Magyarországon státuszt kapott, – engedéllyel itt tartózkodó – nagy többségünknek elképzelhetetlen lelki és testi megpróbáltatásokat megélt menekültek kikapcsolódását segíti a Migration Aid azzal, hogy „Tündérliget szépítés” név alatt nyaralási lehetőséget biztosít.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@justhpeter: Hamarosan a sajat borukon fogjak megtapasztalni a gyuloletet a futyiszesek,... Tesznek erte eppen eleget...
Minden tulzas, amit az emberek elkovetnek, visszaut...
Nem lehet a biciklit tultolni buntetlenul...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Pottyantani a fideSS-kdnp-re és Manninger Jenőre.
karma1
@justhpeter: Hamarosan a sajat borukon fogjak megtapasztalni a gyuloletet a futyiszesek,... Tesznek erte eppen eleget...
Minden tulzas, amit az emberek elkovetnek, visszaut...
Nem lehet a biciklit tultolni buntetlenul...
F_Viktor
Nem hinném, hogy azok a menekültek akik végigszenvedték a magyar "befogadóállomások" poklát, még lenne kedvük 1-2 hetet a gyűlölet országában önként eltölteni.
Nessy
Gondolkoznak manapság ennek a gyűlölet kampánynak a következményein?
Ne lakjanak a közelükben árva gyerekek, beteg emberek, még ha honfitársuk, akkor sem! Lassan már a nyugdíjas otthonok is sorra kerülnek, tisztelt hívek?? Mert az elmeszociális otthonok ellen már tiltakoznak.
Kedves "fiatal demokraták"! Ha nem esik a fejükre időben egy féltégla, megöregszenek, és lehet hogy rászorulnak majd egy ilyen otthonra!!
A gyűlölet, gyűlöletet szül! Mi lesz a vége?
Fradigege
Hol az 1 milliárdom mészároslőőőőőrinc?!
eugen4402
Büszkék lehettek magatokra fiatal demokraták..!
Elértétek a célotokat: a gyűlölet újra megterem a magyar kiskertekben. Csak jut eszembe, mi van akkor, ha ez az undorító indulat ellenetek fordul???
F_Viktor
@Nessy: Írod:
"Ne lakjanak a közelükben árva gyerekek, beteg emberek..."

Hitler első körben német elmebetegeket (gyerekeket és felnőtteket egyaránt!) irtott, amiben az agymosásban részt vett orvosok segédkeztek neki.
Bővebben az Aktion T4-re rákeresve találsz.
F_Viktor
@eugen4402: Kik azok a "fiatal demokraták"?
Nessy
@F_Viktor: Van jó pár könyvem a korszakról, és bizony így volt! Mengele is orvosi egyetemet végzett!
1magyar
@F_Viktor: Azt mondjátok ide nem akar senki jönni. Akkor ezek minek jönnének? Ingyen én is elnyaralgatnék, meg különben is Ausztriába kellene őket elvinni ott sokkal jobb ellátásban részesülhetnének,hiszen az adományozó osztrák ember nyilván örülne ha az otthoni háza mellé telepítenék őket.
nemkati
@F_Viktor: :))) Azok már vén illiberális diktátorok.
nemkati
Rohadtul zavarhat egyeseket 8-10 nyaraló legális menekült. Az a többezer betelepült migráns, akik milliókat fizettek a fideszes harácsolóknak és most ellenőrizetlenül bármit csinálhatnak az országban, az bezzeg nem zavarja őket.
Eladott Ország
Ilyenkor a fizetett vazallusok hangja felerősödik. Igazolják, hogy megszolgálják a koncot. Ilyen túlfizetett trógerral az élen mint Manninger Jenő.
eugen4402
@F_Viktor: Régi, elsárgult lapokban olvastam, hogy a mai zsarnokaink "fiatal demokraták szövetsége" fedőnéven indultak. Nem rajtuk múlt, hogy a kegyetlen idő huss, elröppent, és pocakos, hájas-tokás aggastyánná váltak...
karma1
@1magyar: Nem figyelsz, csak megint kiontod a felelmedet. Olyan menekultekrol van szo, akiknek mar MEGADTAK a menekultstatuszt, mert jogosultak voltak ra egy hosszu procedura utan. Ok, ha akartak volna se tudtak volna elmenni az orszagbol meg, mert az ugyuk csak frissiben zarult le.
Ezeknek az embereknek - tobbnyire kisgyerekes csaladoknak - ajanlottak fel a pszichikai fizikai felfrissules lehetosegeit.
Meg mielott megkerdezned, hogy miert nem neked ajanlottak fol, csak mondom: ezeket az embereket teljesen feleslegesen hurcoltak meg a magyar hatosagok, ez az udules egyfajta kompenzacio lenne.
Majd ha teged is kibombaznak a csaladoddal egyutt, mindened odaveszik, ezerkilometereket menekulsz a semmibe, ahol nem menekultkent, hanem potencialis bunozokent tartanak fogva, akkor majd te is jogosult leszel ugyanezt a nyaralasi format igenybe venni.
magyarbakancs
Migránsozni kell, mert ez tartja életben a Fideszt.
Minden évtizedben kell, egy bűnbakot keresni kire rálehet fogni,hogy te mint kis ember miért nem élsz jól.
Csak egyszer végig gondolnánk, hogy mi az oka a mi nem jólétünknek.
És ne arra törekednénk, ha már nem tudunk a világpolitikában teljesíteni, és a gazdaságban, hogy nem akarnánk át írni a játékszabályokat a mi szánk íze szerint.
Mint Brüsszelben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.