Beszüntették a kazánosok a munkát tegnap délután Makó legnagyobb üzemében, a gumigyárban. A dolgozók elmondása szerint többen is rosszul lettek a kánikula okozta hőség miatt. Most, kánikula idején embertelenek itt a körülmények: a kazán fala 150 fokos, a levegő, amit belélegzünk, néha szó szerint fájdalmat okoz a tüdőnkben" - mesélte a Délmagyarnak egy neve elhallgatását kérő dolgozó. Többen is rosszul lettek, volt, akinek vérzett az orra, így úgy döntöttek a kazánosok, hogy az egészségük veszélyeztetése miatt beszüntetik a munkát. A lapnak hangsúlyozták, hogy szeretnének dolgozni, de így lehetetlen.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Szó szerint halálra dolgoztatják az embereket, talán meg van a fizetésük havonta 200 ezer!
Nem is szabadna ilyen körülmények között dolgozni.
Veleda
Rohadt egy helyzet lehet, az amúgy is nagyon nehéz körülmények között dolgozóknál. Hiába isszák a vizet, ha a lakásban kibírhatatlan a 36 fokos meleg, miért kényszerítik őket munkára ebben a hőségben,? Gondolom, a vezér légkondis helységben könnyen van:))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/08/l%C3%B3.jpg
A kánikula végórái.
Tudom, télen meg a hideg van, de elég már ebből a kemencéből. Nem lehetne átlagolni, mint a háztartások vagyonát, amiben benne van Mészáros Lölö 100 milliárdja meg az én 10 ezrem és átlagban van kettőnknek 50 milliárd és még 5 ezer forintja? Arra gondolok, hogy mindig 23 fok lenne és kész. Szerintem szavazzuk meg. Most olvasom, hogy Bódi Sylvi bugyi nélkül hűsöl a kánikulában. Szerintem ennél lejjebb ma már ne menjünk, mert lesz holnap is.
Eladott Ország
Mégsem lettünk Európa Szingapúrja, de Európa Észak-Koreája még lehetünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.