- Számunkra természetes a piros-fehér-zöld lobogó szeretete, a nemzeti összetartozás. Nem volt kérdés, hogy kérünk egyet - mondta a makói Sarkadi Ágota. Az elképzelés szerint a nemzeti összetartozást a nagyobb ünnepeken így azok is kifejezhetik otthonuk fellobogózásával, akik ezt eddig anyagi okokból nem tehették meg. Makón egyébként egyelőre ritkaságnak számít a magánházak fellobogózása, az utcákat járva még jeles napokon is csak elvétve látni ilyet. A zászlókat a város honlapján, illetve személyesen a kabinetirodán lehet kérni. Aki jelentkezik érte, zászlórudat és zászlótartót is kap. A városházán megtudtuk, az ötlet népszerű, hiszen szűk két hét alatt máris 55 igénylés futott be. A készítés költségeire idén 2,4 milliót különítettek el, ebből a pénzből 312 darabra futja majd. Az elsőt várhatóan szeptemberben adják át.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Ez szépen példázza mennyire buta nép a magyar. A makói meg pláne. Ezt csodálatos dolognak tartja miközben Makón szar a víz és lajtos kocsikból kell vinni. Most komolyan kérdezem normálisak? Szerintem megérdemlik az ottaniak is a sorsukat. Agyon kellene taposniuk a fideszeseket, akik nemhogy védik a magyarokat, de irtják, de úgy látszik ilyen egyszerű trükökkel simán meglehet vezetni őket. Nacionalista agyhalottak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Ez szépen példázza mennyire buta nép a magyar. A makói meg pláne. Ezt csodálatos dolognak tartja miközben Makón szar a víz és lajtos kocsikból kell vinni. Most komolyan kérdezem normálisak? Szerintem megérdemlik az ottaniak is a sorsukat. Agyon kellene taposniuk a fideszeseket, akik nemhogy védik a magyarokat, de irtják, de úgy látszik ilyen egyszerű trükökkel simán meglehet vezetni őket. Nacionalista agyhalottak.
colibri
Várólista a kórházakban, nincs ct gép, rossz minőségű kátyus utak, amerre csak elindul az ember... megáll az ész! inkább nemzeti lobogókat osztogatnak!
sokanvagyunk
Sokkal jobb, mintha félig szakadt politikai plakáterdőt lengetne a szél.
Kookas
igazatok van a nemzeti lobogót még nem járattátok le mint annyi mindent.
CsipkeRózsa
Akkor ezután, mint makói születésűnek, nem a hagymára kell büszkének lennem, hanem a zászló-kitűzésekre?

Persze, ha ott élnék, jobban örültem volna, hogy jó minőségű ivóvízzel látták volna el a várost, az óriási eu-összegből.
Pálinkás Pál
Valaki tudja mit ad hozzá a fidesz,vagy Makón mindenki ennyire hülye???
Köb Jani
@peterkelemen: Lehet e egy kérdéssel több,:, ugye te nem magyar vagy? De makói sem, az ilyen gondolatokkal megáldottakkal mit kellene csinálni?
papa.49
Akkor most figyeljetek egy Pest megyei nagyközségben levő tsz. minden tagja kapott egy nemzeti színű zászlót otthonra ... Amit ki lehetett tűzni a jeles napokon ...
papa.49
Ami kimaradt, hogy mindez történt 1974. ben ...
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkás Pál: gondolom pénzt. Ahogy a románoknak is...
Qqberci
2,4 millió a 312 zászlóra = darabja 76.923 Ft.
Gratulálok!...
CsipkeRózsa
@Köb Jani: Miért ne lenne magyar peterkelemen, mert egy fölösleges ötletre nem úgy örül, mint ahogy te szeretnéd? Nem ez lenne a legfontosabb pénzköltési lehetőség! Ráadásul, lehet, hogy te olcsóbban megvennéd magadnak.
