Nem árulja el a Migration Aid nevű bevándorlóbarát szervezet, hogy melyik Zala megyei településen akar pihenőtábort létrehozni jogszerűen Önkénteseket toborzott honlapján a hét első felében a Migration Aid nevű szervezet, egy ingatlan takarítására. Menekülteket költöztetnének egyik osztrák adományozójuk zalai telkén lévő három faházba. Azt írták, a tranzitból szabaduló családok itt dolgozhatnák fel az átélt traumákat. Miután elterjedt, hogy az ingatlan Zalaváron van, a településen többen is elkezdték keresni a házakat. A helyiek megrökönyödéssel fogadták a hírt, és azt is, hogy a terepet előkészítő önkéntesek már pénteken megérkeznek a faluba. „Sajnos én is csak a médiából értesültem erről az eseményről, amint megtudtam, azonnal elkezdtem az információgyűjtést, és megtettem a szükséges intézkedéseket. Minden erőmmel azon leszek, hogy a falu többségi véleményét képviseljem és a falu érdekeit szolgáljam” – mondta a Híradónak Horváth Ildikó polgármester. Bár többen csak...

Forrás: polgarportal.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Mitől majréztok emberkék?
Manninger miniszteri biztos csinálja a feszültséget akkor, amikor a saját kormánya engedélyezte a nyaraltatni kívánt menekültek tartózkodását az országban? Ergo: nem illegális migránsokról van szó!
Kiröhögtetitek magatokat, majrésok, no meg a qrmányotokat is, de leginkább Manninger pártcsicskát!
Nessy
Nálunk mindig, mindenki "fellázad" egy nevelő otthontól, egy szociális intézménytől.
quadrocopter
@Nessy: Nézd meg, hogy mi ez a "polgarportal.hu"! Kívácsi vagyok meddig lesz fent a Peta Dragunovics nickes kritikai hsz.-a!
lampa laz
Régen úgy nevezték ezt a megyét, h "sötét zala" , úgy látszik még mindig nem kelt fel a nap náluk...
quadrocopter
@lampa laz: Ne keverd a zalaiakat a fővárosból ejtőernyőztetett Manninger Sötét Jenővel és menekültellenes álláspontjával, de a Pap ( masszőrből lett) hévízi polgármesterrel se!
lampa laz
@quadrocopter: Most jól helyretettél, bocsánat a zalaiaktól, de első felindulásban ez jutott eszembe. Természetesen az ilyen sötétekre gondoltam én is mint a jenő meg a pógármester, meg mind arra akik úgy vélekednek mint ez a két majom. Na most még a majmoktól is bocsánatot kérhetek, francia ezzel a sok idiótával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.