Szeptember 4. és 6. között tiltakozó akciókat tartanak az állami fogorvosok – írja a kormányközeli Magyar Időkre hivatkozva a 24.hu.

A tervek szerint ebben az időszakban az egészségbiztosítás által finanszírozott betegeket ellátó rendelőkben csak a sürgősségi eseteket fogják ellátni. A tiltakozás célja, hogy az állam növelje a fogászatokra jutó finanszírozást.

(24.hu)

címlapkép: Youtube

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Kedves fogorvosok! A Geci fogorvos-cimborája 1 milliárdot kapott a "fogászati túrizmus fejlesztésére"(?) már amiről tudunk! Lassan mindenkire sor kerül, 2450-ig biztosan!
maci0427
Fogorvos = megélhetési dolgozó... Irreális árak , nuku állami fogászat jóformán és kb. a Szülész-Nőgyógyászokkal vannak egy szinten ! Tiszteletem azoknak a Sülész-Nőgyógyászoknak,akik nem várnak el e "jattot" ... - előre nem közlik a tarifát és ha kell teljesen ingyen az esküjükhöz híven gyógyítanak és végzik a munkájukat ! És tiszteletem minden olyan Orvosnak akik a betegekért vannak - dolgoznak és a hálapénz közelébe sem jutnak , de tiszteletem azoknak az Ápolóknak is,akik így végzik áldozatos munkájukat a betegek gyógyulása érdekében...!!!
solidedge
A jelenlegitől is lassabban? Ezt hogyan fogják csinálni? Az orvosi székben fognak aludni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.