kottájából játszik a Botka...
Kookas
@tutajos: tudtad a tablettás borika is jobb és nem árt annyira mint a botka!
karma1
@Peller Anikó: Ezt a cikket nem engedi be a Propi, "kartekonynak" minositve a forrast,... Hat ja, nem egy origo vagy 888, az tuti,... Erdemes elolvasni...:o))))

sztarklikk.hu/kozelet/kamikaze-szocialistak/327261
bencemacska
@karma1: ma, 09:03
Szerintem meg se nézik miről szól a cikk, maga a sztárklikk fekete bárány náluk!
BOTKA: Jöttem, láttam, győztem az MSZP-ben! Akkorát buktam a választáson, hogy alattam maradt és megfulladt az egész MSZP.
Molnár Gyula megpróbált dodonai jós lenni, de kissé primitívre sikerült, nem a lóláb lóg ki, hanem az egész ló kiesett a zsákból!
karma1
@bencemacska: Molnar Gyula ugy lett elnok, hogy megmondta elore, hogy o bizony szovetkezik Gyurcsanynyal... Mi tortent? Mitol lett homlokegyenest maskent dont most...
bencemacska
@karma1: ma, 12,35
Aranyba kellene foglalni az ilyen "elvhű" politikusokat!
Forró aranyba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.