Köb Jani
@CsipkeRózsa: Lehet e egy kérdéssel több,:, ugye te nem magyar vagy? De makói sem, az ilyen gondolatokkal megáldottakkal mit kellene csinálni? Értelmez is, ne csak olvas! Ehhez készült a hsz - em Ez szépen példázza mennyire buta nép a magyar. A makói meg pláne. Ezt csodálatos dolognak tartja miközben Makón szar a víz és lajtos kocsikból kell vinni. Most komolyan kérdezem normálisak? Szerintem megérdemlik az ottaniak is a sorsukat. Agyon kellene taposniuk a fideszeseket, akik nemhogy védik a magyarokat, de irtják, de úgy látszik ilyen egyszerű trükökkel simán meglehet vezetni őket. Nacionalista agyhalottak.
lópicigáspár
@Köb Jani: Makó már nem csak a hagymáról híres, hanem a marhagulyással vásárolt szavazatokkal hatalomra juttatott városvezetés, akik lézer utasítására verik szét a várost!
cs.n.
@lópicigáspár: Tegnap óta már munkabeszüntető kazánosokról is híres. Pedig csak egy nemzeti lobogót kellett volna magukra tekerni, és büszkén elviselni a hőséget, elvégre a túltengő nacionalizmus mindenre gyógyír.
Equus
Makó, 2018. január 1-től. A városban szerelt hangosítókból reggel 7-kor felhangzik a harsonaszó, utána Rákóczi induló, a Berliozféle, nagyzenekari. Addig minden család a cselédekkel, zsellérekkel, pulyákkal együtt felsorakozik a nemzeti zászló oszlopa mellett a telken vagy a lakótelepi lakás előtti téren, ahol együtt meghallgatják és éneklik az "Isten áldd meg az Orbánt" c. himnuszt. A zászló felvonása előtt azt mindenki féltérdre ereszkedve megcsókolja és "Dicsőség és hála neked Viktor" szavakat mondja.
A zászló felvonása után mindenki boldog és elégedett.
solidedge
Mi is kitettük a fekete zászlót. Amíg Orbán van hatalmon le sem vesszük.
lópicigáspár
@Equus: Azt hiszed vicceset írtál, pedig nagyon közel áll a valósághoz! Szóval ugye már van Országzászlaja a Városnak, ahol az általad említett zászlófelvonás után átsétálhat a nép a frissen avatott Návay szoborhoz, onnan pedig a most tervezett (a Korona szálló sarkához!!!) haranglábhoz és elütik a józan észt!
nemkati
1000 Ft-ból bőven kijön a vászonanyag, ugyanennyiért megvarrja a varrodás, a seprűnyél 1000 Ft alatt van, a zászlórúdtartó kicsit húzósabb, de már 4000 Ft-tól kapható. Ha egy zászlókészítő Kft. nekifogna, 10000 Ft-s árért már szép jövedelemre tenne szert. A makói városházán valaki jó nagyot kaszál majd a zászlókon. A nép meg azt hiszi, hogy ő most hazafi.
quadrocopter
@peterkelemen: A horda csak a primitív, szájtáti magyarokat tudja meghatni! Amúgy nem baj, ha fellobogózzák magukat, különben elfelejtenék, hogy magyarok!
Equus
@quadrocopter: az sem baj, h lehet tudni, kiket kell elkerülni
Equus
@durbincs: attól függ, h mit jelképez...
Equus
@lópicigáspár: 20.07 Természetesen van benne irónia vastagon, de... könnyen lehet, h ez lesz az Echte wahr... :(,
silber13
@durbincs: Figyeljen maga irtó hülye! Miért használja pl. az " entitás " szót, mikor fingja nincs a jelentéséről? Egyáltalán miért gondolja, hogy tudja, mik is azok a terminus technicusok? De bunkó a végtelenségig csak űzi a nulla értékű agyát!
Ja? Kibic kuss!
Clavigo
@durbincs: Mit keresel normális emberek között,,te idióta ?? Már megint nyitva hagyták a karám ajtódat,,te baromarcú kecske...
Köb Jani
@durbincs: Ha kevés információval rendelkezel, de játszod az okosat, a mindentudót, mindenkinél mindenről több tudásod van, legalább is ezt hiszed, az öndicséreted bűzlik
de nem veszed észre, a butaság elhomályosítja élesnek tartott elmédet. Lehetséges ez nálad már
születési hiba, amiről te nem tehetsz, hisz ilyennek születtél.
silber13
@Köb Jani: Közönséges bunkó, izzig -vérig egy szőröstalpú pakulár! Ne törődj vele!
silber13
@Apatszerek: Túl finom a fogalmazásod, ez egy közönséges tróger, román söpredék, méltó párja Girhesnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.